email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

SAMOS, HOTEL KERVELI VILLAGE 3*


Zakaj se zgodnja prijava ali First Minute najbolj splača?
- najvišji popusti
- garancija najnižje cene za vse vplačane aranžmaje do konca februarja
- izbira med največjim številom objektov in hotelov
- najugodnejše cene ob upoštevanih popustih
Grčija - Samos


Otok Samos je najbolj zelen mediteranski otok v Grčiji in ga imenujejo tudi Pitagorov otok. Je otok zgodovine,tradicije in naravnih lepot, ki privabljajo turiste. Zaradi številnih zalivov s peščenimi ali prodnatimi plažami je primeren za vse, ki si želijo mirne družinske počitnice. Zaradi bližine turške meje lahko obiščete Efez.
Ljubezen do vsega lepega pa je navdihnila tudi tirana Polikrata, da je Samos med njegovo vladavino postal otok umetnosti in ustvarjalnosti. Še danes lahko občudujemo mnoge ostanke iz tistega obdobja, med drugim tudi eno največjih stvaritev antike – tunel Eupalinus. Neverjeten čar otoka je pustil svoje sledove tudi v znanosti. Na otoku sta se namreč rodila in živela Epikur, bog epikurejstva, ter filozof in matematik Pitagora. Nekateri Samos zato imenujejo kar Pitagorov otok. Ta sloviti mož je za sabo zapustil marsikaj, med drugim tudi znamenito Pitagorovo čašo, katere skrivnost lahko spoznate na otoku.
To je le del zgodbe, ki kroži o otoku ljubezni. Da bi slišali vso, morate priti na otok. Morda boste celo vi tisti, ki boste dodali novo poglavje. Kajti grški večeri na Samosu so prijetni in nepozabni. Večeri, nabiti z neverjetno življenjsko energijo in grško romantičnostjo hkrati. Taki večeri navadno neopazno preidejo v dolge vroče poletne noči, ki jih nikoli ne pozabimo, saj na otoku ljubezni celo zvezde sijejo drugače. Svetlejše so in bolj žareče. Skrivnostno se smehljajo, saj vedo, da bo ta noč za številne obiskovalce zopet nekaj posebnega. Ko pridete na Samos, se prepustite ritmu njegovega življenja. Vzemite si čas, pustite očem, da se naužijejo lepote in odprite srce. Kajti Samos, otok ljubezni, bo našel pot do vašega srca.


Hotel Kerveli Village
3*

NAŠI NAMIGI

- primerno za vse, ki želite mirnih počitnic
- visoka kvaliteta storitev
- priporočamo najem avtomobila

Spletna stran: www.kerveli.gr

Nastanitev
Družinski hotel, z edinstveno lokacijo, obdan z idiličnim vrtom, se nahaja na vzpetini mirnega zaliva Kerveli. Ima čudovit pogled na Egejsko morje in obdaja ga vrt poln mediteranskega rastlinja, oljk in cipres. Hotel je primeren za vse tiste, ki si želijo miru in sprostitve.

Lega:
50 m od zasebne plaže, 9 km od mesta, 18 km od od letališča.
3 x dnevno brezplačni hotelski bus do mesta Samos.

Hotelska ponudba:
recepcija, restavracija, dvigalo, internet (za doplačilo), TV soba, trgovina s spominki, bar s prigrizki,vrt, zunanji bazen z ločenim delom za otroke, bar ob bazenu, ležalniki in senčniki ob bazenu in na plaži brezplačni, otroško igrišče, nočni bar, možnost najema koles.

Sobe:
sat TV, telefon, hladilnik (za doplačilo 3 €/dan), sef (za doplačilo 1 €/dan), glasba, wi-fi internet (za doplačilo), klimatska naprava (za doplačilo), kopalnica, sušilnik za lase, balkon ali terasa.

Ponudba za najmlajše:
otroški bazen, otroško igrišče.

Prehrana:
samopostrežna zajtrk in večerja.

Športna ponudba (za doplačilo):
namizni tenis, možnost najem, tenis.


   

 
Priporoči

Cena vključuje:

asistenco na letališču, letalski prevoz, letališke in varnostne pristojbine, predstavnika, avtobusni prevoz od/do letališča, nastanitev.