email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

KRETA, HOTEL PALMERA BEACH 3*Zakaj se zgodnja prijava ali First Minute najbolj splača?
- najvišji popusti
- garancija najnižje cene
- izbira med največjim številom objektov in hotelov
- najugodnejše cene ob upoštevanih popustih

- dodatni popusti ob prijavi do 31.12.2017


Hersonissos - nekdaj ribiška vasica se je razvila v največje in najsodobnejše turistično središče otoka Kreta ter je najbolj živahen in obiskan kraj. Njegova raznolika in bogata ponudba zadovolji slehernega obiskovalca. Uživate lahko na peščenih, prodnatih in kamnitih plažah, številnih tavernah in restavracijah. Promenada ob pristanišču je odlična izhodiščna točka za nočno dogajanje, saj se na tem področju nahajajo številni bari, nočni lokali in diskoteke. Na robu naselja pa svojo energijo porabijo in uživajo vsi, ki obožujejo vodne športe ter adrenalinske pustolovščine. Od letališča do Hersonissosa je 27 km.

Kreta, Hotel PALMERA BEACH 3*+
Kraj: Hersonissos

Podrobne informacije: www.palmerahotel.gr
Zemljevid

Lega: Hotel z velikim številom stalnih gostov nudi kretsko gostoljubnost in prelepo okolico. Nahaja se ob obalni cesti v središču mesta Hersonissos, tik ob majhni peščeni plaži. V bližini so številne modne trgovine in trgovine s spominki, taverne in restavracije, bari in barčki, nočni klubi in diskoteke.

Ponudba: Hotel, delno obnovljen leta 2011, s 87 sobami ima sprejemni prostor z recepcijo in brezplačnim WiFi-jem, dvigalo, bar, salon s TV-jem, glavno restavracijo, à la carte restavracijo na promenadi in notranje dvorišče z majhnim bazenom, otroškim bazenom, dvema tušema, nekaj ležalniki in mizo za namizni tenis. Za doplačilo je gostom na voljo tudi mini spa s savno, hammamom, jacuzzijem, fitnesom ter različnimi lepotilnimi in sprostitvenimi tretmaji.

Nastanitev: Okusno opremljene sobe imajo kopalnico s tušem, WC, telefon, hladilnik, TV, brezplačen WiFi in balkon. Možnost najema sefa in samostojno nastavljive klimatske naprave. Superior sobe so opremljene enako, le da je oprema prestižnejša in imajo dodatno še kopalne plašče, copate in kuhalnik za kavo ali čaj.

Prehrana: Obogaten kontinentalni bife zajtrk in bife večerja. Možnost poznega kontinentalnega zajtrka do 12. ure.
 
Priporoči

Popusti

Pavšalna cena za otroke:
otrok 2-13 let: od € 199

Cena vključuje:

povraten let na izbrano destinacijo, letališke in varnostne pristojbine, avtobusni prevoz do/iz izbranega objekta, 7 nočitev in storitev glede na izbran objekt, predstavnika agencije na letališču in storitve predstavnika v kraju vašega letovanja.
Cena vključuje zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini CORIS AS po pavšalni ceni 1 € na osebo in teden.

CENE VELJAJO OB PRIJAVI DO 31.1.2018