email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

HURGADA, ALBATROS AQUA PARK 4*

Hurgada, hotel Albatros Aqua Park 4*
http://www.albatrosaquapark.website/

Možnost 7, 10,11 in 14 dnevnih počitnic!

Lega
Hotel leži v drugi vrsti od morja in je le s cesto ločen od sestrskega hotela »Beach Albatros«. Skozi hotel »Beach Albatros« vodi pot do plaže dolga pribl. 500 m. Do plaže je organiziran tudi brezplačen prevoz (vsakih 30 min). Hurgada je oddaljena 15 km in letališče pribl. 7 km.

Objekt
Objekt sestavlja glavna in več stranskih zgradb, kjer je razporejenih 246 sob. V hotelu vas sprejmejo v veličastnem lobiju z recepcijo in barom ter vam nudijo internet kavarno (z doplačilom), glavno restavracijo, 3 tematske restavracije (mediteransko, italijansko in kitajsko), različne bare, frizerja in nakupovalno ulico pred hotelom. V zunanjem predelu so štirje sladkovodni bazeni (dva le za odrasle, eden pozimi ogrevan), 8 toboganov in terasa za sončenje z brezplačnimi senčniki, ležalniki in podlogami. Na peščeni plaži sosednjega hotela Beach Albatros so prav tako na voljo brezplačni senčniki, ležalniki in podloge. Kopalne brisače s plačilom varščine. Ponudbo zaokrožuje bar ob bazenu in amfiteater z rednimi večernimi predstavami.

Sobe
Sobe merijo pribl. 23 m2 in so okusno opremljene. Nudijo prho, WC, sušilec za lase, klimatsko napravo, mini bar (voda brezplačno), telefon, sat. TV, sef, balkon ali teraso. Na voljo omejeno število economy sob. Družinske sobe so velike 41 m2 in imajo dodatno spalnico.

Otroci
Ločen otroški bazen (pozimi ogrevan), otroški aquapark, mini klub za otroke 4 do 12 let.

Šport / zabava
Teniško igrišče v hotelu »Aqua Vista Resort« (razsvetljava in oprema z doplačilom), odbojka na mivki, večnamensko športno igrišče, namizni tenis, pikado, balinanje, šah na prostem, gimnastika. 6-krat tedensko čez dan in ob večerih raznolik animacijski program. Prost vstop v diskoteko Bridge disco v sestrskem hotelu Aqua Blue (pijača z doplačilom). Z doplačilom: spa s savno, jacuzzi, hamam, lepotni salon, masaže v hotelu Aqua Vista Resort, biljard. Lokalni ponudnik na plaži nudijo različne možnosti vodnih športov, potapljanje in jahanje.

Storitve
All inclusive

Samopostrežen zajtrk, kosilo in večerja, pozni zajtrk, pozna večerja med 22. in 24 . uro. Prigrizki pri baru ob bazenu in baru na plaži. Sladoled za otroke med 10. in 17. uro. Glede na odpiralni čas barov ponudba lokalnih alkoholnih in brezalkoholnih pijač med 10. in 24. uro.
 
Priporoči

Cena vključuje:

povratni letalski prevoz iz Ljubljane letališke pristojbine, obrok na letalu, avtobusni prevoz letališče-hotel-letališče, asistenco na letališču, turistično takso, predstavnika, namestitev 7 noči v hotelu, izbrane storitve.

Doplačilo:
egipčanski vizum ob vstopu v državo € 28 na osebo.

Opomba:

Pri vseh ponudbah nastopamo v vlogi agenta - prodajalca aranžmajev drugih organizatorjev. Za izbrani hotel je lahko na voljo več cenovno različnih ponudb. Pri vašem povpraševanju vam pošiljamo ponudbo, ki je trenutno na voljo, zato cena lahko odstopa od cene, navedene v naši spletni ponudbi.

POPUSTI ZA OTROKE - pavšalne cene za otroke veljajo v primeru bivanja v sobi skupaj z najmanj dvema odraslima osebama (razen, če ni navedeno drugače).