email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

SAMOS, HOTEL HYDRELE BEACH 4*Zakaj se zgodnja prijava ali First Minute najbolj splača?
- najvišji popusti
- garancija najnižje cene
- izbira med največjim številom objektov in hotelov

- najugodnejše cene ob upoštevanih popustih

Grčija - Samos


Otok Samos je najbolj zelen mediteranski otok v Grčiji in ga imenujejo tudi Pitagorov otok. Je otok zgodovine,tradicije in naravnih lepot, ki privabljajo turiste. Zaradi številnih zalivov s peščenimi ali prodnatimi plažami je primeren za vse, ki si želijo mirne družinske počitnice. Zaradi bližine turške meje lahko obiščete Efez.

Samos, Hotel HYDRELE BEACH 4*
Kraj: Pitagorion

Podrobne informacije: www.hydrelebeach.com 


Lega: Hotel, obdan s prikupnim vrtom, je na očarljivi lokaciji od dolge, položno padajoče peščeno prodnate plaže Potokaki ločen le z mirno obalno cesto. Do mesta Pitagorion, kamor vas lahko zapelje lokalni avtobus s postajališča pred hotelom, je približno 1,7 km. Zaradi bližine letališča so možni nizki preleti letal, ki povzročajo hrup. Ponoči so poleti letal prepovedani.

Hotelska ponudba:
Zadnja leta obnovljen hotel je sestavljen iz glavne stavbe in več depandans. Hotel nudi sprejemno dvorano z recepcijo in najemniškimi sefi, internetni kotiček, bar s TV, restavracijo á la carte, bar na plaži, minimarket, trgovinico s spominki, frizerski salon, otroško igrišče, miniklub, bazen z ločenim delom za otroke, teraso z ležalniki in senčniki, pool-snack bar, fitnes, namizni tenis, pikado, biljard ter za doplačilo še savno, masažo in jacuzzi. V glavni sezoni je v baru na plaži enkrat tedensko živa glasba ali grški večer s folkloro.

Nastanitev:
Prijetno in udobno opremljene sobe imajo kopalnico s tušem ali kadjo, WC, sušilnik za lase, klimatsko napravo, TV, možnost priklopa na brezžični internet, hladilnik, najemniški sef, telefon in balkon. Studii so enako opremljeni, le da imajo še kuhinjsko nišo s kavnim avtomatom in mikrovalovno pečico. Družinske sobe so enako opremljene kot studii, le da imajo dva ločena prostora in namesto balkona teraso.

Prehrana:
Ameriški bife zajtrk, bife večerja. 
Priporoči

Popusti

Pavšalna cena za otroke:
otrok 2-12 let: od € 298

Cena vključuje:

povratni letalski prevoz iz Ljubljane, letališke pristojbine, obrok na letalu, avtobusni prevoz letališče-hotel-letališče, asistenco na dohodnem letališču, turistično takso, slovenskega predstavnika na destinaciji, namestitev 7 noči v hotelu, izbrane storitve v hotelu.

----------------
Pri vseh ponudbah nastopamo v vlogi agenta - prodajalca aranžmajev drugih organizatorjev. Za izbrani hotel je lahko na voljo več cenovno različnih ponudb. Pri vašem povpraševanju vam pošiljamo ponudbo, ki je trenutno na voljo, zato cena lahko odstopa od cene, navedene v naši spletni ponudbi.

----------------
POPUSTI ZA OTROKE - pavšalne cene za otroke veljajo v primeru bivanja v sobi skupaj z najmanj dvema odraslima osebama (razen, če ni navedeno drugače).

----------------
Splošni pogoji za potovanje so sestavni del te ponudbe:
http://www.globalturist.si/turisticna_agencija_pogoji