email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

KEFALONIJA, HOTEL KARAVADOS BEACH 3*Zakaj se zgodnja prijava ali First Minute najbolj splača?
- najvišji popusti
- garancija najnižje cene
- izbira med največjim številom objektov in hotelov
- najugodnejše cene ob upoštevanih popustih

- dodatni popusti ob prijavi do 31.12.2017
Otok Kefalonija


Za Kefalonijo, največji otok Jonskega morja, tudi Grki pravijo, da je najlepši izmed njihovih otokov. Kot pravi biser ga predano čuvajo pred množičnim turizmom, zato Kefalonija ostaja edinstvena in pristna v svoji naravi in tradiciji. Kefalonija vas očara v trenutku, ko pristanete na njej! Tako kot je neustavljiva želja gnala Odiseja, da s sosednjega otoka, Itake, odpluje v širni svet, tako si boste vi želeli spoznati ta skrivnostni in gorati otok, obdarjen z zelenim rastjem. Obdan je z vitkimi cipresami, edinstvenimi kefalonskimi jelkami, ki rastejo le na tem otoku, in širnimi oljčnimi nasadi. Nad modrino kristalnega morja in bujnim zelenjem se dviga mogočno gorovje Ainos, najvišji vrh jonskega otočja.
Obala je razgibana, krasijo jo slikovite ribiške vasice in najlepše plaže grškega otočja. Kefalonija vas bo navdušila tudi s svojo zanimivo preteklostjo, bogato kulturo, številnimi naravnimi čudeži, ki so rezultat geoloških sprememb na otoku, dolgimi sanjskimi plažami, predvsem pa s svojo prvobitnostjo in pristno grško prisrčnostjo. Nenazadnje boste tukaj ujeli tudi največ sonca v celotni Grčiji.
Kefalonija, Hotel KARAVADOS BEACH
Kraj: Lassi

Podrobne informacije: www.kbhotel.gr

Lega: Hotel s petimi stavbami se nahaja na jugu otoka in približno 2 km od vasice Karavados. Osamljen hotel sredi zelenih gričev je kot nalašč za tiste, ki si želijo na svojih počitnicah predvsem miru in počitka. V bližini je nekaj lepih zalivčkov s peščenimi plažami, do prvega je le 300 m. Glavno mesto Argostoli je oddaljeno 12 km, do njega pa se lahko enkrat dnevno podate z lokalnim ali brezplačnim hotelskim avtobusom. Zaradi samotne lege je morda priporočljivo najeti avto.

Hotelska ponudba: V dvonadstropni glavni zgradbi so recepcija z najemniškimi sefi, dvigalo, prijeten dnevni prostor z internetnim in TV-kotičkom ter brezplačnim WiFi-jem, trgovinica s spominki, minimarket, bar in restavracija, kjer vam postrežejo tudi značilne otoške specialitete. Na lepo urejenem vrtu, ki gleda proti morju, najdete bazen z ločenim delom za otroke, pool bar in teraso za sončenje, kjer je prijetno posedeti tudi zvečer, včasih celo ob glasbi. Hotel ima še otroško igrišče ter igrišče za namizni tenis, tenis in košarko, šah na prostem in mize za kartanje. Za doplačilo so na voljo tudi biljard, namizni nogomet in najem prenosnika.

Nastanitev: V tradicionalnem slogu opremljene sobe imajo kopalnico s kadjo ali tušem, WC, telefon, glasbeni kanal, TV, hladilnik in balkon s pogledom na morje. Studii v ostalih stavbah so opremljeni enako, le da imajo še kuhinjsko nišo in balkon s stranskim pogledom na morje. Možnost najema samostojno nastavljive klimatske naprave.

Prehrana: Obogaten kontinentalni bife zajtrk, večerja (za doplačilo € 115). 
Priporoči

Popusti

Pavšalna cena za otroke:
otrok 2-6 let na dodatnem ležišču od € 269

Cena vključuje:

asistenco na letališču, letalski prevoz, letališke in varnostne pristojbine, slovenskega predstavnika, avtobusni prevoz od/do letališča, nastanitev in zbrane storitve v hotelu.