email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

KRF, HOTEL MAGNA GRAECIA 3*KRF – jonska zakladnica kulture in užitka


Krf je vsekakor otok, ki poleg čudovitih peščenih in prodnatih plaž, izjemnih morskih jam, kjer lahko zaplavate v kristalno čistem morju, skrbno in dobro vzdrževanih hotelskih in turističnih kapacitet, ponuja nekaj, kar bi sicer pričakovali od kakšne tradicionalne evropske prestolnice. Ponuja namreč izjemno bogato kulturno in etnološko dediščino, ki nosi svoje korenine v odnosu Evropejcev do tega otoka, ki so se v srednjem veku kar izmenjevali, kdo bo vladal temu otoku in si ga lastil kot enega draguljev Mediterana. Največji pečat so vsekakor pustili Benečani, ki so na otoku pustili predvsem arhitekturno dediščino, ki se najlepše kaže na trgu Eplanade, arkadah Liston, dveh mogočnih trdnjavah, ki obdajata glavno mesto in v mnogih zgodovinskih stavbah, ki so zares nekaj posebnega.

Hotel MAGNA GRAECIA 3*
Storitev: All inclusive


Lega: Družinsko voden, prijeten hotel se nahaja v kraju Dassia, ki je zelo priljubljeno letovišče na otoku. Od glavnega mesta je vasica oddaljena 10 km. Hotel se nahaja v drugi vrsti hotelov in ga od plaže, ki je oddaljena 200 m, loči lokalna cesta. Do centra vasice z mnogimi trgovinicami, tavernami, bari in restavracijami je le 500 m.

Ponudba: Hotel z lepim sredozemskim vrtom ponuja svojim gostom sprejemno dvorano z recepcijo, internetni kotiček, restavracijo, glavni bar, snack bar, zunanji bazen s teraso za sončenje z brezplačnimi senčniki in ležalniki ter dnevno in večerno animacijo za otroke in odrasle.

All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja v glavni restavraciji. Možnost zgodnjega kontinentalnega zajtrka od 7. do 8. ure v glavni restavraciji. Lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače med obroki in v baru od 10.30 do 23. ure. Hladni prigrizki v snack baru od 10.30 do 12. ure. Kava, čaj, ostali topli napitki, pecivo in sladoled v baru od 16. do 18. ure. Dnevna in večerna animacija. Brezplačna uporaba igrišča za tenis, pikada ter mize za biljard in namizni tenis.

Nastanitev: V otoškem stilu opremljene sobe imajo kopalnico s kadjo, WC, sušilnik za lase, telefon, TV, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, najemniški sef, hladilnik in balkon ali teraso. Na voljo so tudi sobe s pogledom na morje, ki so enako opremljene. Prav tako so na voljo družinske sobe, ki so opremljene enako, le da imajo ločeno spalnico in so tako primerne za bivanje več ljudi.

Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in večerja. Ob predhodni najavi vam lahko pripravijo tudi obroke brez glutena.
 
Priporoči

Popusti

otrok 2-12 let: od € 239

Cena vključuje:

asistenco na letališču, letalski prevoz, letališke in varnostne pristojbine, slovenskega predstavnika, avtobusni prevoz od/do letališča, nastanitev in zbrane storitve v hotelu.