email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

SILVESTROVANJE NA MADŽARSKEM - HEVIZ

SILVESTROVANJE V HEVIZU (TIHANY IN BUDIMPEŠTA)

ODHOD:  30. december, 4 dni, avtobus
MOŽNA JE TUDI UDELEŽBA Z LASTNIM PREVOZOM

HEVIZ sodi med najstarejša in najbolj obiskana zdravilišča na Madžarskem. V kraju je veliko hotelov, restavracij in raznovrstnih trgovin za vsak žep. Osrednja atrakcija je veliko termalno jezero, ki je s površino cca. 44.000 m2 največje termalno kopališče na svetu. Voda vsebuje žveplo, radij, kalcij in magnezij in dobro vpliva na revmatična in lokomotorična obolenja. Mesto Kesthely in Blatno jezero sta med sabo oddaljena samo 6 km.

1. dan, sobota, 30. decembra 2017:
Odhod iz Ljubljane ob 8. uri zjutraj. Pobiranje potnikov v Celju, Slov. Bistrici in Mariboru. Vožnja na Madžarsko preko mejnega prehoda Hodoš do mesta ZALAEGERSZEG, krajši postanek. Nadaljevanje v najbolj znan madžarski zdraviliški kraj HEVIZ in v centru mesteca nastanitev v hotelu Palace****. Prosto popoldne za prvo spoznavanje kraja, kopanje v notranjem bazenu, uporabo savne, wellnesa ... Večerja v hotelski restavraciji. Nočitev.

2. dan, nedelja, 31. decembra 2017:
Zajtrk in panoramski izlet ob severni obali Blatnega jezera. Najprej skozi mesto Kesthely, nato preko vinorodnega Badasconyja in dopoldanski prihod v znano turistično in zdraviliško mesto BALATONFURED. Sledi krajša vožnja na polotok TIHANY, zgodovinsko območje, kjer najdemo zanimivo vasico z ohranjeno arhitekturo, starimi obrtmi, ipd. Del vasice je zanimiv muzej na prostem. Postanek za ogled in čas za kosilo. Popoldanska vrnitev v hotel, počitek, čas za kopanje in priprava na najdaljšo noč. Predvidoma ob 19. uri začetek bogate SILVESTRSKE VEČERJE v hotelski restavraciji z živo glasbo. Polnočni šampanjec in zabava do zgodnjih ur.

3. dan, ponedeljek, 1. januarja 2018:

Kasnejši zajtrk in prost dan za kopanje, uporabo savne, wellnesa, tudi možnost kopanja v bližnjem termalnem jezeru, sprehod v okolico ipd. Na izbiro bo tudi možnost izleta v prestolnico BUDIMPEŠTO za ogled glavnih znamenitosti (trg Herojev, cerkev sv. Štefana, parlament, Elizabetin most, Citadela, ribiška utrdba ...). Večerja v hotelu in nočitev.

4. dan, torek, 2. januarja 2018:
Zajtrk in še nekaj prostega za zadnje kopanje. Odhod iz hotela v opoldanskem času proti Sloveniji. Povratek v Maribor, Celje oz. Ljubljano v popoldanskih urah.

Hotel Palace**** je moderen hotel s 165 sobami. Prostorne sobe (28m2 in več) so opremljene s telefonom, televizorjem, minibarom, klimo, sušilnikom za lase, balkonom, brezplačnim Wi-Fi-jem. V hotelu so restavracija Monarchy, kavarna Walzer ter Wellnes & Spa center z bazenom, savne in fitnes. Temperatura vode v bazenu je 30 stopinj C, na voljo je jacuzzi in parna kopel, od savn pa finska savna, biosavna in infrardeča savna. Uporaba bazena in savn je že vključena v ceno bivanja. V sobah imajo gostje tudi kopalni plašč. Ob doplačilu so na voljo številne dodatne storitve Wellnessa (razne masaže, relax in beauty programi itd.). Hotel je v samem središču Heviza ob peš coni in cca. 200 m od termalnega jezera.


CENA: 369 EUR pri najmanj 45 potnikih

POPUST ZA HITRE PRIJAVE: 10% GOTOVINSKEGA POPUSTA
ZA VSE PRIJAVE DO 16.10.2017!

CENA VKLJUČUJE: 3 x nočitev s samopostrežnim zajtrkom, 2 večerji v hotelski samopostrežni restavraciji, samopostrežno silvestrsko gala večerjo, polnočni šampanjec, prevoz s turističnim avtobusom, slovensko vodenje in organizacijo.

POPUSTI: otrok do 6. leta brezplačno, otrok od 6. do 12. leta 40%, če spi v sobi s starši na dodatnem ležišču. Tretja oseba v sobi 15%.

MOŽNA DOPLAČILA: za sobo 1/1 = 95 EUR, izlet v Budimpešto, promocijska cena za prijavo v agenciji =15 EUR/osebo (min. 20 oseb; cena izleta na licu mesta bo višja), za kopanje v termalnem jezeru.

Za zabavo na Silvestrovo bo za veliko plesne in mednarodne glasbe skrbel madžarski ansambel.

MOŽNA JE TUDI UDELEŽBA Z LASTNIM PREVOZOM:
CENA: 315 EUR/osebo. V tem primeru so vključeni 3 polpenzioni s silvestrsko večerjo, uporaba bazena in savn.


 
Priporoči

POPUST ZA HITRE PRIJAVE: 10% GOTOVINSKEGA POPUSTA ZA VSE PRIJAVE DO 16.10.2017!

Cena vključuje:

3 x nočitev s samopostrežnim zajtrkom, 2 večerji v hotelski samopostrežni restavraciji, samopostrežno silvestrsko gala večerjo, polnočni šampanjec, prevoz s turističnim avtobusom, slovensko vodenje in organizacijo.