email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

KRF, HOTEL AQUALAND RESORT 4*Zakaj se zgodnja prijava ali First Minute najbolj splača?
- najvišji popusti
- garancija najnižje cene
- izbira med največjim številom objektov in hotelov
- najugodnejše cene ob upoštevanih popustih
KRF – jonska zakladnica kulture in užitka


Krf je vsekakor otok, ki poleg čudovitih peščenih in prodnatih plaž, izjemnih morskih jam, kjer lahko zaplavate v kristalno čistem morju, skrbno in dobro vzdrževanih hotelskih in turističnih kapacitet, ponuja nekaj, kar bi sicer pričakovali od kakšne tradicionalne evropske prestolnice. Ponuja namreč izjemno bogato kulturno in etnološko dediščino, ki nosi svoje korenine v odnosu Evropejcev do tega otoka, ki so se v srednjem veku kar izmenjevali, kdo bo vladal temu otoku in si ga lastil kot enega draguljev Mediterana. Največji pečat so vsekakor pustili Benečani, ki so na otoku pustili predvsem arhitekturno dediščino, ki se najlepše kaže na trgu Eplanade, arkadah Liston, dveh mogočnih trdnjavah, ki obdajata glavno mesto in v mnogih zgodovinskih stavbah, ki so zares nekaj posebnega.

Hotel AQUALAND RESORT 4*
Storitev:
All inclusive
Podrobne informacije:
http://www.aqualandresort.gr

Lega:
Hotel se nahaja v notranjosti otoka zraven največjega vodnega parka na otoku in v tem delu Mediterana. Najbližja vasica Agios Ioannis se nahaja le 1 km od hotela, medtem ko je glavno mesto Krf oddaljeno 7 km. Hotel je obkrožen s številnimi čudovitimi plažami, kot so plaže Glyfada, Ermones in Myrtiotitsa, ki so oddaljene približno 5 km. Brezplačen hotelski minibus vozi do mesta Krf dvakrat dnevno in do plaže Glyfada enkrat dnevno. V neposredni bližini, le 3 km od hotela, je tudi golf igrišče z 18 luknjami.

Ponudba: Hotel, ki je zgrajen v obliki tipične krfske vasice, ponuja svojim gostom sprejemno dvorano z recepcijo in WiFi-jem, brezplačen internetni kotiček, TV-sobo, sobo za prtljago, minimarket, restavracijo, več barov, miniklub, bazen, otroški bazen, bazen z umetnimi valovi in več teras za sončenje s senčniki in ležalniki. Brezplačne kopalne brisače. Za rekreacijo in sprostitev sta na voljo dve teniški igrišči, igrišče za košarko in proti doplačilu še biljard in elektronske igrice.

All inclusive:
Zajtrk, kosilo in večerja v glavni restavraciji. Osvežilne brezalkoholne pijače, sokovi, voda, domače vino in točeno pivo med kosilom in večerjo. Razni prigrizki od 10.30 do 12.30 in od 15.30 do 17. ure v pool baru Orion. Popoldanska kava, čaj, mleko in pecivo od 16. do 17.30 ure v pool baru Orion. Sladoled od 10. do 18. ure v pool baru Orion. Osvežilne brezalkoholne pijače, sokovi, voda, domače vino, točeno pivo, lokalne žgane pijače, pet alkoholnih koktajlov, dva brezalkoholna koktajla, kava, čaj, vroča čokolada v pool baru Orion od 10. do 18. ure, v glavnem baru Pegasus od 18. do 23. ure in v baru Cinema od 20. do 23. ure. Športna ponudba kot navedeno. Dnevna in večerna animacija. Brezplačen neomejen vstop v največji vodni park na otoku, ki ga sestavlja 38 različnih toboganov in drč, 24 m visok tobogan »prosti pad«, 180 m dolga reka za rafting, 350 m dolga počasna reka, piratska ladja z bazenom, več barov, trgovin, športnih igrišč in otroških igral.

Nastanitev:
Vse sobe imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, telefon, najemniški sef, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, hladilnik in balkon ali teraso.
Družinske sobe tipa A so opremljene enako, le da imajo še kuhinjsko nišo in delno ločen dnevni kotiček z raztegljivo zofo.
Družinske sobe tipa B so prav tako enako opremljene in imajo kuhinjsko nišo, le da imajo v etaži še dodatno spalnico.
Družinske sobe tipa C so prav tako enako opremljene in imajo kuhinjsko nišo, le da imajo v pritličju dnevni prostor in z vrati ločeno spalnico ter v etaži še dodatno spalnico.
 
Priporoči

Popusti

Pavšalna cena za otroke:
otrok 2-13 let: od € 199

Cena vključuje:

povratni letalski prevoz iz Ljubljane, letališke pristojbine, obrok na letalu, avtobusni prevoz letališče-hotel-letališče, asistenco na dohodnem letališču, turistično takso, slovenskega predstavnika na destinaciji, namestitev 7 noči v hotelu, izbrane storitve v hotelu.

----------------
Pri vseh ponudbah nastopamo v vlogi agenta - prodajalca aranžmajev drugih organizatorjev. Za izbrani hotel je lahko na voljo več cenovno različnih ponudb. Pri vašem povpraševanju vam pošiljamo ponudbo, ki je trenutno na voljo, zato cena lahko odstopa od cene, navedene v naši spletni ponudbi.

----------------
POPUSTI ZA OTROKE - pavšalne cene za otroke veljajo v primeru bivanja v sobi skupaj z najmanj dvema odraslima osebama (razen, če ni navedeno drugače).

----------------
Splošni pogoji za potovanje so sestavni del te ponudbe:
http://www.globalturist.si/turisticna_agencija_pogoji