email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

CHIOS, HOTEL SUNSET 3*Zakaj se zgodnja prijava ali First Minute najbolj splača?
- najvišji popusti
- garancija najnižje cene
- izbira med največjim številom objektov in hotelov

- najugodnejše cene ob upoštevanih popustih
HIOS - otok brezskrbnosti in lagodja

V objemu Dodekaneza, blizu Male Azije, se v valovih modrega Egeja skriva otok, kjer lahko pozabite na svoje skrbi in sprostite svojo dušo. Že od nekdaj v Grčiji ni takega kraja, kot je Hios. To je namreč otok z dolgo zgodovino, središče velikih starih civilizacij, zibelka helenističnega duha in razuma ter ena najpomembnejših trgovskih postojank v srednjem veku. Vsi, ki so ga kdaj obiskali, so ga občudovali, starodavni vladarji so mu zavidali, Turki so bili nad njim očarani, Genovčani so se vanj zaljubili.


Hotel SUNSET 3*


Prijeten hotel Sunset leži le 50 m od peščene plaže v osrčju Karfasa,na otoku Chios, v neposredni bližini grških tavern in restavracij. Pred hotelom se nahaja avtobusna postaja, s katere se lahko večkrat dnevno zapeljete do mediteranskega mesta Chios, oddaljenega le 7 km.


Lega: Prijeten hotel je le 50 m od peščene plaže v osrčju Karfasa, v neposredni bližini tavern in restavracij. Do mesta Chios, kamor vas nekajkrat na dan s postajališča pred hotelom odpelje linijski avtobus, je 7 km.

Hotelska ponudba:
Leta 2003 delno obnovljen hotel ima 28 sob v dveh nadstropjih, dnevni prostor z recepcijo z najemniškimi sefi, TV-kotičkom in brezplačnim WiFi-jem, bar in zajtrkovalnico s teraso. V prikupnem vrtu z nekaj palmami in pisanimi cvetočimi rožami je bazen z ležalniki in senčniki.

Nastanitev:
Prijetno opremljene sobe imajo kopalnico s tušem ali kadjo, WC, telefon, TV, sušilnik za lase, klimatsko napravo in balkon. Možnost najema hladilnika.

Prehrana:
Obogaten kontinentalni bife zajtrk.
 
Priporoči

Popusti

Pavšalna cena za otroke:
otrok 2-12 let: od € 259

Cena vključuje:

asistenco na letališču, letalski prevoz, letališke in varnostne pristojbine, predstavnika, avtobusni prevoz od/do letališča, nastanitev, izbrane storitve v hotelu.
Cena vključuje zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini CORIS AS po pavšalni ceni 1 € na osebo in teden.