email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

DOMINIKANSKA REPUBLIKA, HOTEL VIK ARENA BLANCA 5*

Dominikanska republika je otoška država v Karibskem morju. Znana je po svojih dolgih peščenih plažah, kokosovih palmah in turkiznem morju. Najbolj znane turistične destinacije so Punta Cana, Puerto Plata in glavno mesto Santo Domingo. Prevladuje vroče tropsko podnebje in je prava izbira za poročno potovanje, popotniško doživetje ali pa družinske počitnice. Dominikanska republika vam ponudi svojo bogato kulturo in pisano zgodovino, ki navdušuje popotnike. V državi prevladuje španski jezik, čeprav večina govori tudi angleško. Zagotovo pa se boste hitro privadili na način življenja, ki zaznamuje to rajsko karibsko državo.HOTEL VIK ARENA BLANCA&CAYENA BEACH 4*

spletna stran hotela

podrobnosti

Hotel VIK Arena Blanca All Inclusive se nahaja na peščeni plaži Bavaro, 5 min vožnje od tematskega parka Manati. Ponuja velik zunanji bazen, igralnico ter 4 restavracije.

Klimatizirane hotelske sobe vključujejo balkon, hladilnik in kabelsko TV.

V sklopu hotela najdete spa ETRA s celovito ponudbo, ki obsega savne, masaže in salonske storitve.

V hotelu lahko izbirate med več restavracijami, kjer si lahko privoščite kosila, večerje in prigrizke. V restavraciji El Mirador so na razpolago samopostrežna kosila in večerje, v restavraciji El Bucanero ob plaži pa vam preko dneva postrežejo s picami ter prigrizki, ob večerih pa z mehiško hrano. Jedi po naročilu si lahko naročite v italijanski restavraciji La Trattoria, mednarodne jedi vam postrežejo v restavraciji Estrella del Mar, v gurmanskih jedeh pa lahko z doplačilom uživate v restavraciji La Proa. Delovne čase restavracij vam lahko posredujejo na hotelski recepciji.

Hotelska all inclusive ponudba obsega vse obroke, prigrizke in nacionalne alkoholne ter brezalkoholne pijače preko celega dne. V barih v sklopu hotela si z doplačilom lahko privoščite širok izbor mednarodnih pijač. Če ste izbrali ponudbo all inclusive, lahko koristite tudi dostop do teniškega igrišča, fitnesa in bogate izbire vodnih športov, kot so jadranje na deski, vožnjo s kajakom ter potapljanje na dah z masko.

Do mednarodnega letališča Punta Cana potrebujete 30 min vožnje, nakupovalni predel pa je 5 min vožnje stran.

Kdaj v Dominikansko republiko?
Dominikansko republiko lahko obiščete skoraj vedno in skozi celotno leto. Dominikanska republika ima vso leto zelo visoke temperature. Najbolj priporočljiv čas pa je med decembrom in aprilom, ko je najman dežja in je morje najčistejše. Povprečne temperature so celotno leto približno trideset stopinj celzija.

Kaj obiskati v Dominikanski republiki?
Obiščete lahko tako sever kot jug države in tudi njeno notranjost. Na severu je glavno mesto Puerto Plata in je primerno za vse vrste počitnic. Na jugo Dominikanske republike je Punta Cana, ki je najmodernejše letovišče v državi. Punta Cana je tudi nekoliko dražja od ostalih mest, premore pa najboljše hotele, ogromno peščenih plaž in moderne hotelske komplekse. Priporočljiv je tudi obisk polotoka Samana in pa slikovitega glavnega mesta Santo Domingo. V notranjosti države lahko občudujete nasade sladkornega trsja.

Poletite lahko v vsakem letnem času iz vseh večjih letališč.

Opomba:

Organizatorji počitnic so priznani evropski organizatorji počitnic. Cene veljajo na dan vnosa ponudbe.
Zaradni dnevnih sprememb, so možna odstopanja od cene.
Točno ceno vam bomo posredovali s ponudbo.

Možni so tudi poleti iz Ljubljane (s prestopanjem in doplačilom za povezovalni let).

Cena vključuje povratni polet iz bližnjih letališč (Ljubljana, Graz, Dunaj, Munchen...), prevoz do hotela, 7 noči (za doplačilo možno podaljšenje bivanja), storitve all inclusive, predstavnika organizatorja počitnic.

Nekateri poleti so direktni (odvisno od odhodnega letališča), nekateri s prestopanjem, časovnice vam posredujemo ob povpraševanju.

Na voljo so tudi:
- drugi datumi odhodov
- poljubno število dni bivanja, odvisno od letalskih povezav

Z veseljem vam pripravimo ponudbo, pokličite nas!


 
Priporoči

Cena vključuje:

Cena vključuje povratni polet iz bližnjih letališč (Ljubljana, Graz, Dunaj, Munchen...), prevoz do hotela, 7 noči (za doplačilo možno podaljšenje bivanja), storitve all inclusive, predstavnika organizatorja počitnic.

Nekateri poleti so direktni (odvisno od odhodnega letališča), nekateri s prestopanjem, časovnice vam posredujemo ob povpraševanju.

Nekatere cene vsebujejo popuste za zgodnjo prijavo oz. last minute popuste. Točen izračun cene vam sporočimo ob povpraševanju.