email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

OKTOBRSKE POČITNICE KRETA, HOTEL PANORMO BEACH 3*

Kreta je preprosto mitično lepa – kot domovina cvetoče minojske kulture in zibelka evropske civilizacije, kot otok dišečih agrumov, oljčnih nasadov in vinogradov, kot počitniški raj s 1.000 kilometri slikovite obale, kot mati visokih dvatisočakov, svobodnih planot in podzemnih jam, kot dežela gostoljubnih in ponosnih ljudi. Zorbi je treba priznati, da ima prav. Kreta je eden tistih čarobnih koščkov sveta, kjer se sreče zavedate že isti trenutek, ko vas obišče.

Hotel Panormo Beach 3*

Kraj: Panormos/Rethymnon

Spletna stran hotela: www.panormobeach.com

Naši namigi
- odlična lokacija v neposredni bližini plaže
- za prav posebne počitnice
- udoben prenovljen hotel
- priporočamo najem avtomobila ali individualni prevoz (prevoz z letališča in nazaj ni vključen v ceno)

Lega: približno 50 m od peščene plaže, v kraju Panormos, 22 km od mesta Rethymnon (taksi, minibus), 58 km od letališča Heraklion, 300 m od avtobusne postaje, v bližini trgovinic, barov in restavracij.

Hotelska ponudba: sodoben dvonadstropni hotel, prenovljen 2011, skupno 63 sob (tudi družinske suite); restavracija, dva bara; bazen; tv kotiček, brezžični internet.
Ležalniki in senčniki ob bazenu brezplačno, na plaži za plačilo. Lastna kopalna brisača.

Standardne sobe:
klimatska naprava, kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, telefon, sat-tv, brezžični internet, mini hladilnik (steklenica vina in vode ob prihodu), grelnik vode za kavo ali čaj, sef (plačilo 3 € / dan), balkon ali terasa, nekatere na morsko stran (doplačilo). Možno dodatno ležišče.
Suita »junior«: oprema kot v standardne, dnevni in spalni prostor ločena z vrati, na bazen. Možni dve dodatni ležišči.
Opomba: menjava brisač 2 x tedensko.

Šport: na plaži možnost vodnih športov.

Storitev: samopostrežni zajtrk; Polpenzion

 
Priporoči

Cena vključuje:

Povratni letalski prevoz iz Ljubljane, avtobusni prevoz od letališča do hotela in nazaj,  7 nočitev in storitev glede na izbrani objekt, osnovno nezgodno zavarovanje, za primer nezgodnega dogodka, nastalega med potovanjem, ki ga ni povzročil sam zavarovanec, storitve slovenskega predstavnika agencije v informacijski poslovalnici na letališču in v izbranem kraju vašega letovanja.