email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

KEFALONIJA, HOTEL APOLONION RESORT&SPA 5*Zakaj se zgodnja prijava ali First Minute najbolj splača?
- najvišji popusti
- garancija najnižje cene
- izbira med največjim številom objektov in hotelov
- najugodnejše cene ob upoštevanih popustih

- dodatni popusti ob prijavi do 31.12.2017
Otok Kefalonija


Za Kefalonijo, največji otok Jonskega morja, tudi Grki pravijo, da je najlepši izmed njihovih otokov. Kot pravi biser ga predano čuvajo pred množičnim turizmom, zato Kefalonija ostaja edinstvena in pristna v svoji naravi in tradiciji. Kefalonija vas očara v trenutku, ko pristanete na njej! Tako kot je neustavljiva želja gnala Odiseja, da s sosednjega otoka, Itake, odpluje v širni svet, tako si boste vi želeli spoznati ta skrivnostni in gorati otok, obdarjen z zelenim rastjem. Obdan je z vitkimi cipresami, edinstvenimi kefalonskimi jelkami, ki rastejo le na tem otoku, in širnimi oljčnimi nasadi. Nad modrino kristalnega morja in bujnim zelenjem se dviga mogočno gorovje Ainos, najvišji vrh jonskega otočja.
Obala je razgibana, krasijo jo slikovite ribiške vasice in najlepše plaže grškega otočja. Kefalonija vas bo navdušila tudi s svojo zanimivo preteklostjo, bogato kulturo, številnimi naravnimi čudeži, ki so rezultat geoloških sprememb na otoku, dolgimi sanjskimi plažami, predvsem pa s svojo prvobitnostjo in pristno grško prisrčnostjo. Nenazadnje boste tukaj ujeli tudi največ sonca v celotni Grčiji.

Hotel APOLLONION RESORT & SPA 5*

Podrobne informacije: http://www.apollonion-hotel.gr

Toplina okolja in profesionalnost uslužbencev, ki si prizadevajo postati najboljši na otoku, sta običajno dovolj za kakovostne počitnice. Za vsak primer pa sta tukaj še prijetno umirjena okolica in bližina prekrasne rdeče peščene plaže.

Lega: Nov, leta 2010 zgrajen, hotel se nahaja na zahodni strani otoka, le 300 m od peščene plaže Xi, ki se ponaša s prelepo rdečo barvo in kristalno čistim Jonskim morjem. Do mesteca Lixouri s številnimi tavernami, bari in trgovinicami je 7 km. Zaradi lege hotela je rezervacija možna le vključno z najemom avtomobila, ki ga prejmete in oddate na letališču

Hotelska ponudba: Razkošen hotel visoke kategorije s 127 sobami v več, z urejenim parkom obkroženih, stavbah vas bo očaral že ob prihodu, ko vas pozdravijo vljudni in visoko usposobljeni hotelski uslužbenci. Sprejemna dvorana z recepcijo, ki sije v enakih barvah kot pesek na plaži, vas napolni s prijetno toplino. Hotel ima dnevni prostor z brezplačnim WiFi-jem, internetni in TV-kotiček, dve restavraciji, konferenčno dvorano, fitnes, frizerski salon, draguljarno, trgovinico s spominki, minimarket, več dvigal, igralno sobo, dve otroški igrišči, teniško igrišče, velik zunanji bazen, otroški bazen, pool bar ter teraso z ležalniki in senčniki. Za doplačilo pa so gostom na voljo še spa center s savno, jacuzzijem ter različni tretmaji za sproščanje in uživanje.

Nastanitev: Sodobne prostorne deluxe sobe imajo kopalnico s kadjo, WC, sušilnik za lase, dva kopalna plašča, copate, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, minibar, sef, telefon, TV, dostop do interneta preko TV-ja, vtičnico za dostop do interneta in balkon ali teraso. Družinske sobe so opremljene enako, le da imajo dva prostora, enega zgoraj in enega spodaj. Suite so prav tako opremljene enako, le da imajo kopalnico s kadjo in tušem ter ločen WC. Suite maisonette so prav tako opremljene enako, le da imajo tudi dva prostora, enega zgoraj in enega spodaj, dve kopalnici, eno s kadjo in eno s tušem ter svoj zaseben jacuzzi, iz katerega zaplavate v poseben bazen, ki si ga deli 6 suit maisonett.

Prehrana: Ameriški bife zajtrk in bife večerja.
 
Priporoči

Popusti

Pavšalna cena za otroke:
otrok 2-12 let na dodatnem ležišču od € 199

Cena vključuje:

asistenco na letališču, letalski prevoz, letališke in varnostne pristojbine, slovenskega predstavnika, avtobusni prevoz od/do letališča, nastanitev in zbrane storitve v hotelu.
Cena vključuje zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini CORIS po pavšalni ceni 1 € na osebo in teden.

CENE VELJAJO OB PRIJAVI DO 31.1.2018