email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

LEFKAS, HOTEL EVA BEACH 3*Zakaj se zgodnja prijava ali First Minute najbolj splača?
- najvišji popusti
- garancija najnižje cene
- izbira med največjim številom objektov in hotelov
- najugodnejše cene ob upoštevanih popustih

- dodatni popusti ob prijavi do 31.12.2017
Grčija - Lefkas

Ionski otok Lefkas, grško Lefkada, je eden izmed otokov z najlepšimi plažami v Sredozemlju, kot so Egremni, Kathizma, Porto Katsiki…, tako z fino mivko, kot z belim prodom. Otok Lefkas leži med Italijo in celinsko Grčijo in je z mostom povezan z celinsko Grčijo, tako da je idealno izhodišče za obisk Delfov, Meteore, Olimpije... Po potovanju – turi Klasična Grčija in Meteora, si lahko še privoščite tedenski dopust na grškem otoku Lefkas. Tik ob otoku Lefkas leži otok Scorpios, zasebni otok legendarnega grškega milijonarja Onassisa.

Podrobne informacije: http://www.evabeach.gr

- odlična lokacija na plaži
- domače vzdušje
- priljubljen hotel naših gostov

Hotel Eva Beach leži na lepi prodnati plaži, v središču najbolj živahnega mesteca Nidri na otoku Lefkas v Mediteranu, s številnimi bari, tavernami in diskotekami. Hotel Eva Beach ima čudovito z vinsko trto obraslo teraso, ki ponuja enkraten pogled iz Lefkasa na modro Jonsko morje - Mediteran. Hotel Eva beach ponuja tudi brezplačne ležalnike in senčnike na plaži. Za zajtrk pa vam bodo v hotelu Eva beach vsak dan na voljo sveži pekarski izdelki, iz družinske pekarne, ki je ena boljših pekarn na otoku Lefkas.

Lega: Družinski hotel z veliko stalnimi gosti leži pravokotno na prelepo prodnato plažo, blizu središča najbolj živahnega mesteca Nidri s številnimi tavernami in bari. Do glavnega mesta, do katerega vas s 100 m oddaljenega avtobusnega postajališča nekajkrat na dan odpelje linijski avtobus, je 17 km.

Hotelska ponudba:
Hotel iz več poslopij ponuja svojim gostom sprejemno dvorano z recepcijo in brezplačnim WiFi-jem, internetni in TV-kotiček, snack bar in zajtrkovalnico s pokrito in z vinsko trto obraslo teraso, ki ponuja enkraten pogled na modro Jonsko morje. Brezplačni ležalniki in senčniki na plaži.

Nastanitev:
Prijetno opremljene sobe imajo kopalnico s tušem, WC, telefon, hladilnik, TV, glasbeni kanal, sušilnik za lase in balkon. Možnost najema samostojno nastavljive klimatske naprave in sefa.

Prehrana:
Obogaten kontinentalni bife zajtrk ali polpenzion.

 
Priporoči

Popusti

Prvi otrok 2-12 let na dodatnem ležišču: od € 303

Cena vključuje:

asistenco na letališču, letalski prevoz, letališke in varnostne pristojbine, slovenskega predstavnika, avtobusni prevoz od/do letališča, nastanitev in zbrane storitve v hotelu.
Cena vključuje zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini CORIS po pavšalni ceni 1 € na osebo in teden.

CENE VELJAJO OB PRIJAVI DO 31.1.2018