email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

KRF, APARTMAJI ODYSSEUSZakaj se zgodnja prijava ali First Minute najbolj splača?
- najvišji popusti
- garancija najnižje cene 
- izbira med največjim številom objektov in hotelov 

- najugodnejše cene ob upoštevanih popustih


 

KRF – jonska zakladnica kulture in užitka

Krf je vsekakor otok, ki poleg čudovitih peščenih in prodnatih plaž, izjemnih morskih jam, kjer lahko zaplavate v kristalno čistem morju, skrbno in dobro vzdrževanih hotelskih in turističnih kapacitet, ponuja nekaj, kar bi sicer pričakovali od kakšne tradicionalne evropske prestolnice. Ponuja namreč izjemno bogato kulturno in etnološko dediščino, ki nosi svoje korenine v odnosu Evropejcev do tega otoka, ki so se v srednjem veku kar izmenjevali, kdo bo vladal temu otoku in si ga lastil kot enega draguljev Mediterana. Največji pečat so vsekakor pustili Benečani, ki so na otoku pustili predvsem arhitekturno dediščino, ki se najlepše kaže na trgu Eplanade, arkadah Liston, dveh mogočnih trdnjavah, ki obdajata glavno mesto in v mnogih zgodovinskih stavbah, ki so zares nekaj posebnega.


Krf, Apartmaji ODYSSEUS
Kraj: Agios Gordios

https://www.booking.com/hotel/gr/odysseus-apartments-corfu.en-gb.html


Lega: Priljubljeni apartmaji z lepim urejenim vrtom se nahajajo na pobočju vasice Agios Gordios. Do prekrasne peščene plaže je 500 m, prav toliko pa tudi do središča vasice, kjer najdete nekaj tavern, barov in trgovin. Do glavnega mesta Krf je 16 km.

Ponudba: Manjši, družinsko voden kompleks studiiev in apartmajev ponuja svojim gostom brezplačni WiFi in ob manjši konzumaciji možnost uporabe bazena v sosednjem kompleksu.

 

Nastanitev: Primerno opremljeni studii imajo tuš ali kad, sušilnik za lase, sef, TV, brezplačen WiF, kuhinjsko nišo, majhno pečico, kuhalnik za kavo ali čaj, mreže proti mrčesu in balkon ali teraso. Možnost najema samostojno nastavljive klimatske naprave. Čiščenje trikrat tedensko, menjava brisač dvakrat tedensko, menjava posteljnine enkrat tedensko. Apartmaji so opremljeni enako, s tem da imajo dve ločeni spalnici in jedilnico s kuhinjskim kotičkom.

 

 
Priporoči

Popusti

Pavšalna cena za otroke:
otrok 2-13 let: od € 249

Cena vključuje:

povratni letalski prevoz iz Ljubljane, letališke pristojbine, obrok na letalu, avtobusni prevoz letališče-hotel-letališče, asistenco na dohodnem letališču, turistično takso, slovenskega predstavnika na destinaciji, namestitev 7 noči v hotelu, izbrane storitve v hotelu.

Predvidene višine turistične takse v Grčiji - na osebo na dan (plačilo v hotelu):
od 0,50 € do 4 € (odvisno od kategorije namestitve)


Pri vseh ponudbah nastopamo v vlogi agenta - prodajalca aranžmajev drugih organizatorjev. Za izbrani hotel je lahko na voljo več cenovno različnih ponudb. Pri vašem povpraševanju vam pošiljamo ponudbo, ki je trenutno na voljo, zato cena lahko odstopa od cene, navedene v naši spletni ponudbi.

POPUSTI ZA OTROKE - pavšalne cene za otroke veljajo v primeru bivanja v sobi skupaj z najmanj dvema odraslima osebama (razen, če ni navedeno drugače).

----------------
Splošni pogoji za potovanje so sestavni del te ponudbe