AMADEO spletni portali

PRVOMAJSKE POČITNICE HURGADA, HOTEL TIA HEIGHTS MAKADI BAY 5*


Hurgada, nekoč majhna ribiška vasica, se je v zadnjih razvila v drugo najpomembnejšo počitniško destinacijo v Egiptu. Sestoji iz treh predelov, in sicer: starega mesnega središča Dahar, najbolj živahnega dela Hurgade, t.im. Sakalla in hotelskega območja Village Road, ki se razteza nekaj kilometrov južno od središča mesta. Danes se Hurgada ponaša z več kot 200 hoteli, vse od preprostejših pa tja do luksuznih, na vsakem koraku pa obiskovalca spremljajo živahne promenade, trgovski centri, restavracije in nočni klubi, saj velja Hurgada za mesto, kjer zabava nikoli ne počiva.


Egipt, Hurgada in prvomajski oddih - 11 DNI/10 NOČI

Privoščite si ponovno prvomajski oddih v Egiptu. Očarljive peščene plaže v Hurgadi in Makadi Bay zalivu so atraktivne kot vselej, pripravljen pa je tudi dober izbor hotelov in kar najbolj optimalna sproščujoča kombinacija 11 dni/10 noči. Seznam hotelov in cene so v rubriki program potovanja.

Darežljivost velike reke Nil je omogočila vse kar je nastalo v Egiptu pred tisočletji in vse kar danes Egipt ima. Ima pa veliko, celo toliko, da lahko gosti še tako radovednega, lepot in zanimivosti željnega popotnika. Obiskovalca zna tudi razvajati in mu zapustiti tako močne spomine, da ga bodo razveseljevali še dolgo po tem, ko bo počitnikovanje že končano. Rdeče morje slovi po svoji čistosti, bogatem svetu koral in odlični klimi! Razvajajte se ponovno z nami v Egiptu, Hurgada vas kliče.

OPOMBA:
Potovanje bomo organizirali v primeru 25 prijavljenih oseb.
Napitnine niso vključene v ceni, na poti 30€.


TIA HEIGHTS MAKADI BAY 5*

Naslov:
P.P. BOX 321, Safaga Road, Makadi Bay
Tel: 0020 65 3590 590
Fax:0020 65 3590 595
www.tiaheights.com

Lega:
Ogromen resort je 25 km oddaljen od letališča in približno 30 km od centra Hurgade. V več nizih stavb je hotel lociran ob obali Rdečega morja z osrednjim delom ob plaži in največjim, stilnim bazenskim kompleksom v Hurgadi.

Objekt:
Hotel se razprostira na 25 hektarjih površine, leži v osrčju zaliva Makadi Bay. Centralni del vsebuje velik lobby in recepcijo v dveh nadstropjih, poslovni kotiček, biljard sobo, orientalski kotiček, glavno restavracijo, bar, rent a car storitve… Resort v svoji ponudbi ponuja 1049 sob, 14 restavracij in barov, velik plavalni bazen (6.400 m2), notranji in otroški bazen, igralnico, Health klub…

Plaža:
Naravna peščena hotelska plaža se nahaja vzdolž celotnega hotelskega kompleksa cca. 560 metrov. Sončniki in ležalniki na plaži in bazenu brezplačno.

Sobe:
Z balkonom ali teraso so klimatizirane, s sefom, telefonom, SAT TV-jem, mini barom (napolnjen na željo gostov ob doplačilu). Kopalnica: tuš ali kad/WC, sušilec za lase.
* sobe tipa bungalov so identično opremljene, vendar nimajo garancije balkona in sefa v sobi. Locirane so za glavno stavbo.

Hrana in pijača:
Restavraciji Alaa El Din in Caravane nudita gostom zajtrke, kosila in večerje v samopostrežnem stilu. Restavracije a la carte proti doplačilu: kitajska restavracija, italijanska restavracija La Trattoria ponuja pestro izbiro pic in testenin, El Sayyad (ribja restavracija), restavracija Prince Karim, restavracija Safaga s ponudbo mednarodnih jedi, ter Alladin restavracija na plaži, ki se nahaja ob čudoviti laguni in ponuja pestro izbiro hrane. Ponudbo dopolnjujejo še številni bari in pubi, kot so Seagull bar in Caravan Bazaar z veliko ponudbo prigrizkov in pijač, Sunset bar, Blue Lagoon bar, Dockers Pub in La Dauphin bar.

Otroci:
Na plaži Penguin Club in otroško igrišče, varstvo otrok proti naročilu in doplačilu, otroški bazen, otroški meniji v restavraciji Aladin. Aquapark!

Zabava:
V diskoteki The Boiler, mednarodni animacijski program, večeri glasbe, program za otroke…

Doplačila:
- vizum (obvezno doplačilo)
- zdravstveno zavarovanje tujina
- zavarovanje odpovednega rizika

TRENUTNO VELJAVNI POGOJI VSTOPA V EGIPT

Od 1. septembra 2020 morajo vsi potniki, ki prispejo v Egipt, predložiti negativno potrdilo o rezultatu PCR testa za COVID 19,opravljeno v državi izvora, ki ni starejše od 72 ur. Test za prisotnost virusa SARS-CoV-2 mora biti opravljen po metodi PCR pri ustrezni in verodostojni organizaciji, rezultat mora biti v angleščini.
Otroci do 6. leta testa ne potrebujejo.

COVID GARANCIJA

Če v primeru pozitivnega testa na Covid ne boste mogli odpotovati, boste prejeli dobropis za letalsko vozovnico, ki jo boste lahko koristili kadarkoli kasneje pri istem prevozniku (Turkish Airlines). Ostali del vplačanega zneska bomo vrnili v celoti.
Zavarovanje odpovednega rizika in zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini  krije stroške odpovedi nastale v primeru obolelosti s Covidom pred odhodom  in krije tudi stroške zdravljenja v primeru, če zbolite v Egiptu.


 

 
Priporoči

11 dni/10 noči

Cena vključuje:

Letalski prevoz Ljubljana-Hurgada-Ljubljana (oziroma iz okoliškega letališča s transferjem iz/do Ljubljane), letališke pristojbine, transferji letališče-hotel-letališče, bivanje na osnovi izbranih storitev v vplačanem resortu (10x nočitev), osnovno nezgodno zavarovanje, lokalni in slovenski predstavnik (*v primeru manj kot 25 potnikov je samo lokalni predstavnik) ter organizacija počitnic.