email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

TENERIFE, APARTHOTEL COLUMBUS 3*

Tenerife
Lenarite ob luksuznih hotelskih kompleksih in se zleknite v udoben ležalnik na južni obali otoka, ki so jo v 60. letih prejšnjega stoletja začeli prekrivati s saharskim peskom, da bi črno vulkansko zemljo preobrazili v počitniški raj. Raziskujte bogato notranjost otoka, občudujte nasade bananovcev in evkaliptusovih gozdičkov, kar dve tretjini otoka so naravni parki z bujno vegetacijo. Povzpnite se na spektakularni vulkan Teide, ki ga domačini tako častijo. Pustite vetru v lase na 600 metrskih klifih Acantilados de los Gigantes, pod katerimi Atlantik razkriva svojo divjo plat. Izgubite se med belimi hišicami v zaselku Masca, skritem med najbolj osupljivimi in težko dostopnimi soteskami, ki so vasi v notranjosti obvarovale pred napredkom in novostmi. Namočite se v naravnem »jacuzziju« nekdaj najpomembnejšega pristanišča za izvoz lokalne malvazije Garachico, ki ga je leta 1706 izbrisala lava in ga spremenila v naravne bazene nad morjem. V ozkih mestnih ulicah, kjer odmeva mehka karibska španščina, si privoščite »cortado« (kratko kavo z mlekom) in svež sir »fresco«. Življenje se tu zajema z veliko žlico, brez fieste domačini ne morejo živeti. Najbolj intenzivno se živi v Medanu, svetovno razvpiti prestolnici surfanja in kajtanja. Čez dan se razgreta telesa igrajo z valovi, čez noč pa z glasbo …

Povprečne temperature zraka in morja na otoku Tenerife:
http://www.holiday-weather.com/tenerife/averages/

 


Opomba: poleti so iz bližnjih letališč (Graz, Dunaj, München...)

Od 4.11.2017 do 28.4.2918 so na voljo direktni poleti iz Gradca.


Playa De Las Americas
Najpomembnejše turistično letovišče na jugu otoka slovi po peščenih plažah iz vulkanskega peska in 10km dolgi promenadi. Nekdaj puščavsko območje so z umetnim namakanjem spremenili v zeleno območje palm in tropske vegetacije. Playa de Las Americas je danes znana predvsem po nočnem življenju, barih, restavracijah in trgovskih središčih, ki vas spremljajo na vsakem koraku. Slovi po raznovrstni ponudbi hotelskih namestitev in ostale dodatne ponudbe.

Playa de las Americas, Aparthotel COLUMBUS 3*

splet

VSE VKLJUČENO
DRUŽINAM PRIJAZNO
Odlična lokacija v centru Playe de Las Americas in ob stadionu

LEGA:
aparthotel se nahaja v samem centru Playa de Las Americas, tik ob olimpijskem stadionu in približno 500m od morja. Do letališča 15km.

HOTELSKA PONUDBA: recepcija s sprejemnico, restavracija, bar v sprejemnici, bar ob bazenu, zunanji bazen, otroški bazen, jacuzzi, senčniki in ležalniki ob bazenu brezplačno, fitnes in trgovinica.

STUDIO: kopalnica z wc-jem, dnevno-bivalni prostor z manjšo kuhinjsko nišo in dvema ležiščema, telefon, TV, sef (za plačilo), balkon ali terasa. Možnost namestitve 2 odraslih oseb in 1 otroka.
APARTMA: kopalnica z wc-jem, spalnica z dvema ležiščema, dnevno bivalni prostor z možnostjo dveh dodatnih ležišč, kuhinjska niša, telefon, TV, sef (za plačilo), balkon ali terasa. Možnost namestitve 4 oseb.

STORITEV NOČITEV Z ZAJTRKOM: samopostrežni zajtrk ali polpenzion. Možnost doplačila za all inclusive

ZABAVA: v bližini več trgovskih centrov ter barov in restavracij.

POVPREČNA OCENA (www.holidaycheck.com): 3.8/6

 
Priporoči

Od 18.11. dalje direktni poleti iz Gradca.

Cena vključuje:

Povratni letalski prevoz bližnjih letališč (Graz, Dunaj, München...), vse takse, povratni prevoz od letališča do hotela, izbrano število nočitev, izbrane hotelske storitve, predstavnik agencije.

Cene veljajo na dan vnosa ponudbe in predstavljajo najugodnejšo ceno iz enega od bližnjih letališč. Nekatere cene lahko vsebujejo popuste za zgodnjo prijavo.
Točen izračun cene vam sporočimo ob povpraševanju.

Možni so tudi drugi datumi odhodov - pošljite povpraševanje.