AMADEO spletni portali

SHARM EL SHEIKH, HOTEL GHAZALA GARDENS 4*


GARANCIJA ZA SPROŠČENO IN VARNO PRIJAVO

- do 28 dni pred odhodom je možna brezplačna sprememba ali odpoved rezervacije
- možnost rezervacije HOTEL ONLY, za vse Red Sea Hotels v Hurgadi in Sharm el Sheikh
- BREZ doplačila za enoposteljno sobo v Red Sea Hotels za bivanja med 1.7.21 in 15.9.21 
(velja za rezervacije narejene do 31.3.21)

NOVO: COVID GARANCIJA
Vam omogoča brezplačno odpoved aranžmaja, v kolikor preide država na rdeč, odsvetovan seznam potovanj, oziroma je razglašena epidemija.

*******************

Ghazala Gardens 4*

spletna stran

Možni 7, 10, 11 in 14 dnevni aranžmaji

* Maxi klub za otroke in dodatne storitve   za dojenčke
*4000 m2 velika površina z bazeni in lagunami
* brezplačen dostop do brezžičnega interneta v hotelski avli
* lega neposredno ob Naama Bay
* ogrevan bazen
   
LEGA Delno prenovljen hotel Ghazala Gardens je zgrajen v mavrskem stilu in leži neposredno  v Naama Bayu, središču Sharm El Sheikha. Od lastne plaže z drobnim peskom ga ločita sestrski hotel Ghazala Beach in cesta.

OBJEKT
Hotel v nubijskem stilu leži neposredno v prelepem zalivu Naama Bay, ki je središče kraja Sharm el Sheikh. Od sestrskega hotela Ghazala Beach in tamkajšnje čudovite, počasi padajoče peščene plaže ga loči le cesta.
V prostorni glavni zgradbi se nahajajo sprejemnica z recepcijo, lobi bar (odprt 24 ur na dan, storitve na voljo ob doplačilu), kotiček z dostopom do interneta (ob doplačilu) in manjša knjigarna. Po urejenem vrtu je porazdeljenih več dvonadstropnih zgradb, v katerih je 280 udobnih dvoposteljnih sob. Čudovit bazenski kompleks z umetno peščeno plažo in ločenim otroškim bazenom vabi h kopanju. V zimskem času je en bazen ogrevan. Ležalniki, podloge, senčniki in brisače za bazen in plažo so brezplačni. Ob prijavi prejmete kartico za brezplačno koriščenje kopalnih brisač.
Za kulinarično razvajanje je poskrbljeno v brazilsko-južnoameriški restavraciji O FOGO, v mehiški restavraciji s ponudbo tortilj in italijanski restavraciji s ponudbo svežih pic ter testenin. Z neposrednim prevozom ste v hotelu že po 30 minutah. Zahvaljujoč zgodnji prijavi, lahko takoj ob prihodu koristite svojo suito.
   
SOBE
Moderno opremljene  dvoposteljne sobe imajo kad/tuš, WC, klimatsko napravo, hladilnik, sef, satelitsko tv, telefon, balkon in raztegljivi kav~. Junior suite so opremljene  podobno, vendar večje. Nekatere junior suite imajo tudi neposreden dostop do bazenov. Triposteljne sobe imajo dve postelji in dodatno ležišče.

ŠPORT IN ZABAVA
Biljard, namizni tenis, boccia. Center za potapljanje  “Sinai Divers”, ki je ob hotelu, ponuja obsežen program za potapljanje  ob doplačilu.

 
Priporoči

Cena vključuje:

povratni letalski prevoz iz Ljubljane, letališke pristojbine, obrok na letalu, avtobusni prevoz letališče-hotel-letališče, asistenco na dohodnem letališču, turistično takso, slovenskega predstavnika na destinaciji, namestitev 7 noči v hotelu, izbrane storitve v hotelu. 

Za potovanje v Egipt  potrebujete potni list, veljaven vsaj še 6 mesecev po vstopu v državo.
Doplačilo:
egipčanski vizum  € 28 na osebo

FIRST MINUTE PONUDBA -First Minute cene veljajo le za omejeno število sob. Zaradi tega lahko ob povpraševanju cena odstopa od objavljene.
- pri vseh ponudbah nastopamo v vlogi agenta - prodajalca aranžmajev drugih organizatorjev. Za izbrani hotel je lahko na voljo več cenovno različnih ponudb. Pri vašem povpraševanju vam pošiljamo ponudbo, ki je trenutno na voljo, zato cena lahko odstopa od cene, navedene v naši spletni ponudbi.

POPUSTI ZA OTROKE- pavšalne cene za otroke veljajo v primeru bivanja v sobi skupaj z najmanj dvema odraslima osebama (razen, če ni navedeno drugače).
Splošni pogoji za potovanje so sestavni del te ponudbe