email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

KRETA, HOTEL CENTRAL 3*

Zakaj se zgodnja prijava ali First Minute najbolj splača?
- najvišji popusti
- garancija najnižje cene
- izbira med največjim številom objektov in hotelov
- najugodnejše cene ob upoštevanih popustih

- dodatni popusti ob prijavi do 31.12.2017


Hersonissos - nekdaj ribiška vasica se je razvila v največje in najsodobnejše turistično središče otoka Kreta ter je najbolj živahen in obiskan kraj. Njegova raznolika in bogata ponudba zadovolji slehernega obiskovalca. Uživate lahko na peščenih, prodnatih in kamnitih plažah, številnih tavernah in restavracijah. Promenada ob pristanišču je odlična izhodiščna točka za nočno dogajanje, saj se na tem področju nahajajo številni bari, nočni lokali in diskoteke. Na robu naselja pa svojo energijo porabijo in uživajo vsi, ki obožujejo vodne športe ter adrenalinske pustolovščine. Od letališča do Hersonissosa je 27 km.

Kreta, Hotel CENTRAL 3*

Kraj: Hersonissos

Podrobne informacije: centralhersonissos.com
Zemljevid

Lega: Mestni hotel z odlično lokacijo se nahaja v mirnejši stranski ulici slovitega letovišča Hersonissos, pa vendar le 100 m od glavne nakupovalne ulice in le 250 m od promenade in najbližje peščene plaže.

Ponudba: Priljubljen, dobro voden hotel z 92 sobami v dveh stavbah ima sprejemno dvorano z recepcijo, najemniške sefe, dvigalo, internetni kotiček, TV-salon, sobo z biljardom, brezplačen WiFi, bar, restavracijo in notranje dvorišče z bazenom, tušem in teraso za sončenje z ležalniki.

Nastanitev: Vse standardne sobe imajo kopalnico s tušem, WC, TV, brezplačen WiFi in balkon. Možnost najema samostojno nastavljive klimatske naprave in hladilnika. Superior sobe so enako opremljene, le da imajo hladilnik že v ceni in so bile leta 2013 v celoti obnovljene.

Prehrana: Obogaten kontinentalni bife zajtrk in bife večerja.

 
Priporoči

Popusti

Pavšalna cena za otroke:
otrok 2-6 let: od € 199

Cena vključuje:

povraten let na izbrano destinacijo, letališke in varnostne pristojbine, avtobusni prevoz do/iz izbranega objekta, 7 nočitev in storitev glede na izbran objekt, predstavnika agencije na letališču in storitve predstavnika v kraju vašega letovanja.
Cena vključuje zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini CORIS AS po pavšalni ceni 1 € na osebo in teden.

CENE VELJAJO OB PRIJAVI DO 31.1.2018