email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

KOS, HOTEL EURO VILLAGE ACHILEAS 4*Zakaj se zgodnja prijava ali First Minute najbolj splača?
- najvišji popusti
- garancija najnižje cene
- izbira med največjim številom objektov in hotelov

- najugodnejše cene ob upoštevanih popustih

Otok Kos - Grčija

Kos je eden najlepših in najbolj sončnih otokov Egejskega morja. Leži blizu maloazijske obale in je tretji po velikosti med Dodekaneškimi otoki, takoj za Rodosom in Karpatosom.
Peščene plaže in kristalno čisto morje, prijetna klima, pa tudi bogastvo kulturnih spomenikov privabljajo množice turistov - Kos je na četrtem mestu po številu obiskovalcev med grškimi otoki.
Otok, na katerem se je rodil Hipokrat, je idealen za sprehode, kolesarjenje in vodne športe, hkrati pa lahko služi kot izhodišče za izlet v Turčijo.


Otok Kos,
Hotel Eurovillage Achilleas 4*

www.achilleashotel.com

OTOK: Kos
KRAJ: Mastichari          

LEGA:
do delno skalnate, delno peščeno prodnate plaže se zlagoma spustite po manjšem klancu, 2 km od središča Masticharija z barčki, tavernami, trgovinicami, 6 km od letališča, 22 km od mesta Kos.

HOTELSKA PONUDBA: hotelsko naselje enonadstropnih hišic postavljeno kot vasica, del kompleksa je nov, del prenovljen 2007, skupno 425 sob; restavracija (glavna in tematska), okrepčevalnica, bari; bazena, otroška bazena; savna; zdravniška oskrba, trgovinica, tv in internetni kotiček.
Ležalniki in senčniki ob bazenu brezplačno, na plaži za plačilo. Kopalnih brisač ni.

STANDARDNE SOBE:
klimatska naprava, kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, telefon, sat-tv, mini hladilnik, sef (plačilo), balkon ali terasa, v novejšem delu. Možnost dodatnega ležišča.
DRUŽINSKE SOBE: enaka oprema, dva prostora ločena z vrati, terasa. Število oseb v sobi mora biti 4.

OTROCI: bazena, mini klub, igrišče.
ŠPORT: pikado, namizni tenis, tenis, squash, telovadba, mini golf, košarka, odbojka na plaži, kolesa.
ZABAVA:
animacija 6 x tedensko, diskoteka (dol. dnevi).

STORITEV VSE VKLJUČENO:
Zajtrk, kosilo in večerja. Vino, točeno pivo in brezalkoholne pijače ob obrokih. Domače alkoholne in brezalkoholne pijače, kava, čaj od 10. do 23. ure, pite, sendviči, pizze, domače pecivo, sladoled od 10. do 18. ure. Fitnes, tenis, namizni tenis, minigolf, košarka in pikado.

 
Priporoči

Popusti

Pavšalna cena za otroke:
otrok 2-6 let: od € 199


Cena vključuje:

povratni letalski prevoz iz Ljubljane, letališke pristojbine, obrok na letalu, avtobusni prevoz letališče-hotel-letališče, asistenco na dohodnem letališču, turistično takso, slovenskega predstavnika na destinaciji, namestitev 7 noči v hotelu, izbrane storitve v hotelu.

----------------
Pri vseh ponudbah nastopamo v vlogi agenta - prodajalca aranžmajev drugih organizatorjev. Za izbrani hotel je lahko na voljo več cenovno različnih ponudb. Pri vašem povpraševanju vam pošiljamo ponudbo, ki je trenutno na voljo, zato cena lahko odstopa od cene, navedene v naši spletni ponudbi.

----------------
POPUSTI ZA OTROKE - pavšalne cene za otroke veljajo v primeru bivanja v sobi skupaj z najmanj dvema odraslima osebama (razen, če ni navedeno drugače).

----------------
Splošni pogoji za potovanje so sestavni del te ponudbe:
http://www.globalturist.si/turisticna_agencija_pogoji