email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

KOS, HOTEL FROSINI 2*Zakaj se zgodnja prijava ali First Minute najbolj splača?
- najvišji popusti
- garancija najnižje cene
- izbira med največjim številom objektov in hotelov

- najugodnejše cene ob upoštevanih popustihOtok Kos - Grčija

Kos je eden najlepših in najbolj sončnih otokov Egejskega morja. Leži blizu maloazijske obale in je tretji po velikosti med Dodekaneškimi otoki, takoj za Rodosom in Karpatosom.
Peščene plaže in kristalno čisto morje, prijetna klima, pa tudi bogastvo kulturnih spomenikov privabljajo množice turistov - Kos je na četrtem mestu po številu obiskovalcev med grškimi otoki.
Otok, na katerem se je rodil Hipokrat, je idealen za sprehode, kolesarjenje in vodne športe, hkrati pa lahko služi kot izhodišče za izlet v Turčijo.

Kos, Hotel FROSINI 2*
Kraj: Kos mesto

Lega: Manjši, tradicionalen grški hotel z eno od najbolj želenih lokacij, leži v mestu Kos, natančneje v predelu Lambi. Do prekrasne peščeno-prodnate plaže s številnimi pisanimi ležalniki in senčniki je le 100 m, do središča mesta Kos, do katerega se lahko odpeljete tudi z linijskim avtobusom, pa le 1km.

Ponudba: Priljubljen hotel, ki ima veliko stalnih gostov, ki se vračajo, ima recepcijo z možnostjo najema sefov, sprejemno dvorano s TV-kotičkom, bar in nov bazen, otroški bazen ter teraso z ležalniki in senčniki.

Nastanitev: Preprosto opremljene sobe imajo kopalnico s tušem, WC, telefon in balkon. Možnost najema samostojno nastavljive klimatske naprave in hladilnika, ki ga je treba naročiti že ob prijavi.

Prehrana: Obogaten kontinentalni bife zajtrk. 
Priporoči

Cena vključuje:

povratni letalski prevoz iz Ljubljane, letališke pristojbine, obrok na letalu, avtobusni prevoz letališče-hotel-letališče, asistenco na dohodnem letališču, turistično takso, slovenskega predstavnika na destinaciji, namestitev 7 noči v hotelu, izbrane storitve v hotelu.

----------------
Pri vseh ponudbah nastopamo v vlogi agenta - prodajalca aranžmajev drugih organizatorjev. Za izbrani hotel je lahko na voljo več cenovno različnih ponudb. Pri vašem povpraševanju vam pošiljamo ponudbo, ki je trenutno na voljo, zato cena lahko odstopa od cene, navedene v naši spletni ponudbi.

----------------
POPUSTI ZA OTROKE - pavšalne cene za otroke veljajo v primeru bivanja v sobi skupaj z najmanj dvema odraslima osebama (razen, če ni navedeno drugače).

----------------
Splošni pogoji za potovanje so sestavni del te ponudbe:
http://www.globalturist.si/turisticna_agencija_pogoji