email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

KOS, HOTEL GAIA VILLAGE 3*+Zakaj se zgodnja prijava ali First Minute najbolj splača?
- najvišji popusti
- garancija najnižje cene
- izbira med največjim številom objektov in hotelov

- najugodnejše cene ob upoštevanih popustih
Otok Kos - Grčija

Kos je eden najlepših in najbolj sončnih otokov Egejskega morja. Leži blizu maloazijske obale in je tretji po velikosti med Dodekaneškimi otoki, takoj za Rodosom in Karpatosom.
Peščene plaže in kristalno čisto morje, prijetna klima, pa tudi bogastvo kulturnih spomenikov privabljajo množice turistov - Kos je na četrtem mestu po številu obiskovalcev med grškimi otoki.
Otok, na katerem se je rodil Hipokrat, je idealen za sprehode, kolesarjenje in vodne športe, hkrati pa lahko služi kot izhodišče za izlet v Turčijo.Grčija, Kos, Gaia Village***
KRAJ: Tigaki                        

Podrobne informacije: www.gaia-hotels.com

Lega: H
otel srednje kategorije v vasici Tigaki je od lepe peščene plaže oddaljen le 300 m, do središča vasice, kjer so številne trgovine in restavracije, pa je 150 metrov.

Ponudba:
Hotel ponuja svojim gostom sprejemno dvorano z recepcijo z najemniškimi sefi, TV in internetnim kotičkom, WiFi-jem, mini market, restavracijo s teraso, bar, pool bar, tri bazene, od tega enega z ločenim delom za otroke, otroško igrišče ter teraso z ležalniki in senčniki. Za rekreacijo in sprostitev so gostom na voljo namizni tenis, večnamensko igrišče za košarko ali nogomet in fitnes, za doplačilo pa še različne masaže in biljard.

All inclusive:
Zajtrk, kosilo in večerja. Lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače od 10. do 23. ure, sladoled za otroke od 11. do 17. ure in prigrizki od 10. ure do 12.30 ter od 15. do 18. ure. Športna ponudba kot navedeno.

Nastanitev:
Enostavno opremljene sobe imajo kopalnico s kadjo, WC, sušilnik za lase, telefon, TV, samostojno nastavljivo klimatsko napravo in balkon ali teraso. Možnost najema hladilnika. Družinske sobe so enako opremljene s tem, da imajo še eno ločeno spalnico,


 
Priporoči

Popusti

Pavšalna cena za otroke:
1.otrok 2-12 let: od € 299


Cena vključuje:

povratni letalski prevoz iz Ljubljane, letališke pristojbine, obrok na letalu, avtobusni prevoz letališče-hotel-letališče, asistenco na dohodnem letališču, turistično takso, slovenskega predstavnika na destinaciji, namestitev 7 noči v hotelu, izbrane storitve v hotelu.

Predvidene višine turistične takse v Grčiji - na osebo na dan (plačilo v hotelu):
od 0,50 € do 4 € (odvisno od kategorije namestitve)


Pri vseh ponudbah nastopamo v vlogi agenta - prodajalca aranžmajev drugih organizatorjev. Za izbrani hotel je lahko na voljo več cenovno različnih ponudb. Pri vašem povpraševanju vam pošiljamo ponudbo, ki je trenutno na voljo, zato cena lahko odstopa od cene, navedene v naši spletni ponudbi.

POPUSTI ZA OTROKE - pavšalne cene za otroke veljajo v primeru bivanja v sobi skupaj z najmanj dvema odraslima osebama (razen, če ni navedeno drugače).

----------------
Splošni pogoji za potovanje so sestavni del te ponudbe