email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

CIPER, HOTEL SALAMIS BAY CONTI 5*Zakaj se zgodnja prijava ali First Minute najbolj splača?
- najvišji popusti
- garancija najnižje cene
- izbira med največjim številom objektov in hotelov
- najugodnejše cene ob upoštevanih popustih
- ob plačilu le 20% akontacije si že sedaj lahko zagotovite najcenješe počitnice za naslednje poletje
- in ob prijavi in plačilu 30% akontacije do 29.02.2020 še dodatne 3% popusta

Afroditin otok

Tretji največji otok v Sredozemlju - Ciper ne imenujejo zaman otok ljubezni in lepote. Mit o boginji lepote nas spremlja na vsakem koraku; v čudovitih vrtovih z vonjem po agrumih in jasminu, nasadih mandljev in oljk, omamnih borovcih, čudovitih peščenih plažah in prijaznih domačinih. Otok je poseben tudi zaradi dveh narodov, ki živita na otoku – večina prebivalcev je grškega izvora, le 20 % pa je Turkov. Pustite se razvajati na Cipru; vabijo vas s soncem obsijane peščene plaže, odlična hrana, idealno podnebje zaradi bližine Male Azije in veliko krajinskih ter kulturnih lepot.


HOTEL SALAMIS BAY CONTI 5*
V hotelu Salamis Bay Conti, ki ima odlično lego, boste našli kombinacijo lepe peščene plaže, pogled na gorovje in pestro hotelsko ponudbo..


Hotelski kompleks se nahaja ob obali antičnega mesta Salamis, v bližini kulturno, antično in zgodovinsko bogatih najdišč. S kombinacijo lepe peščene plaže, pogledom na gorovje in pestro, hotelsko ponudbo se boste zlahka prepustili sproščenemu oddihu.

Lega
: ob peščeni plaži, 8 km do Famaguste, 45 km do letališča Ercan, 65 km do Nikozije, 85 km do Kirenije.

Hotelska ponudba: recepcija s sprejemnico, sef na recepciji (brezplačno), hotelska restavracija Selcuk, a-la-carte restavracija, bari Mediterranean, Othello, Ulysse’s, Aphrodite, Cartage in kavarnica Ottoman, zunanji bazen, senčniki in ležalniki ob bazenu in na plaži, wellness (ogrevan notranji bazen, jacuzzi, turške kopeli, savne, masaže), mini market, zlatarna, frizer, dnevna in večerna animacija.

Sobe: prijetno opremljene, centralna klimatska naprava, satTV, mini bar, telefon, kopalnica (sušilec za lase), balkon.

Športna ponudba: fitnes, aerobika, vodna gimnastika, odbojka na plaži, namizni tenis; za doplačilo: nogomet, tenis, biljard, vodni športi.

Ponudba za najmlajše: otroški notranji in zunanji bazen, otroška animacija in mini disko.


Naša ocena: 4*+

 
Priporoči

Popusti

prvi otrok 2-12 let na dodatnem ležišču od € 299

Cena vključuje:

letalski prevoz iz Ljubljane, letališke in varnostne pristojbine, asistenco letališču, avtobusni transfer na relaciji letališče-hotel-letališče, storitev v izbranem hotelu, predstavnika na destinaciji (informativne ure tedensko ter zgolj ob večji skupini gostov v hotelu).

Cene veljajo do zasedbe prostih mest ali do preklica cen.

Za vstop na severni Ciper je potreben potni list veljaven najmanj 6 mesecev od dneva vstopa.

Opomba:
Pri vseh ponudbah nastopamo v vlogi agenta - prodajalca aranžmajev drugih organizatorjev. Za izbrani hotel je lahko na voljo več cenovno različnih ponudb. Pri vašem povpraševanju vam pošiljamo ponudbo, ki je trenutno na voljo, zato cena lahko odstopa od cene, navedene v naši spletni ponudbi.


----------------
Splošni pogoji za potovanje so sestavni del te ponudbe.