email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

KAPVERDSKI OTOKI, SAL, HOTEL CRIOULA 4, SKUPINSKI ODHOD 28.4.2018

Kapverdski otoki
Kapeverdski otoki ali uradno Republika Cabo Verde je arhipelag desetih otokov vulkanskega izvora, kateri so razposajeni v polkrogu. Ta zaklad narave, nedvomne lepote leži obkoljen z Atlantskim oceanom in je oddaljen 570 kilometrov od obale zahodne Afrike. Dolge neokrnjene plaže, puščavske pokrajine in gorski vrhovi (Pico do Fogo 2829 m)pa vse do zelenih ravnin Santo Antao.

Vreme in klima
Podnebje je suho in tropsko, povprečna temperatura na otokih je 25 stopinj in količina padavin je zelo majhna. V nekaterih obdobjih leta (januar-junij),se veter dvigne in ustvarja valove, kateri privabljajo deskarje z vsega sveta.
Suha sezona zajema obdobje od novembra do julija in vlažna sezona, katera zajema obdobje med avgustom in oktobrom
Priporočljiv obisk Kapverdskih otokov je v suhi sezoni.


OTOK SAL


Ko so portugalci prišli na otok so ga poimenovali Lana, kar po portugalsko pomeni ravnina. Kasneje je otok dobil ime zaradi solin. Otok Sal je nekako vhod na otočje in sicer zaradi modernega mednarodnega letališča. Otok Sal je poznan po solinah, prostranih plažah finega peska in čistega kristalnega morja. Najbolj znana plaža, dolga 8 km, je plaža Santa Maria, ki je dobila ime po istoimenski vasici in je na skrajnem jugu otoka. V živahnemu in gostoljubnemu mestecu so številne trgovinice in tržnica, ki ponujajo obiskovalcem tipične lokalne ročno izdelane spominke.


SKUPINSKI ORGANIZIRAN ODHOD - vključen povratni letalski prevoz iz izbranega letališča (Bergamo), prevoz letališče-hotel-letališče, 7 noči v hotelu, izbrane storitve, asistenca in spremstvo slovenskega predstavnika, povratni prevoz Ljubljana-Bergamo-Ljubljana


otok Sal, hotel CRIOULA 4*

- odlična lokacija ob plaži

Spletna stran hotela: www.stefaninagroup.com/crioula

Lega: ob dolgi peščeni plaži Santa Maria, približno 2 km od vasice Santa Maria (sprehajalna pot),  16 km od letališča.

Hotelska ponudba: razgiban hotel sestavljen iz glavne zgradbe, več dvonadstropnih paviljonov ter bungalovov, v celoti obnovljen leta 2015, skupno 280 sob (tudi suite); restavraciji (glavna; lokalna »a-la-carte«), okrepčevalnica, več barov; bazen; trgovinice, menjalnica, internetni kotiček (plačilo), brezžični internet pri recepciji (plačilo).
Kopalne brisače (varščina), ležalniki ob bazenu in na plaži brezplačno.

Standardne sobe: klimatska naprava, kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, telefon, sat-tv, mini hladilnik, sef, balkon ali terasa. Možno dodatno ležišče (v nekaterih možni dve dodatni ležišči).
Standardni bungalovi: enaka oprema kot v standardnih sobah, s teraso, nekateri morska stran (doplačilo). Možni dve dodatni ležišči.

Otroci: mini klub, mini disko.
Šport: fitnes, aerobika, vodna telovadba, odbojka na plaži, namizni tenis, na plaži možnost vodnih športov.
Wellness: masaže, lepotilni salon.
Zabava: animacija.

Vse vključeno:
Pijača in/ali hrana je na voljo ob določenih urah v določenih barih/restavracijah po programu od 07.30 – 24.00.
Ure in program so informativni, natančnega prejmete v hotelu.
-    samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja v glavni restavraciji; prigrizki;
-    določene standardne uvožene in lokalne točene alkoholne in brezalkoholne pijače; naenkrat lahko vzamete en kozarec pijače na osebo;
-    fitnes, aerobika, vodna telovadba, odbojka na plaži, namizni tenis;
-    animacija, mini klub (4-12 let), mini disko;
-    kopalne brisače (varščina), ležalniki ob bazenu in na plaži, sef v sobi.

Za plačilo: vse ustekleničene pijače, koktajli, uvoženi likerji, espresso kave ter vse, kar ni navedeno pod storitev »vse vključeno«.

Vse dodatne storitve v hotelu se plačujejo izključno preko kartice hotela Crioula, ki jo prejmete na recepciji hotela in jo polnite z poljubnimi zneski glede na porabo.
Opozorilo: neporabljeni del naloženega zneska hotel ne vrača. 

 
Priporoči

Doplačila

DOPLAČILA PO ŽELJI/teden/osebo:
vizum z asistenco 25 €; bungalov 89 €, bungalov morska stran 129 €, mini suita morska stran 199 €, suita morska stran 229 € (otroci 2-12 let BREZ DOPLAČILA).
DOPLAČILO V HOTELU/dan/osebo (nad 16 let):turistična pristojbina 2 €.

Popusti

prvi otrok 2-12 let € 698
drugi otrok 2-12 let € 759
prvi in drugi otrok 12-16 let € 979

Cena vključuje:

povratni letalski prevoz iz izbranega letališča, prevoz letališče-hotel-letališče, 7 noči v hotelu, izbrane storitve, asistenca spremstvo slovenskega predstavnika.
CENA VKLJUČUJE ORGANIZIRANI POVRATNI PREVOZ IZ LJUBLJANE DO LETALIŠČA IN SLOVENSKEGA SPREMLJEVALCA (min. število 15 potnikov).