email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

SAMOS, HOTEL ARETHOUSA BEACH 2*SUPZakaj se zgodnja prijava ali First Minute najbolj splača?
- najvišji popusti
- garancija najnižje cene
- izbira med največjim številom objektov in hotelov

- najugodnejše cene ob upoštevanih popustih
Grčija - Samos


Otok Samos je najbolj zelen mediteranski otok v Grčiji in ga imenujejo tudi Pitagorov otok. Je otok zgodovine,tradicije in naravnih lepot, ki privabljajo turiste. Zaradi številnih zalivov s peščenimi ali prodnatimi plažami je primeren za vse, ki si želijo mirne družinske počitnice. Zaradi bližine turške meje lahko obiščete Efez.

Samos - Pitagorion, Hotel ARETHOUSA BEACH 2*+
Storitev:
Nočitev z zajtrkom
    
Lega: Prijeten, skrbno voden hotel loči od dolge peščeno-prodnate plaže Potokaki, kjer je tudi nekaj dreves s prijetno senco, le obalna cesta. Do Pitagoriona, kamor vas lahko zapelje lokalni avtobus s postajališča pred hotelom, je 1,7 km. Zaradi bližine letališča so možni nizki preleti letal, ki povzročajo hrup. Ponoči so poleti letal prepovedani.

Ponudba: Majhen hotel z vsega 37 sobami ima sprejemno dvorano z recepcijo, internetni in TV-kotiček, brezplačen WiFi, trgovinico s spominki, zajtrkovalnico, otroško igrišče, pool-snack bar, bazen z ločenim delom za otroke, teraso s senčniki in ležalniki ter parkirišče. Možnost najema kopalnih brisač.

Nastanitev: Preprosto opremljene sobe imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, sef, telefon, TV, brezplačen WiFi, hladilnik in balkon. Možnost najema samostojno nastavljive klimatske naprave in hladilnika.

Prehrana: Obogaten kontinentalni bife zajtrk.
 
Priporoči

Popusti

Pavšalna cena za otroke:
otrok 2-14 let: od € 199

Cena vključuje:

povratni letalski prevoz iz Ljubljane, letališke pristojbine, obrok na letalu, avtobusni prevoz letališče-hotel-letališče, asistenco na dohodnem letališču, turistično takso, slovenskega predstavnika na destinaciji, namestitev 7 noči v hotelu, izbrane storitve v hotelu.

----------------
Pri vseh ponudbah nastopamo v vlogi agenta - prodajalca aranžmajev drugih organizatorjev. Za izbrani hotel je lahko na voljo več cenovno različnih ponudb. Pri vašem povpraševanju vam pošiljamo ponudbo, ki je trenutno na voljo, zato cena lahko odstopa od cene, navedene v naši spletni ponudbi.

----------------
POPUSTI ZA OTROKE - pavšalne cene za otroke veljajo v primeru bivanja v sobi skupaj z najmanj dvema odraslima osebama (razen, če ni navedeno drugače).

----------------
Splošni pogoji za potovanje so sestavni del te ponudbe:
http://www.globalturist.si/turisticna_agencija_pogoji