email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

KRF, HOTEL MESSONGHI BEACH 3*Zakaj se zgodnja prijava ali First Minute najbolj splača?
- najvišji popusti
- garancija najnižje cene
- izbira med največjim številom objektov in hotelov
- najugodnejše cene ob upoštevanih popustih

KRF – jonska zakladnica kulture in užitka


Krf je vsekakor otok, ki poleg čudovitih peščenih in prodnatih plaž, izjemnih morskih jam, kjer lahko zaplavate v kristalno čistem morju, skrbno in dobro vzdrževanih hotelskih in turističnih kapacitet, ponuja nekaj, kar bi sicer pričakovali od kakšne tradicionalne evropske prestolnice. Ponuja namreč izjemno bogato kulturno in etnološko dediščino, ki nosi svoje korenine v odnosu Evropejcev do tega otoka, ki so se v srednjem veku kar izmenjevali, kdo bo vladal temu otoku in si ga lastil kot enega draguljev Mediterana. Največji pečat so vsekakor pustili Benečani, ki so na otoku pustili predvsem arhitekturno dediščino, ki se najlepše kaže na trgu Eplanade, arkadah Liston, dveh mogočnih trdnjavah, ki obdajata glavno mesto in v mnogih zgodovinskih stavbah, ki so zares nekaj posebnega.

HOTEL MESSONGHI BEACH 3*


Podrobne informacije: www.messonghibeach.gr
Video ogled hotela: https://youtu.be/6U4Tg363zXA

Lokacija:

500 m do naselij Messonghi in Moraitika, 25 km do mesta Krf in 15 km do mesteca Lefkimi, 14 km do letališča, avtobusna postaja v neposredni bližini hotela.

Plaža:
hotelski kompleks je povezan z javno prodnato plažo z modro zastavo. Možnost koriščenja senčnikov in ležalnikov proti doplačilu in do zasedbe mest.

Bazen:
štirje zunanji bazeni z ločenimi otroškimi deli ter mini vodnim parkom s tobogani. Monost koriščenja senčnikov in ležalnikov do zasedbe mest.

Klimatizirano:
hotel je klimatiziran (klima se vklaplja in izklaplja po odločitvi hotelskega menedžmenta).

Internet:
brezžična internetna povezava na javnih mestih in internetni kotiček proti doplačilu.

Ostalo:
hotelsko naselje, prenovljeno leta 2012, nudi recepcijo, 2 samopostrežni restavraciji, a la carte restavracijo, pralnico, diskoteko, bar na plaži in več drugih barov, konferenčno dvorano, možnost najema avtomobila ali kolesa, otroško igrišče, razne vodne športe, odbojko, tenis, nogomet, namizni tenis, pikado, biljard, TV sobo, možnost najema sefa na recepciji (proti doplačilu), otroški mini klub (4-12 let), možnost otroškega varstva (ob predhodni rezervaciji in proti doplačilu). Hotel ne nudi kopalnih brisač.

Nastanitev:
Comfort sobe
so bile nazadnje obnovljene leta 2006, tako da je večina opreme že precej dotrajana, pa vendar so za manj zahtevne potnike, glede na ostale atribute hotelskega kompleksa, še vedno lahko dovolj funkcionalne, saj imajo kopalnico s tušem, WC, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, TV, WiFi, mini hladilnik in balkon ali teraso. Na poizvedbo vam lahko rezerviramo tudi comfort family sobe, ki so v povprečju še malce bolj dotrajane, saj so bile nazadnje obnovljene davnega leta 2002, vendar imajo dodatno še eno ločeno spalnico s tremi posteljami ali z eno posteljo in pogradom in se večinoma nahajajo v priljubljenih bungalovih, ki so najbližje plaži.
Superior sobe
so bile nazadnje obnovljene leta 2012, tako da je oprema novejša, bolj stilska, skratka ustrezajo kategoriji hotela, sicer pa imajo dodatno le sušilnik za lase. Family superior sobe so enako opremljene kot superior sobe, le da so malce večje, saj imajo še dve dodatni ležišči ali pograd.

All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. V primeru dnevne odsotnosti, ob najavi en dan prej do 14. ure, možnost dviga piknik košare. Točeno pivo, domače vino, osvežilne brezalkoholne pijače in voda med kosilom in večerjo. Različni prigrizki od 10. do 12. ure in od 16. do 18. ure. Točeno pivo, domače vino, osvežilne brezalkoholne pijače, lokalne žgane pijače, filter kava, čaj in sladoled od 10. do 23. ure. Za rekreacijo in zabavo so na voljo odbojka na mivki, tenis, namizni tenis, balinanje, kriket, nogomet, pikado in fitnes, za doplačilo pa še biljard, elektronske igrice in razni vodni športi na plaži. Občasna dnevna in večerna animacija.

 
Priporoči

Popusti

Pavšalna cena za otroke:
otrok 2-11 let: od € 199

Cena vključuje:

povratni letalski prevoz iz Ljubljane, letališke pristojbine, obrok na letalu, avtobusni prevoz letališče-hotel-letališče, asistenco na dohodnem letališču, turistično takso, slovenskega predstavnika na destinaciji, namestitev 7 noči v hotelu, izbrane storitve v hotelu.

----------------
Pri vseh ponudbah nastopamo v vlogi agenta - prodajalca aranžmajev drugih organizatorjev. Za izbrani hotel je lahko na voljo več cenovno različnih ponudb. Pri vašem povpraševanju vam pošiljamo ponudbo, ki je trenutno na voljo, zato cena lahko odstopa od cene, navedene v naši spletni ponudbi.

----------------
POPUSTI ZA OTROKE - pavšalne cene za otroke veljajo v primeru bivanja v sobi skupaj z najmanj dvema odraslima osebama (razen, če ni navedeno drugače).

----------------
Splošni pogoji za potovanje so sestavni del te ponudbe:
http://www.globalturist.si/turisticna_agencija_pogoji