email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

KOS, HOTEL CONTINENTAL PALACE 4*Zakaj se zgodnja prijava ali First Minute najbolj splača?
- najvišji popusti
- garancija najnižje cene
- izbira med največjim številom objektov in hotelov

- najugodnejše cene ob upoštevanih popustih

Otok Kos - Grčija

Kos je eden najlepših in najbolj sončnih otokov Egejskega morja. Leži blizu maloazijske obale in je tretji po velikosti med Dodekaneškimi otoki, takoj za Rodosom in Karpatosom.
Peščene plaže in kristalno čisto morje, prijetna klima, pa tudi bogastvo kulturnih spomenikov privabljajo množice turistov - Kos je na četrtem mestu po številu obiskovalcev med grškimi otoki.
Otok, na katerem se je rodil Hipokrat, je idealen za sprehode, kolesarjenje in vodne športe, hkrati pa lahko služi kot izhodišče za izlet v Turčijo.
Otok Kos - Grčija

Hotel CONTINENTAL PALACE
Podrobne informacije: http://www.continentalpalace.com

Hotel Continental Palace na otoku Kos v Grčiji je priljubljen hotel v predelu Psalidi in je le 100 metrov oddaljen od peščeno prodnate plaže. Continental Palace je zelo ugoden hotel z 4 zvezdicami na bazi polpenziona.

Lega: Ugleden hotel je v predelu Psalidi in le 50 m od peščeno-prodnate plaže. Do samega središča mesta Kos, kamor se z lokalnim avtobusom lahko odpeljete večkrat na dan, pa je le 1,5 km.

Hotelska ponudba: Hotelski kompleks z 210 sobami ponuja svojim gostom sprejemno dvorano z recepcijo in WiFi-jem, internetni kotiček, restavracijo, več barov, lep negovan vrt z velikim bazenom z ležalniki in senčniki, otroški bazen, jacuzzi, pool bar in snack bar. Za doplačilo pa so gostom na voljo še biljard, namizni tenis, teniško igrišče in igrišče za minigolf.

Nastanitev: Vse sobe imajo kopalnico s kadjo, WC, sušilnik za lase, klimatsko napravo, TV, telefon, minibar in balkon. Možnost najema sefa.

Prehrana: Ameriški bife zajtrk in bife večerja.
 
Priporoči

Popusti

Pavšalna cena za otroke:
otrok 2-6 let: od € 298
otrok 6-12 let: od € 329

Cena vključuje:

povratni letalski prevoz iz Ljubljane, letališke pristojbine, obrok na letalu, avtobusni prevoz letališče-hotel-letališče, asistenco na dohodnem letališču, turistično takso, slovenskega predstavnika na destinaciji, namestitev 7 noči v hotelu, izbrane storitve v hotelu.

----------------
Pri vseh ponudbah nastopamo v vlogi agenta - prodajalca aranžmajev drugih organizatorjev. Za izbrani hotel je lahko na voljo več cenovno različnih ponudb. Pri vašem povpraševanju vam pošiljamo ponudbo, ki je trenutno na voljo, zato cena lahko odstopa od cene, navedene v naši spletni ponudbi.

----------------
POPUSTI ZA OTROKE - pavšalne cene za otroke veljajo v primeru bivanja v sobi skupaj z najmanj dvema odraslima osebama (razen, če ni navedeno drugače).

----------------
Splošni pogoji za potovanje so sestavni del te ponudbe:
http://www.globalturist.si/turisticna_agencija_pogoji