email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

SAMOS, HOTEL MYKALI BAY 3*Grčija - Samos


Otok Samos je najbolj zelen mediteranski otok v Grčiji in ga imenujejo tudi Pitagorov otok. Je otok zgodovine,tradicije in naravnih lepot, ki privabljajo turiste. Zaradi številnih zalivov s peščenimi ali prodnatimi plažami je primeren za vse, ki si želijo mirne družinske počitnice. Zaradi bližine turške meje lahko obiščete Efez. dopustniških dni. Naselje je od letališča oddaljeno 3 km.

Hotel MYKALI BAY 3*

Hotel Mykali Bay,ki se nahaja na najbolj zelenem mediteranskem otoku Samos v Grčiji, leži na obrobju Pitagoriona, na vzpetini s pogledom na novo marino.Do prve prodnate plaže je 500m. Dobre avtobusne povezave do središča mesta in glavnega mesta Samos.

Lega: Priljubljen družinsko voden hotel se nahaja na vzpetini z lepim pogledom na novo marino, 500 m od prve prodnate plaže in 1,5 km od Pitagoriona. Brezplačen prevoz s hotelskim minibusom do Pitagoriona petkrat dnevno, razen nedelje, in do plaže Sholio trikrat dnevno, razen nedelje. Lokalni avtobus s 100 m oddaljenega avtobusnega postajališča do 13 km oddaljenega glavnega mesta Samos.

Hotelska ponudba: Hotel z glavno zgradbo in 60 sobami v več depandansah ima recepcijo s sprejemno dvorano, dnevni prostor, brezplačni WiFi, TV-kotiček, bar, restavracijo, teniško igrišče, otroško igrišče, bazen, whirlpool, pool-snack bar ter teraso s senčniki in ležalniki.

Nastanitev: Sobe imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, klimatsko napravo, hladilnik, najemniški sef, brezplačni WiFi, telefon, TV in balkon ali teraso.

Prehrana: Obogaten kontinentalni bife zajtrk in večerja.


 
Priporoči

Popusti

Pavšalna cena za otroke:
otrok 2-13 let: od € 199 (nočitev z zajtrkom); € 253 (polpenzion)

Cena vključuje:

povratni letalski prevoz iz Ljubljane, letališke pristojbine, obrok na letalu, avtobusni prevoz letališče-hotel-letališče, asistenco na dohodnem letališču, turistično takso, slovenskega predstavnika na destinaciji, namestitev 7 noči v hotelu, izbrane storitve v hotelu.

----------------
Pri vseh ponudbah nastopamo v vlogi agenta - prodajalca aranžmajev drugih organizatorjev. Za izbrani hotel je lahko na voljo več cenovno različnih ponudb. Pri vašem povpraševanju vam pošiljamo ponudbo, ki je trenutno na voljo, zato cena lahko odstopa od cene, navedene v naši spletni ponudbi.

----------------
POPUSTI ZA OTROKE - pavšalne cene za otroke veljajo v primeru bivanja v sobi skupaj z najmanj dvema odraslima osebama (razen, če ni navedeno drugače).

----------------
Splošni pogoji za potovanje so sestavni del te ponudbe:
http://www.globalturist.si/turisticna_agencija_pogoji