email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

OKTOBRSKE POČITNICE KRETA, HOTEL BRASCOS 3*

Kreta je preprosto mitično lepa – kot domovina cvetoče minojske kulture in zibelka evropske civilizacije, kot otok dišečih agrumov, oljčnih nasadov in vinogradov, kot počitniški raj s 1.000 kilometri slikovite obale, kot mati visokih dvatisočakov, svobodnih planot in podzemnih jam, kot dežela gostoljubnih in ponosnih ljudi. Zorbi je treba priznati, da ima prav. Kreta je eden tistih čarobnih koščkov sveta, kjer se sreče zavedate že isti trenutek, ko vas obišče.

Kreta, hotel Brascos 3*
Kraj: Rethymno

Naši namigi
- odlična lokacija – vse pri roki
- odlično izhodišče za raziskovanje mesta
- bližina starega dela mesta
- priporočamo najem avtomobila ali individualni prevoz (prevoz z letališča in nazaj ni vključen v ceno)

Povprečna ocena: 3.5/5
Spletna stran hotela: www.brascos.com

Lega: v središču Rethymnona, približno 800 m od peščene plaže, 86 km od letališča Heraklion, v bližini trgovinic, barov in restavracij.

Hotelska ponudba: šestnadstropni mestni hotel, skupno 88 sob; restavracija, okrepčevalnica, bar; manjši bazen; dvigalo, sef pri recepciji (plačilo 2€/ dan), internetni in tv kotiček, brezžični internet.
Ležalniki ob bazenu brezplačno, ležalniki in senčniki na plaži za plačilo. Lastna kopalna brisača.

Standardne sobe:
klimatizirane (ob določenih urah), kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, telefon, brezžični internet, sat-tv, mini hladilnik, balkon. Možno dodatno ležišče.
*Opomba: enoposteljne sobe so brez balkona.

Šport: namizni tenis.
Zabava: možnost zabave v središču mesta.

Storitev: samopostrežni zajtrk ali polpenzion 
Priporoči

Cena vključuje:

Povratni letalski prevoz iz Ljubljane, avtobusni prevoz od letališča do hotela in nazaj,  7 nočitev in storitev glede na izbrani objekt, osnovno nezgodno zavarovanje, za primer nezgodnega dogodka, nastalega med potovanjem, ki ga ni povzročil sam zavarovanec, storitve slovenskega predstavnika agencije v informacijski poslovalnici na letališču in v izbranem kraju vašega letovanja.