email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

KRETA, HOTEL GLAROS BEACH 4*Zakaj se zgodnja prijava ali First Minute najbolj splača?
- najvišji popusti
- garancija najnižje cene
- izbira med največjim številom objektov in hotelov
- najugodnejše cene ob upoštevanih popustih

- dodatni popusti ob prijavi do 31.12.2017


Hersonissos - nekdaj ribiška vasica se je razvila v največje in najsodobnejše turistično središče otoka Kreta ter je najbolj živahen in obiskan kraj. Njegova raznolika in bogata ponudba zadovolji slehernega obiskovalca. Uživate lahko na peščenih, prodnatih in kamnitih plažah, številnih tavernah in restavracijah. Promenada ob pristanišču je odlična izhodiščna točka za nočno dogajanje, saj se na tem področju nahajajo številni bari, nočni lokali in diskoteke. Na robu naselja pa svojo energijo porabijo in uživajo vsi, ki obožujejo vodne športe ter adrenalinske pustolovščine. Od letališča do Hersonissosa je 27 km.
 
Kreta - Hersonissos, Hotel GLAROS BEACH 4*


Storitev: All inclusive, Polpenzion
Podrobne informacije: http://www.glaroshotel.com
zemljevid
   
Lega: Uveljavljen hotel z velikim številom gostov, ki se vračajo, z odlično lokacijo, tik ob majhnem zalivu s peščeno-prodnato plažo in neposredno na živahni promenadi slovitega letovišča Hersonissos.

Ponudba: Lep mestni hotel s 158 sobami v petih nadstropjih ima sprejemno dvorano z recepcijo, internetnim in TV-kotičkom, WiFi, dvigalo, restavracijo, à la carte restavracijo, bar, kavarno in teraso za sončenje z ležalniki in senčniki, bazenom, tušem in pool barom.

All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja v glavni restavraciji. Voda, točeno pivo, domače vino, raki, ouzo in osvežilne brezalkoholne pijače med kosilom in večerjo v glavni restavraciji, od 12. do 19. ure v pool baru in od 18. do 23. ure v glavnem baru. Kava in čaj v pool baru od 10. do 19. ure in v glavnem baru od 18. do 23. ure. Pecivo in sladoled v pool baru od 17. do 19. ure.

Nastanitev: Vse standardne sobe imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, najemniški sef, telefon, mini hladilnik, TV, WiFi, samostojno nastavljivo klimatsko napravo ter balkon ali teraso. Superior sobe so enako opremljene, le da imajo kopalnico s kadjo in so prostornejše.

 
Priporoči

Popusti

Pavšalna cena za otroke:
otrok 2-13 let: od € 199 (polpezion)
otrok 2-13 let: od € 304 (all inclusive)

Cena vključuje:

povraten let na izbrano destinacijo, letališke in varnostne pristojbine, avtobusni prevoz do/iz izbranega objekta, 7 nočitev in storitev glede na izbran objekt, predstavnika agencije na letališču in storitve predstavnika v kraju vašega letovanja.
Cena vključuje zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini CORIS AS po pavšalni ceni 1 € na osebo in teden.

CENE VELJAJO OB PRIJAVI DO 31.1.2018