email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

HURGADA, HOTEL CONTINENTAL HURGADA 5*

Hurgada, hotel Continental Hurghada 5*
spletna stran: http://www.continental-hurghada.com/

Možnost 7, 10,11 in 14 dnevnih počitnic!

Lega
Hotel leži neposredno ob počasi padajoči fini peščeni plaži. Središče Hurgade je oddaljeno pribl. 10 km (en-krat dnevno brezplačen prevoz do Hurgade, s predhodno rezervacijo). Letališče je oddaljeno pribl. 10 min vožnje.

Objekt
Luksuzen hotel ima skopaj 252 sob razdeljenih v pet nadstropjih. Za popolno udobje je v hotelu poskrbljeno z elegantno sprejemnico z recepcijo, trgovinicami, glavno restavracijo, 2 a la carte restavracijama, različnimi bari, frizerjem, lepotnim salonom in spa-jem. V urejenem zunanjem predelu je velik sladkovodni bazen, terase za sončenje in bar ob bazenu. Ob bazenu in na plaži brezplačni senčniki, ležalniki in kopalne brisače. V sprejemnici brezplačen brezžični dostop do interneta

Sobe
Udobne dvoposteljne sobe imajo kad ali prho, WC, sušilec za lase, klimatsko napravo, možnost priprave kave in čaja, sef, telefon, sat. TV, mini bar (z doplačilom), balkon in stranski ali neposredni pogled na morje.
De luxe sobe so enako opremljene, v četrtem ali petem nadstropju z balkonom in pogledom na morje. Družinske sobe so enako opremljene, prostornejše in z dodatnim ležiščem. Te  sobe so brez balkona in terase ter s stranskim pogledom na morje.
Junior suite so zelo prostorne ter s pogledom na morje in park.

Šport / zabava

Prostor za fitnes (med 9. in 20. uro), aerobika, vodna gimnastika in odbojka na plaži. Šest dni v tednu animacija.
Z doplačilom: savna, jacuzzi in parna kopel (med 9. in 15. uro 50% popust), igrišče za tenis s trdo podlago in razsvetljavo, dve igrišči za squash, namizni tenis in biljard (med 9. in 15. uro 50% popust), doplačilo za loparje, potapljanje, surfanje (lokalni ponudniki).

All inclusive
Samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja, čez dan prigrizki, popoldan kava, čaj, piškoti in sladoled. Lokalne brezalkoholne pijače, lokalno vino in pivo postreženo v kozarcu med 10. in 23 uro glede na odpiralni čas barov. En-krat na bivanje večerja v a la carte restavraciji.
 
Priporoči

Pri vseh ponudbah nastopamo v vlogi agenta - prodajalca aranžmajev drugih organizatorjev. Za izbrani hotel je lahko na voljo več cenovno različnih ponudb. Pri vašem povpraševanju vam pošiljamo ponudbo, ki je trenutno na voljo, zato cena lahko odstopa od cene, navedene v naši spletni ponudbi.

POPUSTI ZA OTROKE - pavšalne cene za otroke veljajo v primeru bivanja v sobi skupaj z najmanj dvema odraslima osebama (razen, če ni navedeno drugače).

Cena vključuje:

Povraten polet iz Ljubljane, letališke in varnostne pristojbine, doplačilo za gorivo ter emisijsko takso, prigrizek in napitek med poletom, avtobusni prevoz do/iz objekta, izbrano število nočitev in izbrano storitev, osnovno nezgodno zavarovanje, predstavnika agencije v informacijski poslovalnici na letališču in storitve predstavnika na destinaciji.

DOPLAČILO: vizum ob vstopu v državo 28 €.