email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

SAMOS, APARTMAJI ANTHEMIS 3*Zakaj se zgodnja prijava ali First Minute najbolj splača?
- najvišji popusti
- garancija najnižje cene
- izbira med največjim številom objektov in hotelov

- najugodnejše cene ob upoštevanih popustih
Grčija - Samos


Otok Samos je najbolj zelen mediteranski otok v Grčiji in ga imenujejo tudi Pitagorov otok. Je otok zgodovine,tradicije in naravnih lepot, ki privabljajo turiste. Zaradi številnih zalivov s peščenimi ali prodnatimi plažami je primeren za vse, ki si želijo mirne družinske počitnice. Zaradi bližine turške meje lahko obiščete Efez. dopustniških dni. Naselje je od letališča oddaljeno 3 km.

Apartmaji ANTHEMIS

Samos, Apartmaji ANTHEMIS 3*

Lega: Novejši kompleks z apartmaji je le 200 m oddaljen od prodnate plaže Gagou, kjer lahko najamete tudi ležalnike in senčnike. Do prvega minimarketa je le 150 m, sicer pa je do glavnega mesta otoka z obilico tavern, barčkov in trgovin 1 km.

Apartmajska ponudba: Kompleks, sestavljen iz šestih zgradb, ima 32 apartmajev in šest studiev. Ima recepcijo z možnostjo najema sefov, kotiček s TV, zajtrkovalnico, lobby-snack bar in bazen s teraso za sončenje z ležalniki in senčniki.

Nastanitev: Apartmaji imajo kopalnico s tušem, WC, telefon, dnevno spalni prostor z eno posteljo in pomožnim ležiščem, ločeno spalnico z dvema ležiščema, sušilnik za lase, TV, kuhinjsko nišo z nekaj posode, jedilni kotiček in balkon ali teraso. Možnost najema samostojno nastavljive klimatske naprave. Čiščenje apartmajev vsak dan razen ob nedeljah, menjava brisač in posteljnine dvakrat tedensko.

Prehrana: Kontinentalni zajtrk za doplačilo, ki ga postrežejo.


 
Priporoči

Popusti

Pavšalna cena za otroke:
otrok 2-18 let: od € 199

Cena vključuje:

povratni letalski prevoz iz Ljubljane, letališke pristojbine, obrok na letalu, avtobusni prevoz letališče-hotel-letališče, asistenco na dohodnem letališču, turistično takso, slovenskega predstavnika na destinaciji, namestitev 7 noči v hotelu, izbrane storitve v hotelu.

----------------
Pri vseh ponudbah nastopamo v vlogi agenta - prodajalca aranžmajev drugih organizatorjev. Za izbrani hotel je lahko na voljo več cenovno različnih ponudb. Pri vašem povpraševanju vam pošiljamo ponudbo, ki je trenutno na voljo, zato cena lahko odstopa od cene, navedene v naši spletni ponudbi.

----------------
POPUSTI ZA OTROKE - pavšalne cene za otroke veljajo v primeru bivanja v sobi skupaj z najmanj dvema odraslima osebama (razen, če ni navedeno drugače).

----------------
Splošni pogoji za potovanje so sestavni del te ponudbe:
http://www.globalturist.si/turisticna_agencija_pogoji