email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

DOMINIKANSKA REPUBLIKA, HOTEL GRAN BAHIA PRINCIPE TURQUESA 5*

Dominikanska republika je otoška država v Karibskem morju. Znana je po svojih dolgih peščenih plažah, kokosovih palmah in turkiznem morju. Najbolj znane turistične destinacije so Punta Cana, Puerto Plata in glavno mesto Santo Domingo. Prevladuje vroče tropsko podnebje in je prava izbira za poročno potovanje, popotniško doživetje ali pa družinske počitnice. Dominikanska republika vam ponudi svojo bogato kulturo in pisano zgodovino, ki navdušuje popotnike. V državi prevladuje španski jezik, čeprav večina govori tudi angleško. Zagotovo pa se boste hitro privadili na način življenja, ki zaznamuje to rajsko karibsko državo.


Kdaj v Dominikansko republiko?

Dominikansko republiko lahko obiščete skoraj vedno in skozi celotno leto. Dominikanska republika ima vso leto zelo visoke temperature. Najbolj priporočljiv čas pa je med decembrom in aprilom, ko je najman dežja in je morje najčistejše. Povprečne temperature so celotno leto približno trideset stopinj celzija.

Kaj obiskati v Dominikanski republiki?
Obiščete lahko tako sever kot jug države in tudi njeno notranjost. Na severu je glavno mesto Puerto Plata in je primerno za vse vrste počitnic. Na jugo Dominikanske republike je Punta Cana, ki je najmodernejše letovišče v državi. Punta Cana je tudi nekoliko dražja od ostalih mest, premore pa najboljše hotele, ogromno peščenih plaž in moderne hotelske komplekse. Priporočljiv je tudi obisk polotoka Samana in pa slikovitega glavnega mesta Santo Domingo. V notranjosti države lahko občudujete nasade sladkornega trsja.HOTEL GRAN BAHIA PRINCIPE TURQUESA 5*

Spletna stran hotela

Grand Bahia Principe Turquesa se nahaja v kraju Punta Cana, ponuja vodni park, restavracijo, zunanji bazen, igralnico in nočno zabavo.

Popolnoma opremljene suite vključujejo klimatsko napravo, balkon, teraso, masažno kad, kabelsko televizijo, sef, mini bar in kopalnice z brezplačnim toaletnim priborom ter s kadjo.

Na voljo so teniško igrišče, fitnes in soba za igre. V okolici lahko uživate v številnih dejavnostih, kot so kolesarjenje, potapljanje ter jadranje na deski. Brezžični internet pa je na razpolago z doplačilom.

Golf klub La Cana je oddaljen 24,2 km, do sladkovodnih lagun in marine Cap Cana pa je 26,1 km. Do mednarodnega letališča Punta Cana se pripeljete v 25 min.
 
Priporoči

Cena vključuje:

Cena vključuje povratni polet iz Ljubljane z vmesnim prestopanjem v Munchnu ali Frankfurtu,  prevoz do hotela, 7 noči (za doplačilo možno podaljšenje bivanja), storitve all inclusive, predstavnika organizatorja počitnic.

Nekatere cene vsebujejo popuste za zgodnjo prijavo oz. last minute popuste. Točen izračun cene vam sporočimo ob povpraševanju.