email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

SAMOS, HOTEL ARETHOUSA BEACH 2*SUPZakaj se zgodnja prijava ali First Minute najbolj splača?
- najvišji popusti
- garancija najnižje cene
- izbira med največjim številom objektov in hotelov

- najugodnejše cene ob upoštevanih popustih

- dodatni popusti ob prijavi do 31.12.2017
Grčija - Samos


Otok Samos je najbolj zelen mediteranski otok v Grčiji in ga imenujejo tudi Pitagorov otok. Je otok zgodovine,tradicije in naravnih lepot, ki privabljajo turiste. Zaradi številnih zalivov s peščenimi ali prodnatimi plažami je primeren za vse, ki si želijo mirne družinske počitnice. Zaradi bližine turške meje lahko obiščete Efez.

Samos - Pitagorion, Hotel ARETHOUSA BEACH 2*+
Storitev:
Nočitev z zajtrkom
    
Lega: Prijeten, skrbno voden hotel loči od dolge peščeno-prodnate plaže Potokaki, kjer je tudi nekaj dreves s prijetno senco, le obalna cesta. Do Pitagoriona, kamor vas lahko zapelje lokalni avtobus s postajališča pred hotelom, je 1,7 km. Zaradi bližine letališča so možni nizki preleti letal, ki povzročajo hrup. Ponoči so poleti letal prepovedani.

Ponudba: Majhen hotel z vsega 37 sobami ima sprejemno dvorano z recepcijo, internetni in TV-kotiček, brezplačen WiFi, trgovinico s spominki, zajtrkovalnico, otroško igrišče, pool-snack bar, bazen z ločenim delom za otroke, teraso s senčniki in ležalniki ter parkirišče. Možnost najema kopalnih brisač.

Nastanitev: Preprosto opremljene sobe imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, sef, telefon, TV, brezplačen WiFi, hladilnik in balkon. Možnost najema samostojno nastavljive klimatske naprave in hladilnika.

Prehrana: Obogaten kontinentalni bife zajtrk.
 
Priporoči

Popusti

Pavšalna cena za otroke:
otrok 2-14 let: od € 199

Cena vključuje:

asistenco na letališču, letalski prevoz, letališke in varnostne pristojbine, predstavnika, avtobusni prevoz od/do letališča, nastanitev, izbrane storitve v hotelu.
Cena vključuje zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini CORIS AS po pavšalni ceni 1 € na osebo in teden.

CENE VELJAJO OB PRIJAVI DO 31.1.2018