email:amadeo@siol.net

Iskanje

Destinacija
Termin
Cenovni razpon(od - do)

Prijava na mailing

Želite biti obveščeni o novostih in ugodnostih?

Prijavite se.

TENERIFE, COSTA ADEJE, HOTEL FANABE COSTASUR 4*

Tenerife
Lenarite ob luksuznih hotelskih kompleksih in se zleknite v udoben ležalnik na južni obali otoka, ki so jo v 60. letih prejšnjega stoletja začeli prekrivati s saharskim peskom, da bi črno vulkansko zemljo preobrazili v počitniški raj. Raziskujte bogato notranjost otoka, občudujte nasade bananovcev in evkaliptusovih gozdičkov, kar dve tretjini otoka so naravni parki z bujno vegetacijo. Povzpnite se na spektakularni vulkan Teide, ki ga domačini tako častijo. Pustite vetru v lase na 600 metrskih klifih Acantilados de los Gigantes, pod katerimi Atlantik razkriva svojo divjo plat. Izgubite se med belimi hišicami v zaselku Masca, skritem med najbolj osupljivimi in težko dostopnimi soteskami, ki so vasi v notranjosti obvarovale pred napredkom in novostmi. Namočite se v naravnem »jacuzziju« nekdaj najpomembnejšega pristanišča za izvoz lokalne malvazije Garachico, ki ga je leta 1706 izbrisala lava in ga spremenila v naravne bazene nad morjem. V ozkih mestnih ulicah, kjer odmeva mehka karibska španščina, si privoščite »cortado« (kratko kavo z mlekom) in svež sir »fresco«. Življenje se tu zajema z veliko žlico, brez fieste domačini ne morejo živeti. Najbolj intenzivno se živi v Medanu, svetovno razvpiti prestolnici surfanja in kajtanja. Čez dan se razgreta telesa igrajo z valovi, čez noč pa z glasbo …

Povprečne temperature zraka in morja na otoku Tenerife:
http://www.holiday-weather.com/tenerife/averages/

 

Opomba: poleti so iz bližnjih letališč (Graz, Dunaj, München...)

Od 4.11.2017 do 28.4.2918 so na voljo direktni poleti iz Gradca.


Costa Adeje, hotel FANABE COSTASUR 4*

https://gfhoteles.com/

KRAJ:
Costa Adeje

LEGA: 300m od peščene plaže Playa de Fanabe, 500m od plaže Playa del Duque in 20km od letališča. V bližini se nahajajo avtobusno postajališče, restavracije in trgovine.

HOTELSKA PONUDBA: hotel sestavlja 413 sob; recepcija s sprejemnico, glavna restavracija z otroškim kotičkom, žar restavracija, bar, bar ob bazenu, bazen s sladko vodo (ogrevan pozimi), otroški bazen, terasa za sončenje (senčniki in ležalniki brezplačno), manjši wellness center, brezžični internet (brezplačno v recepciji), internet kotiček (za plačilo), soba z igrami, kongresna dvorana, frizer, zdravstvena oskrba, menjalnica, trgovinice s spominki. Na strehi se nahaja manjši bazen namenjen nudistom (FKK).

ECONOMY SOBE: klimatska naprava, kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, telefon, SAT-TV, mini bar (za plačilo), sef (za plačilo), balkon ali terasa. Možnost namestitve 2 oseb.
STANDARDNE SOBE: klimatska naprava, kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, telefon, SAT-TV, mini bar (za plačilo), sef (za plačilo), balkon. Možnost namestitve 2 odraslih oseb in 1 otroka.
DRUŽINSKE SOBE: enaka oprema kot v standardnih sobah, le večje in prostornejše. Možnost namestitve 2 odraslih oseb in 2 otrok.

OTROCI: mini klub 4 -12 let, mini disco, otroški bazen in otroško igrišče.

ŠPORT: fi tnes, košarka, squash, tenis, soba z igrami, biljard (za plačilo).

ZABAVA: dnevno večerna animacija.

WELLNESS: fi tnes, savne, jacuzzi, turške kopeli, masaže (za plačilo).

STORITEV: nočitev z zajtrkom, samopostrežna zajtrk in večerja za doplačilo.
Možnost doplačila za storitve VSE VKLJUČENO.

POVPREČNA OCENA (www.holidaycheck.com): 4.8/6
 
Priporoči

Od 11.11. dalje direktni poleti iz Gradca.

Cena vključuje:

Povratni letalski prevoz bližnjih letališč (Graz, Dunaj, München...), vse takse, povratni prevoz od letališča do hotela, izbrano število nočitev, izbrane hotelske storitve, predstavnik agencije.

Cene veljajo na dan vnosa ponudbe in predstavljajo najugodnejšo ceno iz enega od bližnjih letališč. Nekatere cene lahko vsebujejo popuste za zgodnjo prijavo.
Točen izračun cene vam sporočimo ob povpraševanju.

Možni so tudi drugi datumi odhodov - pošljite povpraševanje.