email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

CHIOS, APARTHOTEL KYVELI 3*+Zakaj se zgodnja prijava ali First Minute najbolj splača?
- najvišji popusti
- garancija najnižje cene
- izbira med največjim številom objektov in hotelov

- najugodnejše cene ob upoštevanih popustih
HIOS - otok brezskrbnosti in lagodja

V objemu Dodekaneza, blizu Male Azije, se v valovih modrega Egeja skriva otok, kjer lahko pozabite na svoje skrbi in sprostite svojo dušo. Že od nekdaj v Grčiji ni takega kraja, kot je Hios. To je namreč otok z dolgo zgodovino, središče velikih starih civilizacij, zibelka helenističnega duha in razuma ter ena najpomembnejših trgovskih postojank v srednjem veku. Vsi, ki so ga kdaj obiskali, so ga občudovali, starodavni vladarji so mu zavidali, Turki so bili nad njim očarani, Genovčani so se vanj zaljubili.

Apathotel KYVELI 4*

Podrobne informacije: www.fegoudakis.com

Lega: Priljubljen aparthotel v vasici Daskalopetra, 5 km oddaljeni od glavnega mesta Hios. Od obale ga loči le cesta. Do prve prodnate plaže je le 50 metrov, do prvega minimarketa pa 100 m. Do glavnega mesta Hios nekajkrat na dan pelje linijski avtobus, avtobusno postajališče pa je pred hotelom.

Hotelska ponudba: Aparthotel, obdan z lepim vrtom, polnim starih oljk, ima 49 apartmajev v glavni zgradbi in v šestih depandansah. Svojim gostom nudi sprejemno dvorano z recepcijo z brezplačnim WiFi-jem, zajtrkovalnico ter bar s teraso. V prijetnem vrtu sta bazen z ločenim delom za otroke ter terasa z ležalniki in senčniki.

Nastanitev: Apartmaji tipa A imajo kopalnico s kadjo, WC, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, TV, najemniški sef, WiFi, spalnico z dvema posteljama, dnevni prostor s kuhinjsko nišo, kjer je tudi raztegljiv kavč z dvema ležiščema, in balkon ali teraso. Apartmaji tipa B so opremljeni enako, le da imajo še eno spalnico z dvema posteljama. Čiščenje in menjava brisač trikrat tedensko, menjava posteljnine dvakrat tedensko.

 
Priporoči

Popusti

Pavšalna cena za otroke:
otrok 2-18 let: od € 235

Cena vključuje:

povratni letalski prevoz iz Ljubljane, letališke pristojbine, obrok na letalu, avtobusni prevoz letališče-hotel-letališče, asistenco na dohodnem letališču, turistično takso, slovenskega predstavnika na destinaciji, namestitev 7 noči v hotelu, izbrane storitve v hotelu.

Predvidene višine turistične takse v Grčiji - na osebo na dan (plačilo v hotelu):
od 0,50 € do 4 € (odvisno od kategorije namestitve)


Pri vseh ponudbah nastopamo v vlogi agenta - prodajalca aranžmajev drugih organizatorjev. Za izbrani hotel je lahko na voljo več cenovno različnih ponudb. Pri vašem povpraševanju vam pošiljamo ponudbo, ki je trenutno na voljo, zato cena lahko odstopa od cene, navedene v naši spletni ponudbi.

POPUSTI ZA OTROKE - pavšalne cene za otroke veljajo v primeru bivanja v sobi skupaj z najmanj dvema odraslima osebama (razen, če ni navedeno drugače).

----------------
Splošni pogoji za potovanje so sestavni del te ponudbe