email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

SAMOS, APARTMAJI ANTHEMIS 3*Zakaj se zgodnja prijava ali First Minute najbolj splača?
- najvišji popusti
- garancija najnižje cene
- izbira med največjim številom objektov in hotelov

- najugodnejše cene ob upoštevanih popustih

- dodatni popusti ob prijavi do 31.12.2017
Grčija - Samos


Otok Samos je najbolj zelen mediteranski otok v Grčiji in ga imenujejo tudi Pitagorov otok. Je otok zgodovine,tradicije in naravnih lepot, ki privabljajo turiste. Zaradi številnih zalivov s peščenimi ali prodnatimi plažami je primeren za vse, ki si želijo mirne družinske počitnice. Zaradi bližine turške meje lahko obiščete Efez. dopustniških dni. Naselje je od letališča oddaljeno 3 km.

Apartmaji ANTHEMIS

Samos, Apartmaji ANTHEMIS 3*

Lega: Novejši kompleks z apartmaji je le 200 m oddaljen od prodnate plaže Gagou, kjer lahko najamete tudi ležalnike in senčnike. Do prvega minimarketa je le 150 m, sicer pa je do glavnega mesta otoka z obilico tavern, barčkov in trgovin 1 km.

Apartmajska ponudba: Kompleks, sestavljen iz šestih zgradb, ima 32 apartmajev in šest studiev. Ima recepcijo z možnostjo najema sefov, kotiček s TV, zajtrkovalnico, lobby-snack bar in bazen s teraso za sončenje z ležalniki in senčniki.

Nastanitev: Apartmaji imajo kopalnico s tušem, WC, telefon, dnevno spalni prostor z eno posteljo in pomožnim ležiščem, ločeno spalnico z dvema ležiščema, sušilnik za lase, TV, kuhinjsko nišo z nekaj posode, jedilni kotiček in balkon ali teraso. Možnost najema samostojno nastavljive klimatske naprave. Čiščenje apartmajev vsak dan razen ob nedeljah, menjava brisač in posteljnine dvakrat tedensko.

Prehrana: Kontinentalni zajtrk za doplačilo, ki ga postrežejo.


 
Priporoči

Popusti

Pavšalna cena za otroke:
otrok 2-18 let: od € 199

Cena vključuje:

asistenco na letališču, letalski prevoz, letališke in varnostne pristojbine, predstavnika, avtobusni prevoz od/do letališča, nastanitev, izbrane storitve v hotelu.
Cena vključuje zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini CORIS AS po pavšalni ceni 1 € na osebo in teden.

CENE VELJAJO OB PRIJAVI DO 31.1.2018