email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

TENERIFE, APARTAMENTOS TENEGUIA 3*

Tenerife
Lenarite ob luksuznih hotelskih kompleksih in se zleknite v udoben ležalnik na južni obali otoka, ki so jo v 60. letih prejšnjega stoletja začeli prekrivati s saharskim peskom, da bi črno vulkansko zemljo preobrazili v počitniški raj. Raziskujte bogato notranjost otoka, občudujte nasade bananovcev in evkaliptusovih gozdičkov, kar dve tretjini otoka so naravni parki z bujno vegetacijo. Povzpnite se na spektakularni vulkan Teide, ki ga domačini tako častijo. Pustite vetru v lase na 600 metrskih klifih Acantilados de los Gigantes, pod katerimi Atlantik razkriva svojo divjo plat. Izgubite se med belimi hišicami v zaselku Masca, skritem med najbolj osupljivimi in težko dostopnimi soteskami, ki so vasi v notranjosti obvarovale pred napredkom in novostmi. Namočite se v naravnem »jacuzziju« nekdaj najpomembnejšega pristanišča za izvoz lokalne malvazije Garachico, ki ga je leta 1706 izbrisala lava in ga spremenila v naravne bazene nad morjem. V ozkih mestnih ulicah, kjer odmeva mehka karibska španščina, si privoščite »cortado« (kratko kavo z mlekom) in svež sir »fresco«. Življenje se tu zajema z veliko žlico, brez fieste domačini ne morejo živeti. Najbolj intenzivno se živi v Medanu, svetovno razvpiti prestolnici surfanja in kajtanja. Čez dan se razgreta telesa igrajo z valovi, čez noč pa z glasbo …

Povprečne temperature zraka in morja na otoku Tenerife:
http://www.holiday-weather.com/tenerife/averages/

 


Puerto de la Cruz
Velja za najprivlačnejše večje mesto Tenerif.Povsod je ogromno zelenja, kar samo kaže na to, da je tu klima res vse prej kot suha in vroča
Znamenitost Puerta je LAGO MARTIANEZ, tj je plaža z bazeni z morsko vodo, ki je bila zasnovana že leta 1969. BOTANIČNI PARK »JARDIN Botanico« se nahaja v središču mesta, ustanovljen je bil pred več kot 200 leti.

Opomba: poleti so iz bližnjih letališč (Graz, Dunaj, München...)

Od 4.11.2017 do 28.4.2918 so na voljo direktni poleti iz Gradca.


Apartamentos Teneguia 3*

spletna stran: http://www.apartamentosteneguia.com/index.php

KRAJ

Puerto de la Cruz

LEGA
Hotel se nahaja ob živahni ulici. Playa Jardin je oddaljena pribl. 150 metrov. Središče je oddaljeno pribl. 1 km, trgovine, možnosti zabave in restavracije so v bližini.

PONUDBA
V hotelu Teneguia je 200 apartmajev, recepcija, dvigala, internetni kotiček (z doplačilom), bar, supermarket in pralni stroji (z doplačilom).

BAZENI
V zunanjem delu sta bazen s sladko vodo in terasa za sončenje z ležalniki in sončniki (brez doplačila).

WELLESS
Savna in masaže so z doplačilom.

APARTMAJI
Apartmaji za 1-3 osebe so veliki pribl. 32 m2 in opremljeni z dnevno-spalnim prostorom, manjšo spalnico, kuhinjsko nišo, jedilnim kotom, kopalnico, balkonom, sat. TV, telefonom in sefom.

HRANA
Brez storitve.

RAZNO
Šport, z doplačilom: fitnes in aerobika.

 
Priporoči

Od 4.11. dalje direktni poleti iz Gradca.

Cena vključuje:

Povratni letalski prevoz bližnjih letališč (Graz, Dunaj, München...), vse takse, povratni prevoz od letališča do hotela, izbrano število nočitev, izbrane hotelske storitve, predstavnik agencije.

Cene veljajo na dan vnosa ponudbe in predstavljajo najugodnejšo ceno iz enega od bližnjih letališč. Nekatere cene lahko vsebujejo popuste za zgodnjo prijavo.
Točen izračun cene vam sporočimo ob povpraševanju.

Možni so tudi drugi datumi odhodov - pošljite povpraševanje.