email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

KOS, HOTEL FROSINI 2*Zakaj se zgodnja prijava ali First Minute najbolj splača?
- najvišji popusti
- garancija najnižje cene
- izbira med največjim številom objektov in hotelov

- najugodnejše cene ob upoštevanih popustih
- dodatni popusti ob prijavi do 31.12.2017Otok Kos - Grčija

Kos je eden najlepših in najbolj sončnih otokov Egejskega morja. Leži blizu maloazijske obale in je tretji po velikosti med Dodekaneškimi otoki, takoj za Rodosom in Karpatosom.
Peščene plaže in kristalno čisto morje, prijetna klima, pa tudi bogastvo kulturnih spomenikov privabljajo množice turistov - Kos je na četrtem mestu po številu obiskovalcev med grškimi otoki.
Otok, na katerem se je rodil Hipokrat, je idealen za sprehode, kolesarjenje in vodne športe, hkrati pa lahko služi kot izhodišče za izlet v Turčijo.

Kos, Hotel FROSINI 2*
Kraj: Kos mesto

Lega: Manjši, tradicionalen grški hotel z eno od najbolj želenih lokacij, leži v mestu Kos, natančneje v predelu Lambi. Do prekrasne peščeno-prodnate plaže s številnimi pisanimi ležalniki in senčniki je le 100 m, do središča mesta Kos, do katerega se lahko odpeljete tudi z linijskim avtobusom, pa le 1km.

Ponudba: Priljubljen hotel, ki ima veliko stalnih gostov, ki se vračajo, ima recepcijo z možnostjo najema sefov, sprejemno dvorano s TV-kotičkom, bar in nov bazen, otroški bazen ter teraso z ležalniki in senčniki.

Nastanitev: Preprosto opremljene sobe imajo kopalnico s tušem, WC, telefon in balkon. Možnost najema samostojno nastavljive klimatske naprave in hladilnika, ki ga je treba naročiti že ob prijavi.

Prehrana: Obogaten kontinentalni bife zajtrk. 
Priporoči

Cena vključuje:

asistenco na letališču, letalski prevoz, letališke in varnostne pristojbine, predstavnika, avtobusni prevoz od/do letališča, nastanitev, izbrane storitve v hotelu.
Cena vključuje zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini CORIS AS po pavšalni ceni 1 € na osebo in teden.

CENE VELJAJO OB PRIJAVI DO 31.1.2018