email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

KOS, HOTEL ATLANTIS BEACH 4*


Zakaj se zgodnja prijava ali First Minute najbolj splača?
- najvišji popusti
- garancija najnižje cene
- izbira med največjim številom objektov in hotelov
- najugodnejše cene ob upoštevanih popustih


Opomba:
cene veljajo na dan vnosa ponudbe. Ker so popusti za zgodnjo prijavo časovno omejeni, se lahko trenutne cene razlikujejo od spletne ponudbe. Točen izračun cene prejmete ob povpraševanju.Otok Kos - Grčija

Kos je eden najlepših in najbolj sončnih otokov Egejskega morja. Leži blizu maloazijske obale in je tretji po velikosti med Dodekaneškimi otoki, takoj za Rodosom in Karpatosom.
Peščene plaže in kristalno čisto morje, prijetna klima, pa tudi bogastvo kulturnih spomenikov privabljajo množice turistov - Kos je na četrtem mestu po številu obiskovalcev med grškimi otoki.
Otok, na katerem se je rodil Hipokrat, je idealen za sprehode, kolesarjenje in vodne športe, hkrati pa lahko služi kot izhodišče za izlet v Turčijo.


KOS, ATLANTIS BEACH 3*+


Podrobne informacije: http://www.atlantishotel-kos.com
    
Lega: Hotel z bujnim zelenim vrtom je na peščeno-prodnati plaži v predelu Lambi. Do 2 km oddaljenega središča glavnega mesta vozi linijski avtobus, postajališče pa je tik pred hotelom.

Ponudba: Velik hotel s 510 sobami v glavni stavbi, več depandansah in bungalovih ponuja gostom veliko sprejemno dvorano, recepcijo z najemniškimi sefi, WiFi, več dvigal, kotiček s TV-jem in internetni kotiček, dnevni prostor s sedežnimi garniturami, restavracijo, minimarket, bar s teraso, dva bazena, pool-snack bar ter teraso za sončenje s tuši, senčniki in ležalniki. Za otroke sta na voljo otroško igrišče in otroški bazen. Poskrbljeno je za hotelsko animacijo. Športni navdušenci lahko za doplačilo igrajo tenis na trdi podlagi, namizni tenis in biljard ali pa se odpravijo do 800 m oddaljenega središča z vodnimi športi, kjer lahko smučajo na vodi, srfajo, parasailingajo ter si izposodijo pedalnike in kanuje.

All inclusive: Gostom, ki bodo doplačali za all inclusive, bodo na voljo: v glavni restavraciji zajtrk, kosilo in večerja z mednarodno kuhinjo ter brezalkoholne pijače, točeno pivo in domače vino; v restavraciji ob bazenu večerje s specialitetami ter brezalkoholne pijače, točeno pivo in domače vino; v lounge baru brezalkoholne pijače, točeno pivo, domače vino in lokalne žgane pijače od 19. do 23. ure; v pool-snack baru sladoled, sendviči, pizze, pite, sladice ter kava, čaj, brezalkoholne pijače, točeno pivo in domače vino od 10. do 16.30 ure; v pool baru sendviči in pizze od 16.30 do 19. ure, brezalkoholne pijače, točeno pivo in domače vino od 16.30 do 23. ure in lokalne žgane pijače od 19. do 23. ure.

Nastanitev: Vse sobe imajo kopalnico s kadjo, WC, sušilnik za lase, klimatsko napravo, TV, WiFi, telefon, hladilnik ali kuhinjsko nišo in balkon ali teraso. Na voljo so tudi družinske sobe z dvema ločenima prostoroma.


 
Priporoči

Popusti

Pavšalna cena za otroke:
1.otrok 2-6 let: od € 199

Cena vključuje:

asistenco na letališču, letalski prevoz, letališke in varnostne pristojbine, predstavnika, avtobusni prevoz od/do letališča, nastanitev, pijačo dobrodošlice in nezgodno zavarovanje.
Cena vključuje zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini CORIS AS po pavšalni ceni 1 € na osebo in teden.