email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

CHIOS, HOTEL GRECIAN CASTLE 4*Zakaj se zgodnja prijava ali First Minute najbolj splača?
- najvišji popusti
- garancija najnižje cene
- izbira med največjim številom objektov in hotelov

- najugodnejše cene ob upoštevanih popustih

- dodatni popusti ob prijavi do 31.12.2017
HIOS - otok brezskrbnosti in lagodja

V objemu Dodekaneza, blizu Male Azije, se v valovih modrega Egeja skriva otok, kjer lahko pozabite na svoje skrbi in sprostite svojo dušo. Že od nekdaj v Grčiji ni takega kraja, kot je Hios. To je namreč otok z dolgo zgodovino, središče velikih starih civilizacij, zibelka helenističnega duha in razuma ter ena najpomembnejših trgovskih postojank v srednjem veku. Vsi, ki so ga kdaj obiskali, so ga občudovali, starodavni vladarji so mu zavidali, Turki so bili nad njim očarani, Genovčani so se vanj zaljubili.


Hotel GRECIAN CASTLE 4*

Podrobne informacije: http://www.greciancastle.gr

Hotel Grecian Castle je hotel s čudovito otoško arhitekturo in leži 1 km južno od središča mediteranskega mesta Chios, na otoku Chios in ga od obale loči le cesta. Do Karfasa, kamor vas večkrat na dan s postajališča v bližini hotela odpelje linijski avtobus, je 6 km. Nekdanjo tovarno testenin so leta 1996 z veliko ljubezni do malenkosti predelali v privlačen grški hotel, sestavljen iz glavne stavbe in štirih depandans.

Lega: Hotel s čudovito otoško arhitekturo se nahaja 1 km južno od središča mesta Hios in ga od obale loči le cesta. Do prve mestne prodnato-skalnate plaže je 5 minut hoje, do Karfasa, kamor vas večkrat na dan s postajališča v bližini hotela odpelje linijski avtobus, pa je 6 km.

Hotelska ponudba: Nekdanjo tovarno testenin so leta 1996 z veliko ljubezni do podrobnosti predelali v privlačen hotel, ki ima 55 sob v glavni zgradbi in štirih depandansah. Svojim gostom nudi dnevni prostor z recepcijo, brezplačnim internetnim kotičkom in WiFi-jem, restavracijo, bar in brezplačne kopalne brisače. V prijetnem vrtu so bazen, pool bar ter terasa z ležalniki in senčniki.

Nastanitev: Leta 2009 obnovljene sobe imajo kopalnico s tušem ali kadjo, WC, telefon, sušilnik za lase, TV, brezplačni WiFi ali priključek za internet, najemniški sef, minibar, samostojno nastavljivo klimatsko napravo in balkon ali teraso.

Prehrana: Ameriški bife zajtrk, večerjo bodo postregli à la carte. (DOPLAČILO ZA POLPENZION € 104 na osebo)
 
Priporoči

Popusti

Pavšalna cena za otroke:
otrok 2-15 let: od € 199 (nočitev z zajtkom)
otrok 2-15 let: od € 326 (polpenzion)

Cena vključuje:

povratni letalski prevoz iz Ljubljane in Maribora, letališke pristojbine, obrok na letalu, avtobusni prevoz letališče-hotel-letališče, asistenco na dohodnem letališču, turistično takso, slovenskega predstavnika na destinaciji, namestitev 7 noči v hotelu, izbrane storitve v hotelu.

Predvidene višine turistične takse v Grčiji - na osebo na dan (plačilo v hotelu):
- hoteli z eno ali dvema zvezdicama 0,50 €
- hoteli s tremi zvezdicami 1,50 €
- hoteli s štirimi zvezdicami 3 €
- hoteli s petimi zvezdicami 4 €
- apartmaji oz. studii z enim ali dvema ključkoma 0,25 €
- apartmaji oz. studii s tremi ključki 0,50 €
- apartmaji oz. studii s štirimi ključki 1 €

----------------
Pri vseh ponudbah nastopamo v vlogi agenta - prodajalca aranžmajev drugih organizatorjev. Za izbrani hotel je lahko na voljo več cenovno različnih ponudb. Pri vašem povpraševanju vam pošiljamo ponudbo, ki je trenutno na voljo, zato cena lahko odstopa od cene, navedene v naši spletni ponudbi.

----------------
POPUSTI ZA OTROKE - pavšalne cene za otroke veljajo v primeru bivanja v sobi skupaj z najmanj dvema odraslima osebama (razen, če ni navedeno drugače).

----------------
Splošni pogoji za potovanje so sestavni del te ponudbe:
http://www.globalturist.si/turisticna_agencija_pogoji