email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

LEFKAS, HOTEL VASSILIKI BAY 3*Zakaj se zgodnja prijava ali First Minute najbolj splača?
- najvišji popusti
- garancija najnižje cene
- izbira med največjim številom objektov in hotelov
- najugodnejše cene ob upoštevanih popustih
Grčija - Lefkas
Ionski otok Lefkas, grško Lefkada, je eden izmed otokov z najlepšimi plažami v Sredozemlju, kot so Egremni, Kathizma, Porto Katsiki…, tako z fino mivko, kot z belim prodom. Otok Lefkas leži med Italijo in celinsko Grčijo in je z mostom povezan z celinsko Grčijo, tako da je idealno izhodišče za obisk Delfov, Meteore, Olimpije... Po potovanju – turi Klasična Grčija in Meteora, si lahko še privoščite tedenski dopust na grškem otoku Lefkas. Tik ob otoku Lefkas leži otok Scorpios, zasebni otok legendarnega grškega milijonarja Onassisa.

Grčija, Lefkas, Vassiliki Bay, Hotel Vasiliki Bay***
www.hotelvassilikibay.gr

- Na dosegu svetovno znanega jadralnega in surfarskega centra, Odisejeve Itake ter - mogocne Kefalonije,
- prijetno vzdušje
- raj za surfanje

Lega: Leta 2015 popolnoma obnovljen hotel se nahaja na jugu otoka v mestecu Vassiliki s številnimi tavernami in trgovinami. Do morja je 50 m, do začetka dolge prodnate plaže, ki je zelo priljubljena pri srfarjih, pa je 400 m.

Ponudba: Majhen hotel z vsega 24 sobami ima recepcijo z brezplačnimi sefi, brezplačen WiFi, zajtrkovalnico s teraso in bazen.

Nastanitev: Sobe imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, TV, brezplačen WiFi, telefon, mini hladilnik in balkon. Dnevno čiščenje.

Prehrana: Obogaten kontinentalni bife zajtrk. Večerjo vam bodo postregli v 50 m oddaljeni taverni Oceanos.

 
Priporoči

Popusti

Pavšalna cena za otroke:
otrok 2-12 let na dodatnem ležišču od € 199


Cena vključuje:

povratni letalski prevoz iz Ljubljane, letališke pristojbine, obrok na letalu, avtobusni prevoz letališče-hotel-letališče, asistenco na dohodnem letališču, turistično takso, slovenskega predstavnika na destinaciji, namestitev 7 noči v hotelu, izbrane storitve v hotelu.

----------------
Pri vseh ponudbah nastopamo v vlogi agenta - prodajalca aranžmajev drugih organizatorjev. Za izbrani hotel je lahko na voljo več cenovno različnih ponudb. Pri vašem povpraševanju vam pošiljamo ponudbo, ki je trenutno na voljo, zato cena lahko odstopa od cene, navedene v naši spletni ponudbi.

----------------
POPUSTI ZA OTROKE - pavšalne cene za otroke veljajo v primeru bivanja v sobi skupaj z najmanj dvema odraslima osebama (razen, če ni navedeno drugače).

----------------
Splošni pogoji za potovanje so sestavni del te ponudbe:
http://www.globalturist.si/turisticna_agencija_pogoji