email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

KARPATOS, STUDII ELENI 2*
Zakaj se zgodnja prijava ali First Minute najbolj splača?
- najvišji popusti
- garancija najnižje cene
- izbira med največjim številom objektov in hotelov
- najugodnejše cene ob upoštevanih popustih

- dodatni popusti ob prijavi do 31.12.2017

Grčija - Karpatos
V južnem Egeju, le poltretjo uro letenja od deželice na sončni strani Alp, se iz morja dviguje nenavadno mističen otok. Pri nas še skoraj neznan, neokrnjen, nedotaknjen, za naše severne sosede pa že nekaj poletij eden najbolj priljubljenih dopustniških ciljev.
V trenutku, ko se boste dotaknili njegovih tal, bo osvojil vaše srce z raznoliko pokrajino in izjemno prijaznimi prebivalci. Prevzel vas bo občutek domačnosti. Topli sončni žarki vas bodo popeljali na plaže, lepe, kot bi jih oblikovala sama božja roka. Vroč bel pesek in ponekod tudi prod se bosta pogrezala pod vašimi koraki in le težko se boste uprli rahlemu valovanju bleščečega se morja. Romantična ladjica vas bo popeljala stran od vsega dogajanja, med ostrim skalovjem pa vas bodo pričakali skriti zalivčki in tišina, mir, intimnost ... trenutki, ki jih tako pogrešamo v vsakdanjem življenju. Odkrivanje gorskega sveta v notranjosti z njegovimi hladnimi izviri, osamljenimi kapelicami in dih jemajočim razgledom na obalo so le nekatere izmed prednosti letovanja na tem otoku.

Studii ELENI 2*

Podrobne informacije: http://www.elenikarpathos.gr

Za surfarje!
   
Lega: Majhen prijazen kompleks s prekrasnim vrtom se nahaja tik ob morju v vasici Arkassa. Najbližja manjša trgovina je oddaljena 100 m, prav tako prve restavracije. Do znamenite plaže Agios Nikolaos je 1 km.

Ponudba: Preprost, v tradicionalnem otoškem stilu zgrajen kompleks z velikim številom povratnih gostov ima dnevni prostor z recepcijo, najemniškimi sefi, TV-kotičkom in brezplačnim WiFi-jem, snack bar, bazen z morsko vodo, teraso za sončenje s senčniki in ležalniki ter parkirišče.

Nastanitev: Vsi enostavno opremljeni studii imajo kopalnico s tušem, WC, kombiniran dnevno-spalni prostor, ventilator, kuhinjsko nišo in teraso z direktnim pogledom na morje. Apartmaji so opremljeni enako, le da imajo ločeno spalnico in teraso s stranskim pogledom na morje. Čiščenje vsak dan, menjava brisač trikrat tedensko, menjava posteljnine dvakrat tedensko.

Prehrana: Kontinentalni zajtrk, ki ga bodo postregli.

 
Priporoči

Popusti

Pavšalna cena za otroke (v apartmaju):
otrok 2-18 let: od € 199

Cena vključuje:

asistenco na letališču, letalski prevoz, letališke in varnostne pristojbine, predstavnika, avtobusni prevoz od/do letališča, nastanitev, izbrane storitve v hotelu.
Cena vključuje zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini CORIS AS po pavšalni ceni 1 € na osebo in teden.

CENE VELJAJO OB PRIJAVI DO 31.1.2018