email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

OKTOBRSKE POČITNICE KRETA, ENORME ARMONIA BEACH HOTEL 4*

Kreta je preprosto mitično lepa – kot domovina cvetoče minojske kulture in zibelka evropske civilizacije, kot otok dišečih agrumov, oljčnih nasadov in vinogradov, kot počitniški raj s 1.000 kilometri slikovite obale, kot mati visokih dvatisočakov, svobodnih planot in podzemnih jam, kot dežela gostoljubnih in ponosnih ljudi. Zorbi je treba priznati, da ima prav. Kreta je eden tistih čarobnih koščkov sveta, kjer se sreče zavedate že isti trenutek, ko vas obišče.

Zakaj na Kreto? Redki otoki so obdarjeni s tako čudovitimi zalivi kot Kreta. Tukaj boste našli vse – od dolgih in urejenih plaž do samotnih zalivov in jezer. Največji grški otok je trmastega in odločnega značaja. Kreta je grški domovini in svetu dala mnoge drzne in ustvarjalne otroke: od avtorja čudovite skladbe Zorba Mikisa Theodorakisa do najbolj zagrizenih grških revolucionarjev in politikov. Krečani vas bodo navdušili ravno toliko kot smaragdno morje in dramatična pokrajina, ki ju vedno nosijo v očeh. Tu ni stresa, preveč je glasbe, prelepih razgledov, druženja. Krečani so znani po svoji veliki gostoljubnosti, nekoč so obiskovalce doma gostili kar zastonj.

Enorme Armonia Beach Hotel 4*
Spletna stran hotela: www.armoniabeach.com

Kraj: Amoudara

Lega: ob peščeni plaži, v kraju Amoudara, približno 4 km od mesta Heraklion, 15 km od letališča Heraklion, v bližini barov in restavracij, avtobusna postaja pri hotelu.

Hotelska ponudba: popolnoma prenovljen enonadstropni hotel, skupno 63 sob (tudi junior suite, prilagojene invalidnim osebam); restavraciji (glavna samopostrežna, »a-la-carte« taverna), okrepčevalnica; bazen; tv kotiček, brezžični internet.
Kopalne brisače (varščina), ležalniki in senčniki ob bazenu in na plaži brezplačno.

Standardne sobe: klimatska naprava, kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, telefon, sat-tv, brezžični internet, grelnik vode za kavo ali čaj, mini hladilnik, sef (plačilo), večina z balkonom ali teraso, nekatere s francoskim balkonom. Možno dodatno ležišče za odraslo osebo.

Šport: tenis, namizni tenis, pikado, aerobika.
Zabava: občasna lahka animacija, 1x tedensko živa glasba.

Polpenzion: samopostrežna zajtrk in večerja.

Naši namigi:
- samo za osebe nad 16 let
- poponoma prenovljen hotel
- odlična lega ob peščeni plaži
- brezplačni ležalniki in senčniki na plaži
 
Priporoči

Cena vključuje:

povratni letalski prevoz iz Ljubljane letališke pristojbine, obrok na letalu, avtobusni prevoz letališče-hotel-letališče, asistenco na letališču, turistično takso, predstavnika, namestitev 7 noči v hotelu, izbrane storitve.

Opomba:
Pri vseh ponudbah nastopamo v vlogi agenta - prodajalca aranžmajev drugih organizatorjev. Za izbrani hotel je lahko na voljo več cenovno različnih ponudb. Pri vašem povpraševanju vam pošiljamo ponudbo, ki je trenutno na voljo, zato cena lahko odstopa od cene, navedene v naši spletni ponudbi.