email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

KRETA, HOTEL CACTUS BEACH 4*
Zakaj se zgodnja prijava ali First Minute najbolj splača?
- najvišji popusti
- garancija najnižje cene
- izbira med največjim številom objektov in hotelov
- najugodnejše cene ob upoštevanih popustih

- dodatni popusti ob prijavi do 31.12.2017

Zakaj se zgodnja prijava ali First Minute najbolj splača?
- najvišji popusti
- garancija najnižje cene
- izbira med največjim številom objektov in hotelov
- najugodnejše cene ob upoštevanih popustih

- dodatni popusti ob prijavi do 31.12.2017

Stalis je manjše, prikupno letovišče med bolj znano Malijo in slovitim Hersonissosom. Ponaša se z eno najlepših peščenih plaž na tem delu otoku, zato ga poleg turistov zelo radi obiskujejo tudi domačini. Številne restavracije, taverne, bari in trgovine poskrbijo za prijetno počitniško vzdušje. Stalis je od letališča oddaljen 35 km.

Kreta, Hotel CACTUS BEACH&VILLAGE 4*
Kraj: Stalis

Podrobne informacije: http://www.cactusvillage.gr/

Lega: Velik, uveljavljen hotelski kompleks se nahaja v priljubljeni vasici Stalis. Razprostira se na podolgovatem zemljišču pravokotno na obalo, tako da je do prekrasne peščene plaže teoretično lahko le 25 m, praktično pa tudi 250 m. V neposredni bližini je nekaj restavracij barov in trgovinic, sicer pa je do središča Malie 2,5 km.

Ponudba: Hotel s 375 sobami ima sprejemni prostor z recepcijo, TV-kotiček, internetni kotiček, WiFi, glavno restavracijo, dve à la carte restavraciji, italijansko in grško, tri bare, minimarket, otroško igrišče, amfiteater, parkirišče, tri bazene, otroški bazen ter več teras za sončenje z ležalniki in senčniki. Za šport in rekreacijo je na voljo odbojka na mivki in namizni tenis, proti doplačilu pa še minigolf, tenis in vodni športi na plaži.

All inclusive: Zajtrk od 7. do 10. ure, kosilo od 13. do 14.30 in večerja s show cookingom od 18.30 do 21. ure. Ob pravočasni predhodni rezervaciji enkrat v času bivanja možnost večerje v grški restavraciji Paradise in enkrat v italijanski restavraciji Trattoria Romantica. Razni prigrizki od 10. do 18. ure, sladoled za otroke od 15. do 16. ure. Točeno pivo, domače vino, ouzo, raki, brandy, osvežilne brezalkoholne pijače, sokovi, voda, mineralna voda in kava od 10. do 23. ure.

Športna ponudba kot navedeno. Dnevna in večerna animacija za odrasle in otroke.

Nastanitev: Vse udobno opremljene superior sobe imajo kopalnico s kadjo ali tušem, WC, sušilnik za lase, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, najemniški sef, telefon, TV, mini hladilnik in balkon ali teraso. Sobe smile so opremljene enako, le da se nahajajo v depandansi, ki jo od glavne zgradbe ločuje cesta, pod katero je sicer narejen podhod. Družinske sobe so opremljene enako kot superior sobe, le da so večje. Junior suite so prav tako enako opremljene, le da imajo dva ločena prostora.
 
Priporoči

Popusti

Pavšalna cena za otroke:
otrok 2-7 let: od € 199

Cena vključuje:

povraten let na izbrano destinacijo, letališke in varnostne pristojbine, avtobusni prevoz do/iz izbranega objekta, 7 nočitev in storitev glede na izbran objekt, predstavnika agencije na letališču in storitve predstavnika v kraju vašega letovanja.
Cena vključuje zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini CORIS AS po pavšalni ceni 1 € na osebo in teden.

CENE VELJAJO OB PRIJAVI DO 31.1.2018