email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

KARPATOS, HOTEL HELIOS 3*

Grčija - Karpatos
V južnem Egeju, le poltretjo uro letenja od deželice na sončni strani Alp, se iz morja dviguje nenavadno mističen otok. Pri nas še skoraj neznan, neokrnjen, nedotaknjen, za naše severne sosede pa že nekaj poletij eden najbolj priljubljenih dopustniških ciljev.
V trenutku, ko se boste dotaknili njegovih tal, bo osvojil vaše srce z raznoliko pokrajino in izjemno prijaznimi prebivalci. Prevzel vas bo občutek domačnosti. Topli sončni žarki vas bodo popeljali na plaže, lepe, kot bi jih oblikovala sama božja roka. Vroč bel pesek in ponekod tudi prod se bosta pogrezala pod vašimi koraki in le težko se boste uprli rahlemu valovanju bleščečega se morja. Romantična ladjica vas bo popeljala stran od vsega dogajanja, med ostrim skalovjem pa vas bodo pričakali skriti zalivčki in tišina, mir, intimnost ... trenutki, ki jih tako pogrešamo v vsakdanjem življenju. Odkrivanje gorskega sveta v notranjosti z njegovimi hladnimi izviri, osamljenimi kapelicami in dih jemajočim razgledom na obalo so le nekatere izmed prednosti letovanja na tem otoku.

Hotel HELIOS 3*


Podrobne informacije: http://www.helioshotel.gr

Hotel Helios je priljubljen družinski hotel v Amopiju, na otoku Karpatosu v Grčiji. Hotelski kompleks Helios je sestavljen iz petih bungalovov. V bližini hotela Helios je čudovita peščena plaža. Možnost večerje ali kosila v taverni, tik ob morju, z razgledom na Mediteran.

Lega: Priljubljen družinski hotel v oljčnem gozdičku v Amopiju je le 50 m oddaljen od čudovite peščene plaže in avtobusnega postajališča za prevoz do 8 km oddaljenega glavnega mesta.

Hotelska ponudba: V hotelskem kompleksu, sestavljenem iz petih enonadstropnih bungalovov, je 50 sob, recepcija, udobna grška zajtrkovalnica, bar, minimarket, brezplačen WiFi ter internetni in TV-kotiček.

Nastanitev: Udobne, v otoškem slogu opremljene, sobe ponujajo gostom kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, najemniški sef, brezplačen WiFi, stropni ventilator, telefon, glasbeni kanal in balkon ali teraso. Možnost najema samostojno nastavljive klimatske naprave in hladilnika.

Prehrana: Obogaten kontinentalni bife zajtrk. Večerja ali kosilo v taverni tik ob morju, poljubno od 13. do 21. ure, vsak dan štirje meniji.

 
Priporoči

Popusti

1. in 2. otrok 2-7 let od € 289

Cena vključuje:

asistenco na letališču, letalski prevoz, letališke in varnostne pristojbine, predstavnika, avtobusni prevoz od/do letališča, nastanitev, izbrane storitve v hotelu.