email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

CHIOS, APARTHOTEL PEARL BAY 3*Zakaj se zgodnja prijava ali First Minute najbolj splača?
- najvišji popusti
- garancija najnižje cene
- izbira med največjim številom objektov in hotelov

- najugodnejše cene ob upoštevanih popustih
HIOS - otok brezskrbnosti in lagodja

V objemu Dodekaneza, blizu Male Azije, se v valovih modrega Egeja skriva otok, kjer lahko pozabite na svoje skrbi in sprostite svojo dušo. Že od nekdaj v Grčiji ni takega kraja, kot je Hios. To je namreč otok z dolgo zgodovino, središče velikih starih civilizacij, zibelka helenističnega duha in razuma ter ena najpomembnejših trgovskih postojank v srednjem veku. Vsi, ki so ga kdaj obiskali, so ga občudovali, starodavni vladarji so mu zavidali, Turki so bili nad njim očarani, Genovčani so se vanj zaljubili.

Chios, Aparthotel PEARL BAY 3*
Kraj: Hios mesto
http://www.pearlbay.gr/location/

Podrobne informacije: www.pearlbay.gr

Lega: Novejši, moderno opremljen aparthotel se nahaja v vasici Daskalopetra. Od obale ga loči le cesta. Do prve prodnate plaže s kristalno čisto vodo je le 50 m, v bližini pa se nahaja tudi minimarket. Od glavnega mesta, kamor večkrat na dan odpelje lokalni avtobus, je oddaljen 5 km. Avtobusno postajališče se nahaja pred hotelom.

Ponudba: Aparthotel z 28 studii ima sprejemno dvorano z recepcijo in barom, bazen s teraso z ležalniki in s senčniki, brezplačni WiFi in brezplačno garažo. V glavni sezoni včasih ob bazenu organizirajo tudi razne dogodke tako za otroke kot za starejše, ki bodo popestrili vaše bivanje.

Nastanitev: Prostorni, različno veliki in opremljeni studii imajo kopalnico s tušem ali kadjo, WC, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, TV, dva telefona, sef, likalno desko z likalnikom, računalnik z brezplačnim dostopom do interneta, brezplačni WiFi, sodobno opremljeni kuhinjski kotiček s hladilnikom, štedilnikom, pečico in aparatom za kavo ter balkon ali teraso z majhnim vrtom. Sušilnik za lase si lahko brezplačno izposodite na recepciji. Čiščenje in menjava brisač vsak dan, menjava posteljnine trikrat tedensko.

 
Priporoči

Cena vključuje:

povratni letalski prevoz iz Ljubljane, letališke pristojbine, obrok na letalu, avtobusni prevoz letališče-hotel-letališče, asistenco na dohodnem letališču, turistično takso, slovenskega predstavnika na destinaciji, namestitev 7 noči v hotelu, izbrane storitve v hotelu.

Predvidene višine turistične takse v Grčiji - na osebo na dan (plačilo v hotelu):
od 0,50 € do 4 € (odvisno od kategorije namestitve)


Pri vseh ponudbah nastopamo v vlogi agenta - prodajalca aranžmajev drugih organizatorjev. Za izbrani hotel je lahko na voljo več cenovno različnih ponudb. Pri vašem povpraševanju vam pošiljamo ponudbo, ki je trenutno na voljo, zato cena lahko odstopa od cene, navedene v naši spletni ponudbi.

POPUSTI ZA OTROKE - pavšalne cene za otroke veljajo v primeru bivanja v sobi skupaj z najmanj dvema odraslima osebama (razen, če ni navedeno drugače).

----------------
Splošni pogoji za potovanje so sestavni del te ponudbe