email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

SAMOS, HOTEL KERVELI VILLAGE 3*Zakaj se zgodnja prijava ali First Minute najbolj splača?
- najvišji popusti
- garancija najnižje cene
- izbira med največjim številom objektov in hotelov

- najugodnejše cene ob upoštevanih popustih
Grčija - Samos


Otok Samos je najbolj zelen mediteranski otok v Grčiji in ga imenujejo tudi Pitagorov otok. Je otok zgodovine,tradicije in naravnih lepot, ki privabljajo turiste. Zaradi številnih zalivov s peščenimi ali prodnatimi plažami je primeren za vse, ki si želijo mirne družinske počitnice. Zaradi bližine turške meje lahko obiščete Efez. dopustniških dni. Naselje je od letališča oddaljeno 3 km.

Hotel Kerveli Village
3*

NAŠI NAMIGI

- primerno za vse, ki želite mirnih počitnic
- visoka kvaliteta storitev
- priporočamo najem avtomobila

Spletna stran: www.kerveli.gr

Nastanitev
Družinski hotel, z edinstveno lokacijo, obdan z idiličnim vrtom, se nahaja na vzpetini mirnega zaliva Kerveli. Ima čudovit pogled na Egejsko morje in obdaja ga vrt poln mediteranskega rastlinja, oljk in cipres. Hotel je primeren za vse tiste, ki si želijo miru in sprostitve.

Lega:
50 m od zasebne plaže, 9 km od mesta, 18 km od od letališča.
3 x dnevno brezplačni hotelski bus do mesta Samos.

Hotelska ponudba:
recepcija, restavracija, dvigalo, internet (za doplačilo), TV soba, trgovina s spominki, bar s prigrizki,vrt, zunanji bazen z ločenim delom za otroke, bar ob bazenu, ležalniki in senčniki ob bazenu in na plaži brezplačni, otroško igrišče, nočni bar, možnost najema koles.

Sobe:
sat TV, telefon, hladilnik (za doplačilo 3 €/dan), sef (za doplačilo 1 €/dan), glasba, wi-fi internet (za doplačilo), klimatska naprava (za doplačilo), kopalnica, sušilnik za lase, balkon ali terasa.

Ponudba za najmlajše:
otroški bazen, otroško igrišče.

Prehrana:
samopostrežna zajtrk in večerja.

Športna ponudba (za doplačilo):
namizni tenis, možnost najem, tenis.


   

 
Priporoči

Popusti

Pavšalna cena za otroke:
otrok 2-6 let: od € 199

Cena vključuje:

povratni letalski prevoz iz Ljubljane, letališke pristojbine, obrok na letalu, avtobusni prevoz letališče-hotel-letališče, asistenco na dohodnem letališču, turistično takso, slovenskega predstavnika na destinaciji, namestitev 7 noči v hotelu, izbrane storitve v hotelu.

----------------
Pri vseh ponudbah nastopamo v vlogi agenta - prodajalca aranžmajev drugih organizatorjev. Za izbrani hotel je lahko na voljo več cenovno različnih ponudb. Pri vašem povpraševanju vam pošiljamo ponudbo, ki je trenutno na voljo, zato cena lahko odstopa od cene, navedene v naši spletni ponudbi.

----------------
POPUSTI ZA OTROKE - pavšalne cene za otroke veljajo v primeru bivanja v sobi skupaj z najmanj dvema odraslima osebama (razen, če ni navedeno drugače).

----------------
Splošni pogoji za potovanje so sestavni del te ponudbe:
http://www.globalturist.si/turisticna_agencija_pogoji