email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

CHIOS, HOTEL SEA VIEW 4*+Zakaj se zgodnja prijava ali First Minute najbolj splača?
- najvišji popusti
- garancija najnižje cene
- izbira med največjim številom objektov in hotelov

- najugodnejše cene ob upoštevanih popustih
HIOS - otok brezskrbnosti in lagodja

V objemu Dodekaneza, blizu Male Azije, se v valovih modrega Egeja skriva otok, kjer lahko pozabite na svoje skrbi in sprostite svojo dušo. Že od nekdaj v Grčiji ni takega kraja, kot je Hios. To je namreč otok z dolgo zgodovino, središče velikih starih civilizacij, zibelka helenističnega duha in razuma ter ena najpomembnejših trgovskih postojank v srednjem veku. Vsi, ki so ga kdaj obiskali, so ga občudovali, starodavni vladarji so mu zavidali, Turki so bili nad njim očarani, Genovčani so se vanj zaljubili.


Chios, Aparthotel SEA VIEW RESORTS & SPA 4*+

Podrobne informacije: www.seaviewresorts-chios.gr

Lega: Novejši hotel s prijetnim okoljem in vzdušjem se nahaja na višje ležečem območju Karfasa s prelepim panoramskim pogledom na Egejsko morje. Do čudovite peščene plaže Karfasa je le 100 m, do glavnega mesta, do katerega vas z bližnjega postajališča večkrat na dan odpelje linijski avtobus, pa 7 km.

Hotelska ponudba: Hotel z 32 bivalnimi enotami v več zgradbah ima sprejemno dvorano z recepcijo, TV-kotičkom in brezplačnim WiFi-jem, dvigalo, à la carte restavracijo, pool-snack bar, otroško igrišče, fitnes, bazen, otroški bazen ter prijetno teraso za sončenje s senčniki in ležalniki. Brezplačne kopalne brisače. Za razvajanje bodo poskrbeli v spa centru, ki za doplačilo ponuja savno, jacuzzi in različne masaže. Na voljo sta tudi frizerski in lepotilni salon.

Nastanitev: Prijetno opremljeni studii imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, TV, telefon, najemniški sef, balkon in kuhinjski kotiček s hladilnikom, štedilnikom, pečico, mikrovalovno pečico in aparatom za kavo. Apartmaji so opremljeni enako, le da so večji, saj imajo dnevni prostor in ločeno spalnico. Čiščenje in menjava brisač vsak dan, menjava posteljnine trikrat tedensko.

Prehrana: Ameriški bife zajtrk, večerjo (za doplsčilo) bodo postregli à la carte.

 
Priporoči

Popusti

Pavšalna cena za otroke:
1.otrok 2-18 let: od € 199
2.otrok 2-18 let: od € 199

Cena vključuje:

povratni letalski prevoz iz Ljubljane in Maribora, letališke pristojbine, obrok na letalu, avtobusni prevoz letališče-hotel-letališče, asistenco na dohodnem letališču, turistično takso, slovenskega predstavnika na destinaciji, namestitev 7 noči v hotelu, izbrane storitve v hotelu.

Predvidene višine turistične takse v Grčiji - na osebo na dan (plačilo v hotelu):
- hoteli z eno ali dvema zvezdicama 0,50 €
- hoteli s tremi zvezdicami 1,50 €
- hoteli s štirimi zvezdicami 3 €
- hoteli s petimi zvezdicami 4 €
- apartmaji oz. studii z enim ali dvema ključkoma 0,25 €
- apartmaji oz. studii s tremi ključki 0,50 €
- apartmaji oz. studii s štirimi ključki 1 €

----------------
Pri vseh ponudbah nastopamo v vlogi agenta - prodajalca aranžmajev drugih organizatorjev. Za izbrani hotel je lahko na voljo več cenovno različnih ponudb. Pri vašem povpraševanju vam pošiljamo ponudbo, ki je trenutno na voljo, zato cena lahko odstopa od cene, navedene v naši spletni ponudbi.

----------------
POPUSTI ZA OTROKE - pavšalne cene za otroke veljajo v primeru bivanja v sobi skupaj z najmanj dvema odraslima osebama (razen, če ni navedeno drugače).

----------------
Splošni pogoji za potovanje so sestavni del te ponudbe:
http://www.globalturist.si/turisticna_agencija_pogoji