email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

SAMOS, HOTEL INO VILLAGE 3*Zakaj se zgodnja prijava ali First Minute najbolj splača?
- najvišji popusti
- garancija najnižje cene
- izbira med največjim številom objektov in hotelov

- najugodnejše cene ob upoštevanih popustih
Grčija - Samos


Otok Samos je najbolj zelen mediteranski otok v Grčiji in ga imenujejo tudi Pitagorov otok. Je otok zgodovine,tradicije in naravnih lepot, ki privabljajo turiste. Zaradi številnih zalivov s peščenimi ali prodnatimi plažami je primeren za vse, ki si želijo mirne družinske počitnice. Zaradi bližine turške meje lahko obiščete Efez.

Samos, Hotel Ino Village ***
dobro voden družinski hotel prijetno domače vzdušje v bližini dogajanja.

Spletna stran hotela: www.inovillagehotel.com

Lega: približno 450 m od prodnate plaže Gagou, 1.2 km od središča mesta Samos, 17 km od letališča.
Hotelska ponudba: družinsko voden hotel paviljonskega tipa, na mirni lokaciji na hribu, zgrajen leta 2005, skupno 65 sob (tudi deluxe); restavraciji (glavna;»a-la-carte«), okrepčevalnica/bar; bazen; zdravniška oskrba, sef na recepciji (plačilo), internetni (plačilo) in tv kotiček, brezžični internet pri recepciji (brezplačno).

Ležalniki in senčniki ob bazenu brezplačno, na plaži za plačilo. Lastne kopalne briseče.

Standardne sobe: klimatska naprava (plačilo), kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, telefon, sat-tv, mini hladilnik, balkon ali terasa, nekatere na morsko stran (doplačilo). Možno dodatno ležišče.
Superior sobe: prenovljene, klimatska naprava (plačilo), kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, telefon, sat-tv, grelnik vode za kavo ali čaj, mini hladilnik, balkon ali terasa, morska stran. Možno dodatno ležišče.

Zabava: občasno živa glasba.

Storitev nočitev z zajtrkom: samopostrežni (obogaten kontinentalni) zajtrk.
Možno doplačilo za storitev polpenzion: samopostežni (obogaten kontinentalni) zajtrk in strežena večerja (določeni meni).

Promo sobe
Nekateri hoteli ponujajo tudi sobe, ki so cenejše od standardnih. Včasih to naredijo le zaradi trženjskih razlogov, včasih pa gre dejansko za sobe, ki so na nek način slabše, mogoče manjše, brez balkona, s slabšim pogledom, bolj hrupne, bolj vroče ipd., zato jih ne priporočamo zahtevnim potnikom.
 
Priporoči

Popusti

Pavšalna cena za otroke:
otrok 2-12 let: od € 199

Cena vključuje:

povratni letalski prevoz iz Ljubljane, letališke pristojbine, obrok na letalu, avtobusni prevoz letališče-hotel-letališče, asistenco na dohodnem letališču, turistično takso, slovenskega predstavnika na destinaciji, namestitev 7 noči v hotelu, izbrane storitve v hotelu.

----------------
Pri vseh ponudbah nastopamo v vlogi agenta - prodajalca aranžmajev drugih organizatorjev. Za izbrani hotel je lahko na voljo več cenovno različnih ponudb. Pri vašem povpraševanju vam pošiljamo ponudbo, ki je trenutno na voljo, zato cena lahko odstopa od cene, navedene v naši spletni ponudbi.

----------------
POPUSTI ZA OTROKE - pavšalne cene za otroke veljajo v primeru bivanja v sobi skupaj z najmanj dvema odraslima osebama (razen, če ni navedeno drugače).

----------------
Splošni pogoji za potovanje so sestavni del te ponudbe:
http://www.globalturist.si/turisticna_agencija_pogoji