email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

SAMOS, HOTEL MYKALI BAY 3*Zakaj se zgodnja prijava ali First Minute najbolj splača?
- najvišji popusti
- garancija najnižje cene
- izbira med največjim številom objektov in hotelov

- najugodnejše cene ob upoštevanih popustih

- dodatni popusti ob prijavi do 31.12.2017
Grčija - Samos


Otok Samos je najbolj zelen mediteranski otok v Grčiji in ga imenujejo tudi Pitagorov otok. Je otok zgodovine,tradicije in naravnih lepot, ki privabljajo turiste. Zaradi številnih zalivov s peščenimi ali prodnatimi plažami je primeren za vse, ki si želijo mirne družinske počitnice. Zaradi bližine turške meje lahko obiščete Efez. dopustniških dni. Naselje je od letališča oddaljeno 3 km.

Hotel MYKALI BAY 3*

Hotel Mykali Bay,ki se nahaja na najbolj zelenem mediteranskem otoku Samos v Grčiji, leži na obrobju Pitagoriona, na vzpetini s pogledom na novo marino.Do prve prodnate plaže je 500m. Dobre avtobusne povezave do središča mesta in glavnega mesta Samos.

Lega: Priljubljen družinsko voden hotel se nahaja na vzpetini z lepim pogledom na novo marino, 500 m od prve prodnate plaže in 1,5 km od Pitagoriona. Brezplačen prevoz s hotelskim minibusom do Pitagoriona petkrat dnevno, razen nedelje, in do plaže Sholio trikrat dnevno, razen nedelje. Lokalni avtobus s 100 m oddaljenega avtobusnega postajališča do 13 km oddaljenega glavnega mesta Samos.

Hotelska ponudba: Hotel z glavno zgradbo in 60 sobami v več depandansah ima recepcijo s sprejemno dvorano, dnevni prostor, brezplačni WiFi, TV-kotiček, bar, restavracijo, teniško igrišče, otroško igrišče, bazen, whirlpool, pool-snack bar ter teraso s senčniki in ležalniki.

Nastanitev: Sobe imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, klimatsko napravo, hladilnik, najemniški sef, brezplačni WiFi, telefon, TV in balkon ali teraso.

Prehrana: Obogaten kontinentalni bife zajtrk in večerja.


 
Priporoči

Popusti

Pavšalna cena za otroke:
otrok 2-13 let: od € 199 (nočitev z zajtrkom); € 253 (polpenzion)

Cena vključuje:

asistenco na letališču, letalski prevoz, letališke in varnostne pristojbine, predstavnika, avtobusni prevoz od/do letališča, nastanitev, izbrane storitve v hotelu.
Cena vključuje zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini CORIS AS po pavšalni ceni 1 € na osebo in teden.

CENE VELJAJO OB PRIJAVI DO 31.1.2018