email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

TENERIFE, COSTA ADEJE, APARTHOTEL VILLA DE ADEJE BEACH 3*

Tenerife
Lenarite ob luksuznih hotelskih kompleksih in se zleknite v udoben ležalnik na južni obali otoka, ki so jo v 60. letih prejšnjega stoletja začeli prekrivati s saharskim peskom, da bi črno vulkansko zemljo preobrazili v počitniški raj. Raziskujte bogato notranjost otoka, občudujte nasade bananovcev in evkaliptusovih gozdičkov, kar dve tretjini otoka so naravni parki z bujno vegetacijo. Povzpnite se na spektakularni vulkan Teide, ki ga domačini tako častijo. Pustite vetru v lase na 600 metrskih klifih Acantilados de los Gigantes, pod katerimi Atlantik razkriva svojo divjo plat. Izgubite se med belimi hišicami v zaselku Masca, skritem med najbolj osupljivimi in težko dostopnimi soteskami, ki so vasi v notranjosti obvarovale pred napredkom in novostmi. Namočite se v naravnem »jacuzziju« nekdaj najpomembnejšega pristanišča za izvoz lokalne malvazije Garachico, ki ga je leta 1706 izbrisala lava in ga spremenila v naravne bazene nad morjem. V ozkih mestnih ulicah, kjer odmeva mehka karibska španščina, si privoščite »cortado« (kratko kavo z mlekom) in svež sir »fresco«. Življenje se tu zajema z veliko žlico, brez fieste domačini ne morejo živeti. Najbolj intenzivno se živi v Medanu, svetovno razvpiti prestolnici surfanja in kajtanja. Čez dan se razgreta telesa igrajo z valovi, čez noč pa z glasbo …

Povprečne temperature zraka in morja na otoku Tenerife:
http://www.holiday-weather.com/tenerife/averages/

 


Opomba: poleti so iz bližnjih letališč (Graz, Dunaj, München...)

Od 11.11.2017 do 28.4.2918 so na voljo direktni poleti iz Gradca.

Costa Adeje
Mirnejše območje je nadaljevanje Playe de Las Americas. Od centra dogajanja je oddaljeno približno 3km. Območje je znano po vulkanski plaži, golf igrišču s 27 luknjami in  številnih vodnih parkih. Najbolj znan je vodni park Siam Park, ki naj bi bil največji v Evropi z več kot 12 atrakcijami.

APARTHOTEL VILLA DE ADEJE BEACH 3*

spletna stran:
www.hotelvillaadejebeach.com

LEGA: 500m od plaže Puerto Deportivo Colon in 20km od letališča.

HOTELSKA PONUDBA: hotel ponuja 325 sob, ki so razporejene v več nadstropjih; restavracija, snack bar, bar ob bazenu, zunanji bazeni z ločenim delom za otroke (ogrevan pozimi), senčniki in ležalniki ob bazenu brezplačno; savne, masaže, jacuzzi, fi tnes (za plačilo), TV soba, internet kotiček (za plačilo), menjalnica, diskoteka.

STUDIO: kopalnica z wc-jem, dnevno bivalni prostor z dvema ležiščema in možnostjo dodatnega ležišča, manjša kuhinjska niša, hladilnik, telefon, SAT-TV, balkon ali terasa. Možnost namestitve 3 oseb.
APARTMA: kopalnica z wc-jem, spalnica z dvema ležiščema, dnevno bivalni prostor z možnostjo dveh dodatnih ležišč, manjša kuhinjska niša, hladilnik, telefon, SAT-TV, balkon ali terasa. Možnost namestitve 4 oseb.

OTROCI: otroški bazen.

ŠPORT: fi tnes, squash, namizni tenis, pikado, vodni športi (za plačilo). V bližini se nahaja vodni park (za plačilo).

ZABAVA: diskoteka, dnevna in večerna animacija.

STORITEV ALL INCLUSIVE
(možno tudi samo polpenzion)

POVPREČNA OCENA (www.holidaycheck.si): 3.9/6


 
Priporoči

Od 11.11. dalje direktni poleti iz Gradca.

Cena vključuje:

Povratni letalski prevoz bližnjih letališč (Graz, Dunaj, München...), vse takse, povratni prevoz od letališča do hotela, izbrano število nočitev, izbrane hotelske storitve, predstavnik agencije.

Cene veljajo na dan vnosa ponudbe in predstavljajo najugodnejšo ceno iz enega od bližnjih letališč. Nekatere cene lahko vsebujejo popuste za zgodnjo prijavo.
Točen izračun cene vam sporočimo ob povpraševanju.

Možni so tudi drugi datumi odhodov - pošljite povpraševanje.