email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

CHIOS, HOTEL GRECIAN CASTLE 4*Zakaj se zgodnja prijava ali First Minute najbolj splača?
- najvišji popusti
- garancija najnižje cene
- izbira med največjim številom objektov in hotelov

- najugodnejše cene ob upoštevanih popustih

- dodatni popusti ob prijavi do 31.12.2017
HIOS - otok brezskrbnosti in lagodja

V objemu Dodekaneza, blizu Male Azije, se v valovih modrega Egeja skriva otok, kjer lahko pozabite na svoje skrbi in sprostite svojo dušo. Že od nekdaj v Grčiji ni takega kraja, kot je Hios. To je namreč otok z dolgo zgodovino, središče velikih starih civilizacij, zibelka helenističnega duha in razuma ter ena najpomembnejših trgovskih postojank v srednjem veku. Vsi, ki so ga kdaj obiskali, so ga občudovali, starodavni vladarji so mu zavidali, Turki so bili nad njim očarani, Genovčani so se vanj zaljubili.


Hotel GRECIAN CASTLE 4*

Podrobne informacije: http://www.greciancastle.gr

Hotel Grecian Castle je hotel s čudovito otoško arhitekturo in leži 1 km južno od središča mediteranskega mesta Chios, na otoku Chios in ga od obale loči le cesta. Do Karfasa, kamor vas večkrat na dan s postajališča v bližini hotela odpelje linijski avtobus, je 6 km. Nekdanjo tovarno testenin so leta 1996 z veliko ljubezni do malenkosti predelali v privlačen grški hotel, sestavljen iz glavne stavbe in štirih depandans.

Lega: Hotel s čudovito otoško arhitekturo se nahaja 1 km južno od središča mesta Hios in ga od obale loči le cesta. Do prve mestne prodnato-skalnate plaže je 5 minut hoje, do Karfasa, kamor vas večkrat na dan s postajališča v bližini hotela odpelje linijski avtobus, pa je 6 km.

Hotelska ponudba: Nekdanjo tovarno testenin so leta 1996 z veliko ljubezni do podrobnosti predelali v privlačen hotel, ki ima 55 sob v glavni zgradbi in štirih depandansah. Svojim gostom nudi dnevni prostor z recepcijo, brezplačnim internetnim kotičkom in WiFi-jem, restavracijo, bar in brezplačne kopalne brisače. V prijetnem vrtu so bazen, pool bar ter terasa z ležalniki in senčniki.

Nastanitev: Leta 2009 obnovljene sobe imajo kopalnico s tušem ali kadjo, WC, telefon, sušilnik za lase, TV, brezplačni WiFi ali priključek za internet, najemniški sef, minibar, samostojno nastavljivo klimatsko napravo in balkon ali teraso.

Prehrana: Ameriški bife zajtrk, večerjo bodo postregli à la carte. (DOPLAČILO ZA POLPENZION € 104 na osebo)
 
Priporoči

Popusti

Pavšalna cena za otroke:
otrok 2-15 let: od € 199 (nočitev z zajtkom)
otrok 2-15 let: od € 310 (polpenzion)

Cena vključuje:

asistenco na letališču, letalski prevoz, letališke in varnostne pristojbine, predstavnika, avtobusni prevoz od/do letališča, nastanitev, izbrane storitve v hotelu.
Cena vključuje zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini CORIS AS po pavšalni ceni 1 € na osebo in teden.

CENE VELJAJO OB PRIJAVI DO 31.1.2018