email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

KOS, HOTEL GAIA ROYAL 4*Zakaj se zgodnja prijava ali First Minute najbolj splača?
- najvišji popusti
- garancija najnižje cene
- izbira med največjim številom objektov in hotelov

- najugodnejše cene ob upoštevanih popustih
Otok Kos - Grčija

Kos je eden najlepših in najbolj sončnih otokov Egejskega morja. Leži blizu maloazijske obale in je tretji po velikosti med Dodekaneškimi otoki, takoj za Rodosom in Karpatosom.
Peščene plaže in kristalno čisto morje, prijetna klima, pa tudi bogastvo kulturnih spomenikov privabljajo množice turistov - Kos je na četrtem mestu po številu obiskovalcev med grškimi otoki.
Otok, na katerem se je rodil Hipokrat, je idealen za sprehode, kolesarjenje in vodne športe, hkrati pa lahko služi kot izhodišče za izlet v Turčijo.HOTEL GAIA ROYAL 4*
KRAJ: Mastichari
www.gaia-hotels.com

Lega: Počitniško naselje, od dolge peščene plaže oddaljeno le 100 m, se nahaja v predelu Mastichari. Do najbližje taverne je 500 m, do središča ribiške vasice 4 km, do mesta Kos 22 km.

Ponudba: Hotel je zgrajen kot počitniško naselje, ki spominja na manjšo vas ter obsega glavno zgradbo in številne dvonadstropne bungalove. V glavni zgradbi so recepcija, glavna restavracija z odprto teraso, bar s teraso, biljard, fitnes in internetni kotiček. Hotel ponuja svojim gostom tudi več bazenov z ležalniki in senčniki, pool bar, minimarket, brezplačen WiFi, igrala za otroke, teniško igrišče, igrišče za košarko, igrišče za odbojko in amfiteater za večerno animacijo.

All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače med obroki in v baru od 10. do 23. ure. Topli in hladni prigrizki od 10. do 18. ure. Kava, čaj in pecivo med 16. in 17. uro. Za otroke sladoled med 11. in 17. uro.

Nastanitev: Vse sobe imajo kopalnico s kadjo ali tušem, WC, sušilnik za lase, telefon, TV, brezplačen WiFi, samostojno nastavljivo klimatsko napravo in balkon ali teraso. Ob predhodni najavi sta za doplačilo na voljo tudi sef in hladilnik. Na voljo so tudi družinske sobe z ločeno spalnico. 
Priporoči

Popusti

Pavšalna cena za otroke:
1.otrok 2-12 let: od € 299


Cena vključuje:

povratni letalski prevoz iz Ljubljane, letališke pristojbine, obrok na letalu, avtobusni prevoz letališče-hotel-letališče, asistenco na dohodnem letališču, turistično takso, slovenskega predstavnika na destinaciji, namestitev 7 noči v hotelu, izbrane storitve v hotelu.

Predvidene višine turistične takse v Grčiji - na osebo na dan (plačilo v hotelu):
od 0,50 € do 4 € (odvisno od kategorije namestitve)


Pri vseh ponudbah nastopamo v vlogi agenta - prodajalca aranžmajev drugih organizatorjev. Za izbrani hotel je lahko na voljo več cenovno različnih ponudb. Pri vašem povpraševanju vam pošiljamo ponudbo, ki je trenutno na voljo, zato cena lahko odstopa od cene, navedene v naši spletni ponudbi.

POPUSTI ZA OTROKE - pavšalne cene za otroke veljajo v primeru bivanja v sobi skupaj z najmanj dvema odraslima osebama (razen, če ni navedeno drugače).

----------------
Splošni pogoji za potovanje so sestavni del te ponudbe