email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

KARPATOS, HOTEL AMOOPI BAY 3*Zakaj se zgodnja prijava ali First Minute najbolj splača?
- najvišji popusti
- garancija najnižje cene
- izbira med največjim številom objektov in hotelov
- najugodnejše cene ob upoštevanih popustih

- dodatni popusti ob prijavi do 31.12.2017

Grčija - Karpatos
V južnem Egeju, le poltretjo uro letenja od deželice na sončni strani Alp, se iz morja dviguje nenavadno mističen otok. Pri nas še skoraj neznan, neokrnjen, nedotaknjen, za naše severne sosede pa že nekaj poletij eden najbolj priljubljenih dopustniških ciljev.
V trenutku, ko se boste dotaknili njegovih tal, bo osvojil vaše srce z raznoliko pokrajino in izjemno prijaznimi prebivalci. Prevzel vas bo občutek domačnosti. Topli sončni žarki vas bodo popeljali na plaže, lepe, kot bi jih oblikovala sama božja roka. Vroč bel pesek in ponekod tudi prod se bosta pogrezala pod vašimi koraki in le težko se boste uprli rahlemu valovanju bleščečega se morja. Romantična ladjica vas bo popeljala stran od vsega dogajanja, med ostrim skalovjem pa vas bodo pričakali skriti zalivčki in tišina, mir, intimnost ... trenutki, ki jih tako pogrešamo v vsakdanjem življenju. Odkrivanje gorskega sveta v notranjosti z njegovimi hladnimi izviri, osamljenimi kapelicami in dih jemajočim razgledom na obalo so le nekatere izmed prednosti letovanja na tem otoku.

Grčija, Karpatos, Amopi, Hotel Amoopi Bay***

OTOK: Karpatos
KRAJ: Amoopi


Podrobne informacije: www.amoopibayhotel.com

LEGA:
približno 250 m od peščene plaže (na manjši vzpetinici), na območju Amopi, 6 km od mesta Pigadia in 12 km od letališča.

HOTELSKA PONUDBA: hotel, popolnoma prenovljen v letu 2010 in zgrajen v stilu tipične grške vasice obsega 65 sob; zajtrkovalnica, bar; bazen, otroški bazen; trgovinice, možnost najema sefa na recepciji (plačilo), tv in internetni kotiček, brezžični internet pri recepciji (brezplačno). Ležalniki in senčniki ob bazenu brezplačno.

SOBE: klimatska naprava (plačilo), kopalnica z wcjem, sušilec za lase, telefon, sat-tv, mini hladilnik (plačilo), balkon ali terasa. Možnost dveh dodatnih ležišč.

OTROCI: otroški bazen, otroško igrišče.

STORITEV NOČITEV Z ZAJTRKOM: samopostrežni kontinentalni zajtrk.
 
Priporoči

Popusti

Pavšalna cena za otroka 2-12 let od  € 199.


Cena vključuje:

asistenco na letališču, letalski prevoz, letališke in varnostne pristojbine, predstavnika, avtobusni prevoz od/do letališča, nastanitev, izbrane storitve v hotelu.
Cena vključuje zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini CORIS AS po pavšalni ceni 1 € na osebo in teden.

CENE VELJAJO OB PRIJAVI DO 31.1.2018