email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

CHIOS, HOTEL SUNSET 3*Zakaj se zgodnja prijava ali First Minute najbolj splača?
- najvišji popusti
- garancija najnižje cene
- izbira med največjim številom objektov in hotelov

- najugodnejše cene ob upoštevanih popustih
HIOS - otok brezskrbnosti in lagodja

V objemu Dodekaneza, blizu Male Azije, se v valovih modrega Egeja skriva otok, kjer lahko pozabite na svoje skrbi in sprostite svojo dušo. Že od nekdaj v Grčiji ni takega kraja, kot je Hios. To je namreč otok z dolgo zgodovino, središče velikih starih civilizacij, zibelka helenističnega duha in razuma ter ena najpomembnejših trgovskih postojank v srednjem veku. Vsi, ki so ga kdaj obiskali, so ga občudovali, starodavni vladarji so mu zavidali, Turki so bili nad njim očarani, Genovčani so se vanj zaljubili.


Hotel SUNSET 3*


Prijeten hotel Sunset leži le 50 m od peščene plaže v osrčju Karfasa,na otoku Chios, v neposredni bližini grških tavern in restavracij. Pred hotelom se nahaja avtobusna postaja, s katere se lahko večkrat dnevno zapeljete do mediteranskega mesta Chios, oddaljenega le 7 km.


Lega: Prijeten hotel je le 50 m od peščene plaže v osrčju Karfasa, v neposredni bližini tavern in restavracij. Do mesta Chios, kamor vas nekajkrat na dan s postajališča pred hotelom odpelje linijski avtobus, je 7 km.

Hotelska ponudba:
Leta 2003 delno obnovljen hotel ima 28 sob v dveh nadstropjih, dnevni prostor z recepcijo z najemniškimi sefi, TV-kotičkom in brezplačnim WiFi-jem, bar in zajtrkovalnico s teraso. V prikupnem vrtu z nekaj palmami in pisanimi cvetočimi rožami je bazen z ležalniki in senčniki.

Nastanitev:
Prijetno opremljene sobe imajo kopalnico s tušem ali kadjo, WC, telefon, TV, sušilnik za lase, klimatsko napravo in balkon. Možnost najema hladilnika.

Prehrana:
Obogaten kontinentalni bife zajtrk. Streženo kosilo in bife večerja v hotelu Golden Sand.
 
Priporoči

Popusti

Pavšalna cena za otroke:
otrok 2-12 let: od € 199

Cena vključuje:

povratni letalski prevoz iz Ljubljane, letališke pristojbine, obrok na letalu, avtobusni prevoz letališče-hotel-letališče, asistenco na dohodnem letališču, turistično takso, slovenskega predstavnika na destinaciji, namestitev 7 noči v hotelu, izbrane storitve v hotelu.

Predvidene višine turistične takse v Grčiji - na osebo na dan (plačilo v hotelu):
od 0,50 € do 4 € (odvisno od kategorije namestitve)


Pri vseh ponudbah nastopamo v vlogi agenta - prodajalca aranžmajev drugih organizatorjev. Za izbrani hotel je lahko na voljo več cenovno različnih ponudb. Pri vašem povpraševanju vam pošiljamo ponudbo, ki je trenutno na voljo, zato cena lahko odstopa od cene, navedene v naši spletni ponudbi.

POPUSTI ZA OTROKE - pavšalne cene za otroke veljajo v primeru bivanja v sobi skupaj z najmanj dvema odraslima osebama (razen, če ni navedeno drugače).

----------------
Splošni pogoji za potovanje so sestavni del te ponudbe