email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

KOS, HOTEL GAIA ROYAL 4*Zakaj se zgodnja prijava ali First Minute najbolj splača?
- najvišji popusti
- garancija najnižje cene
- izbira med največjim številom objektov in hotelov

- najugodnejše cene ob upoštevanih popustih

- dodatni popusti ob prijavi do 31.12.2017Otok Kos - Grčija

Kos je eden najlepših in najbolj sončnih otokov Egejskega morja. Leži blizu maloazijske obale in je tretji po velikosti med Dodekaneškimi otoki, takoj za Rodosom in Karpatosom.
Peščene plaže in kristalno čisto morje, prijetna klima, pa tudi bogastvo kulturnih spomenikov privabljajo množice turistov - Kos je na četrtem mestu po številu obiskovalcev med grškimi otoki.
Otok, na katerem se je rodil Hipokrat, je idealen za sprehode, kolesarjenje in vodne športe, hkrati pa lahko služi kot izhodišče za izlet v Turčijo.
Otok Kos - Grčija


HOTEL GAIA ROYAL 4*
KRAJ: Mastichari
www.gaia-hotels.com

Lega: Počitniško naselje, od dolge peščene plaže oddaljeno le 100 m, se nahaja v predelu Mastichari. Do najbližje taverne je 500 m, do središča ribiške vasice 4 km, do mesta Kos 22 km.

Ponudba: Hotel je zgrajen kot počitniško naselje, ki spominja na manjšo vas ter obsega glavno zgradbo in številne dvonadstropne bungalove. V glavni zgradbi so recepcija, glavna restavracija z odprto teraso, bar s teraso, biljard, fitnes in internetni kotiček. Hotel ponuja svojim gostom tudi več bazenov z ležalniki in senčniki, pool bar, minimarket, brezplačen WiFi, igrala za otroke, teniško igrišče, igrišče za košarko, igrišče za odbojko in amfiteater za večerno animacijo.

All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače med obroki in v baru od 10. do 23. ure. Topli in hladni prigrizki od 10. do 18. ure. Kava, čaj in pecivo med 16. in 17. uro. Za otroke sladoled med 11. in 17. uro.

Nastanitev: Vse sobe imajo kopalnico s kadjo ali tušem, WC, sušilnik za lase, telefon, TV, brezplačen WiFi, samostojno nastavljivo klimatsko napravo in balkon ali teraso. Ob predhodni najavi sta za doplačilo na voljo tudi sef in hladilnik. Na voljo so tudi družinske sobe z ločeno spalnico. 
Priporoči

Popusti

otrok 2-12 let: pavšalna cena od € 199


Cena vključuje:

asistenco na letališču, letalski prevoz, letališke in varnostne pristojbine, predstavnika, avtobusni prevoz od/do letališča, nastanitev, izbrane storitve v hotelu.

CENE VELJAJO OB PRIJAVI DO 31.1.2018