email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

CIPER, HOTEL SALAMIS BAY CONTI 5*


Zakaj se zgodnja prijava ali First Minute najbolj splača?
- najvišji popusti
- izbira med največjim številom objektov in hotelov
- najugodnejše cene ob upoštevanih popustih


Dodatni popusti v primeru plačila celotnega aranžmaja ob prijavi!

Opomba: cene veljajo na dan vnosa ponudbe. Ker so popusti za zgodnjo prijavo časovno omejeni, se lahko trenutne cene razlikujejo od spletne ponudbe. Točen izračun cene prejmete ob povpraševanju.

Afroditin otok

Tretji največji otok v Sredozemlju - Ciper ne imenujejo zaman otok ljubezni in lepote. Mit o boginji lepote nas spremlja na vsakem koraku; v čudovitih vrtovih z vonjem po agrumih in jasminu, nasadih mandljev in oljk, omamnih borovcih, čudovitih peščenih plažah in prijaznih domačinih. Otok je poseben tudi zaradi dveh narodov, ki živita na otoku – večina prebivalcev je grškega izvora, le 20 % pa je Turkov. Pustite se razvajati na Cipru; vabijo vas s soncem obsijane peščene plaže, odlična hrana, idealno podnebje zaradi bližine Male Azije in veliko krajinskih ter kulturnih lepot.


HOTEL SALAMIS BAY CONTI *****
V hotelu Salamis Bay Conti, ki ima odlično lego, boste našli kombinacijo lepe peščene plaže, pogled na gorovje in pestro hotelsko ponudbo..


Hotelski kompleks se nahaja ob obali antičnega mesta Salamis, v bližini kulturno, antično in zgodovinsko bogatih najdišč. S kombinacijo lepe peščene plaže, pogledom na gorovje in pestro, hotelsko ponudbo se boste zlahka prepustili sproščenemu oddihu.

Lega
: ob peščeni plaži, 8 km do Famaguste, 45 km do letališča Ercan, 65 km do Nikozije, 85 km do Kirenije.

Hotelska ponudba: recepcija s sprejemnico, sef na recepciji (brezplačno), hotelska restavracija Selcuk, a-la-carte restavracija, bari Mediterranean, Othello, Ulysse’s, Aphrodite, Cartage in kavarnica Ottoman, zunanji bazen, senčniki in ležalniki ob bazenu in na plaži, wellness (ogrevan notranji bazen, jacuzzi, turške kopeli, savne, masaže), mini market, zlatarna, frizer, dnevna in večerna animacija.

Sobe: prijetno opremljene, centralna klimatska naprava, satTV, mini bar, telefon, kopalnica (sušilec za lase), balkon.

Športna ponudba: fitnes, aerobika, vodna gimnastika, odbojka na plaži, namizni tenis; za doplačilo: nogomet, tenis, biljard, vodni športi.

Ponudba za najmlajše: otroški notranji in zunanji bazen, otroška animacija in mini disko.


Naša ocena: 4*+

 
Priporoči

Cene veljajo na dan vnosa ponudbe in lahko vsebujejo popuste za zgodnjo prijavo. V primeru povišanja cen letalskega prevoza si pridržujemo pravico do spremembe cene.
Točen izračun cene prejmete ob povpraševanju.

Cena vključuje:

Povratni polet iz Ljubljane ali Gradca (vmesno prestopanje v Istanbulu), 7 noči v hotelu, all inclusive.
Prevoz letališče-hotel-letališče v ceno ni vključen.